Женени от пръв поглед

• 59 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте на всички Simple Smile
Аз имам съвсем малко инфо от вчера.

Скрит текст:
Снимките са приключили, но Светлана и Стефан живеят все още заедно, наистина изглеждат много щастливи. Много са готини и двамата като хора, земни са и много се надявам и за напред да им се получи.

Благодаря за информацията. Радвам се за тях.
Някои намират Светлана за злобна и суха, но мисля, че това е защото е много слаба и веждите и са прекалено тъмни, затова изглежда строга. Личи си, обаче, че е чувствителна и приятна жена. Всички, които са писали, че я познават, са с отлични впечатления.
За коментарите за интелигентността на момичетата- и трите са с висше образование.

# 706
За коментарите за интелигентността на момичетата- и трите са с висше образование.
Между интелигентност и висше образование няма =   Laughing

# 707
# 708
Явно са се виждали двойките помежду си

# 709
  • София
На мен са ми интересни героите, ситуациите и реакциите им от психологична гледна точка. Опитвам се да се поставя на мястото на всеки и да погледна през неговите очи. Макар и това да не може да се постигне напълно все пак навежда на изводи и размисли, които може да са от ползват в живота, да дадат една по-различна гледна точка, възможност да преценим себе си по-добре.

Замислих се, че ако не бях имала късмета да се оженя на 24, вероятно никак не би ми била чужда идеята за някаква по-откачена авантюра, нетрадиционнен начин за запознанство или нещо подобно. Само опцията първо да се ожениш, а след това да опознаваш човека ми е чужда.

Вие бихте ли предприели подобна авантюра ако не виждате реална възможност да намерите сами вашата половинка?

# 710
Loveforevet,вероятно ако бях на 40-50 и имах усещането,че съм изтървала последния влак-да....но на 30-твърдо не. На тези години си във вихъра си,млад си,имаш контакти,излизаш вечер...защо за Бога ми е да си търся мъж по този начин,есе едно съм закъсала

# 711
Вие бихте ли предприели подобна авантюра ако не виждате реална възможност да намерите сами вашата половинка?
Аз не бих се омъжила за непознат.. Crazy

# 712
Може да се окаже, че един селектиран непознат, ще е по- добра партия от познат, чиито скрити качества не познаваме. Обикновено любовта е сляпа. Като се родят децата, като се проявят негативите, като започнеш да изнасилваш нещата, какво остава... ??? Или нещастни деца без баща, или робиня за цял живот. Аз одобрявам. На всичкото отгоре си имат и застраховка, ако не се получи нещо.

# 713
  • където мечтите се сбъдват
Loveforevet,вероятно ако бях на 40-50 и имах усещането,че съм изтървала последния влак-да....но на 30-твърдо не. На тези години си във вихъра си,млад си,имаш контакти,излизаш вечер...защо за Бога ми е да си търся мъж по този начин,есе едно съм закъсала
На 30 не си във вихъра си.Във вихъра си,когато си студент-18-25 години.Тогава имаш много и разнообразни социални контакти,постоянни излизания.След това зацикляш,особено ако се върнеш в родното си място,където не си живял последните 5-6 години.Започваш работа и попадаш в един постоянен колектив,ако изобщо имаш такъв и тогава да срещнеш точния човек се оказва почти невъзможно.

# 714
На мен са ми интересни героите, ситуациите и реакциите им от психологична гледна точка. Опитвам се да се поставя на мястото на всеки и да погледна през неговите очи. Макар и това да не може да се постигне напълно все пак навежда на изводи и размисли, които може да са от ползват в живота, да дадат една по-различна гледна точка, възможност да преценим себе си по-добре.
И аз го приемам така.

Категорично не! Котка в чувал не купувам.  Laughing

# 715
Те котките няколко години след брака влизат в чувалите  Mr. Green

# 716
Почти на 90 процента съм сигурен че Гери и Жоро са заедно.Имам инфо..... не директно ,но с подсказки.

# 717
Stefanel,като си на 30 и контактуваш само с колеги и ходиш само на работа ли..моля ти се. Не излизаш поне почивните дни,не поддържаш контакти и с други хора?

# 718
Те котките няколко години след брака влизат в чувалите  Mr. Green
Joy Joy Joy Някои влизат, някои не...

# 719
  • София
На 30 много хора от обкръжението са вече семейни, с деца и купоните поради тези причини са силно ограничени. Вариантът е човек да си търси нова среда от хора без ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт