Женени от пръв поглед

• 59 590
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Stefanel,като си на 30 и контактуваш само с колеги и ходиш само на работа ли..моля ти се. Не излизаш поне почивните дни,не поддържаш контакти и с други хора?
Даже във форума е имало доста теми по въпроса, как да се намерят нови познанства и приятели. Нямаш си и на идея колко самотни хора без социален живот има. Ежедневието им е точно такова-на работа, пазар и вкъщи...

rainbow2012 , селектиран или не, за мен пак ще е непознат Laughing Ти би ли участвала в експеримента?

Между другото във фейсбук страницата на предаването има доста заявки за участие Crazy Без проблем могат да направят още 10 сезона  Grinning

# 721
Аз съм семейна,с дете,наближавам 30те , имам обаче не малко свободни приятели и от двата пола,които изобщо не се чувстват като вече загубили шанс сами да намерят половинка. За сведение не съм от София,т.е наличието на млади хора не е толкова голямо. Аз също преди да се събера с ММ се бях върнала в родния си град след като завърших университет. Имах останал един единствен приятел и пак намерих среда. След 2 години се преместих при ММ,който живее в град ,10 пъти по-малък дори от моя и пак имах социални контакти,различни от тези с хора,с които работя

# 722
И аз най-накрая изгледах втория епизод. Май на всички двойки им дойдоха в повече емоциите и това си пролича по един или друг начин.

А и А - споделиха, че имат усещането, че се познават от много отдавна. Вярвам им, изпитвала съм такова чувство, много е хубаво, чувстваш се спокоен, разбран и просто "на място" Simple Smile Обаче..... - доста странен ми беше нескопосаният начин, по който се награбиха. Независимо от това, че се чувстват като стари познати, все пак се срещат за първи път, а на речта си накрая Антония доста уверено благодари на всички за присъствието и за емоциите, които ще им останат спомен за цял живот - явно е доста убедена в това, няма лошо. Наско се беше нафиркал, което му пролича още в момента, в който се обаждаше на сестра си в ресторанта (а нея защо я нямаше не стана ясно, може би ще разкрият по-нататък) и се разрева, а в хотелската стая вече беше съвсем "на черешата"  Laughing Както се разбра от промото на следващия епизод, явно добре са оползотворили вечерта Simple Smile

С и С - много приятно ме изненадаха. Мисля, че се държаха най-адекватно. Студенината в Светлана май идва по-скоро от острите й черти и от това, че е много слаба. Като характер ми изглежда готин човек. Добре им се получи опознавателният разговор след ритуалната зала. За разлика от А и А не се награбиха веднага и се опитаха да се проучат взаимно. Светлана спомена, че родителите й са консервативни и тя не им се сърди, че не са дошли, но според мен се е надявала до последно, че ще я подкрепят - затова и толкова се притесняваше какво си мислят родителите на Стефан и дали са я харесали. Малко тъжно ми стана - ясно е, че никой родител не скача от радост, че детето му се жени за непознат, но все пак можеха да дойдат. Ако Светлана и Стефан останат заедно, все ще си припомнят, че родители й са реагирали по този начин и колкото и Светлана да казва, че не им се сърди, ще й остане този неприятен спомен. В ресторанта двамата се забавляваха много, Светлана в един момент се отпусна и грейна (предполагам подкрепена и с известно количество алкохол  Laughing), успокои се сякаш и реши да се наслади на момента, дори първоначалното й притеснение от целувките постепенно се стопи Simple Smile Приятна двойка са, със сигурност могат да свършат доста щуротии заедно. Ще е интересно да видим как ще се справят с различията от рода на кучетата, чалгата и подобни. Все пак това не са твърде фундаментални неща и с известни компромиси мисля, че биха се справили.

