Женени от пръв поглед

• 59 782
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Интересно е това за Стефан и Светлана, като се замисля това е доста внезапна и голяма промяна - първо нов човек в живота ти, второ смяна на местожителство и целия ритъм на живот.

Принципно за участниците - освен, че си правят реклама, предполагам и, че всеки ще получи един нелош хонорар  Peace

# 211
Оф, веднага някой ще се намери да мрънка и да се възмущава, че някой споделил нещо тук на аудиторията, чудо голямо  Whistling  Ако едно предаване ви е интересно, то така и ще остане, и такъв род коментари изобщо няма да ви правят впечатление. Ама нали трябва да се мрънка  Mr. Green Благодаря, Изабела, продължавай да издаваш по нещо, но в скрит текст, че се сърдят някои  Whistling  Peace

# 212
И веднага ще се намерят още 100 човека да измрънкат обратното.  Laughing

# 213
И веднага ще се намерят още 100 човека да измрънкат обратното.  Laughing
Да пък  Laughing
И по темата, колко време ще продължи предаването, някой има ли представа?  Simple Smile

# 214
Този коментар поне доказа, че събитията не са нагласени, а реални.

# 215
За мен коментари като тези обезсмислят излъчването изобщо на предаването. Нали целта е зрителите да се чудят и вълнуват какво се случва и да гадаят ще ги бъде или не като двойка двама души. Който знае или има информация ,нека я пази за себе си

# 216
Е, нали е в скрит текст какво толкова? И аз вчера се замислих дали да не споделя как се развиват някои двойки - хубаво е, че замълчах.

Аз обичам инфо малко в аванс - подхранва интереса....

# 217
Е, нали е в скрит текст какво толкова?

В скрит текст стана след като се размрънкахме.  Laughing

# 218
Ааа, не!
Нека информират!
То това му е ползата на форума, че може да черпиш информация от извора.
Но щом още ги снимат, може да не е приключило предаването и затова да живеят заедно.

# 219
MNML, като гледам и ти не успя да се въздържиш и реши да мрънкаш.  Laughing

Биляна
, до преди малко не беше в скрит текст.  Naughty

Всеки може да си пише каквото иска, но според мен ще е по-добре да е в скрит текст, за да може само тези, които искат, да се информират.

# 220
Именно,аз го прочетох,когато не беше в скрит,просто чак сега го коментирах. Ако почне примерно предаване,което е изцяло на запис,в това число и финалът,и се появи някой,който каже края и победителя,кой изобщо ще го гледа... Искате да кажете,че ще ви е интересно да гледате кой след кой отпада ли???

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 17:55 от geri-gb

# 221
Е в случай,че някой от участниците ти е съсед е нормално да имаш малко повече инфо....
Аз обичам да знам долу-горе какво ще стане.Подхранва ми интереса!

# 222
  • София
Здравейте , нова съм във форума и не съм от много активните.
И на мен предаването много ми допада, интересно е Simple Smile
Давам малко информация за Стефан и Светлана, за който му е интересно  Peace

Скрит текст:
Реших да пиша тъй като видях, че има голям интерес относно двойките и да дам малко информация за едната от тях, тъй като Стефан ми е съсед, мога само да ви кажа, че Светлана се премести да живее при него, вече води тренировките си по тае-бо и аеробика в читалището на село Казичене, на които един път вече присъствах и всичко между тях за сега изглежда страхотно.
Това е от мен Simple Smile

Изабела, някой да ти е казвал нещо за етика?

Когато ще публикуваш подобна информация, следва да предупредиш, че информацията е т.н. "шоу спойлер" - разваляща шоуто! Длъжна си да го кажеш, за който не иска да си разваля шоуто с научаване на подробности за края му и съответно след това да поставиш тази информация в скрит текст, за който иска да чете. Също и останалите потребители са длъжни да се съобразяват с това, че не всеки иска да си разваля гледането на шоуто с предварителна информация за края му и да не я обсъждат.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 18:34 от Popule

# 223
# 224
Шоу спойлер? Тук е България все пак, все още не са ни толкова промити мозъците.

Общи условия

Активация на акаунт