Г и Г - смятах, че ще са ми най-интересни, но нещо в тоя епизод ми бяха пълна скука. Тяхната сватба като че ли беше "най-стерилна". Мисля, че и двамата не се харесаха взаимно, но под влияние на емоциите някак си се самоубедиха и решиха да се самозаблудят в обратното. И двамата са леко превзети и резервирани - не видях нищо истинско по време на целия епизод. Речта на Георги според мен изобщо не беше забавна на Гергана - доста изкуствено се подсмихваше. За сцената при майките, където се раплака - стори ми се много лицемерно и неестествено, направо - изиграно. Дано в третия епизод да ги покажат в друга светлина, та да има нещо интересно за гледане и при тях Simple Smile

За самите сватби продуцентите можеха повече да се постараят и да подберат по-приятни ресторанти - най-вече този на А и А беше неуютен. За роклите не знам какъв им е бил бюджетът, но нито една не ме грабна съвсем. Роклята на А ми беше най-грозна, даже се чудех как наистина й допада, обаче различни очи различно гледат  Laughing Моделът не беше и най-подходящият за фигурата й, тъй като създава илюзия, че е още по-пълна. На Светлана роклята беше интересна, но С е толкова кльощава, че чак кокалите й се виждат и с това деколте съвсем всички кокали й се открояваха  Laughing Роклята на Гергана от трите най ми допадна като изпълнение, но пък беше доста неманеврена и влачеща се.

Абе в крайна сметка да се разбират и трите двойки, да си живеят заедно и т.н., пък ние тука само си клюкарим Laughing  Laughing

# 723
Те котките няколко години след брака влизат в чувалите  Mr. Green
Joy Joy Joy Някои влизат, някои не...
Аз май не ви разбирам.  Blush Имате предвид, че се променят? Нормално, то и за няколко месеца може да стане, не за години...

# 724
geri-gb, в колкото по-малък град си, толкова по-лесно се намират нови познати, което явно се е случило и при теб.

# 725
Барелина,не съм много съгласна с теб. В малките градове почти не са останали млади хора. Излизаш примерно в 19 часа и гледаш празни улици,сякаш след бомбардировка. Никякъв живот,пустош. Излизайки на дискотека примерно,срещаш едни и същи лица,седящи на едни и същи места,просто с различни дрехи всеки път. Изборът е не просто малък,а на моменти никакъв. В София,Пловдив,Варна е друго. Просто там има млади хора

# 726
Те котките няколко години след брака влизат в чувалите  Mr. Green
Joy Joy Joy Някои влизат, някои не...
Аз май не ви разбирам.  Blush Имате предвид, че се променят? Нормално, то и за няколко месеца може да стане, не за години...
Joy Joy Joy Имах предвид, че има някои, които като видят, че партньора е в чувала, поради редица субективни и обективни фактори, си разиграват коня както им е кеф. Говоря принципно. Има доста показателни случаи. И мъже и жени си показват рогИте, както и когато дойде... Истината е, че хората се променят... дори след години заедно. Всеки таи в себе си един дявол, който един ден излиза.

# 727
  • ПАЗАРДЖИК
Със съпруга ми сме заедно от 20 години(от 16 годишни). Ако бях 30 годишна и несемейна, бих се впуснала в подобен експеримент. Единственото, което ме притеснява, е обсъждането по форуми и седенки.

# 728
Сега мернах, че утре от 21 часа ще има епизод?

# 729
 Не бих участвала в такова предаване, особено с условието да се женя за непознат. Ако ще на 50 да съм. Не е моят начин.

# 730
Със съпруга ми сме заедно от 20 години(от 16 годишни). Ако бях 30 годишна и несемейна, бих се впуснала в подобен експеримент. Единственото, което ме притеснява, е обсъждането по форуми и седенки.
Joy Joy Joy Ако си щастлива, пука ли ти къде ще те обсъждат?

# 731
  • Варна
Сега мернах, че утре от 21 часа ще има епизод?

Сигурна ли си,дано е така,че се дразня да ги чакам седмица Thinking

# 732
Гери, имах предвид, че в малките населени места хората са много по-социални.

Юле, как утре? Нали само във вторник? А дано де Grinning

# 733
Гери, имах предвид, че в малките населени места хората са много по-социални.

Юле, как утре? Нали само във вторник? А дано де Grinning

Утре в 21 Непобедимите  Peace ще точим лиги до вторник  Rolling Eyes

# 734
Докато киризех Манчев ми се стори че дадоха реклама за утре от 21, но може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт