Вежди - грижа, оформяне, растеж :) - 2 тема

• 150 796
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, бихте ли ми препоръчали спирала/гел за вежди с цвят. Но да не е само фиксираща, а да придава плътност (мисля че се водеше с фибри но не съм сигурна) а ако го има в Лили/ ДМ още по-добре Simple Smile благодаря

# 661
# 662
  • Sofia
Здравейте, бихте ли ми препоръчали спирала/гел за вежди с цвят. Но да не е само фиксираща, а да придава плътност (мисля че се водеше с фибри но не съм сигурна) а ако го има в Лили/ ДМ още по-добре Simple Smile благодаря

На Essence спиралата за вежди съм ползвала – Make Me Brow – и съм доста доволна от нея. Peace

# 663
  • Street of Dreams

На Есенс има такива и с нищо не се различават от скъпите марки като Бенефит.

# 664
# 665

На Essence спиралата за вежди съм ползвала – Make Me Brow – и съм доста доволна от нея. Peace

+1 ,страхотно попадение е тази спирала  Sunglasses

# 666

+1 ,страхотно попадение е тази спирала  Sunglasses
Да, ползвам я от няколко дни и е среахотна, дори я нося самостоятелно без молив и изглежда супер естествено 😊

# 667
  • Sofia
Единственият ѝ недостатък е, че доколкото помня – на българския пазар се предлагат едва 2 цвята. А те май, така или иначе, са само 3, така че няма особено разнообразие откъм нюанси. Simple Smile

# 668
  • Sofia, Bulgaria
Виждам, че хвалите Make me brown на Essence, аз я имам и не бях особено впечатлена от нея, но след като я хвалите се замислям да й дам втори шанс Blush мисля, че моето беше някакво студено кафяво. Ще я изровя и ще я пробвам отново, ако не е изсъхнала съвсем.

# 669
  • Sofia
Зависи какъв ефект очакваш. Simple Smile Аз съм с доста плътни естествени вежди и лекото подчертаване и оформяне, които постигам със спиралата, ми идват супер. Не ползвам допълнителни продукти, от сорта на молив, помада, сенки и т.н. Peace

# 670
  • Sofia, Bulgaria
Ми моите не са толкова плътни, но и на мен плътни не ми отиват. Аз също само подчертавам и затова ползвам само такъв тип спирали. С молив или сенки ставам като клоун. Bowtie

# 671
Момичета, тази спирала доколкото разбирам само подчертава( оформя) веждите. Но аз пак да повторя въпроса си, който зададох преди няколко дни - с какво да боядисам веждите си, тъй като имам няколко бели косъмчета ( ех, старост нерадост Cry).

# 672
  • София
Момичета, тази спирала доколкото разбирам само подчертава( оформя) веждите. Но аз пак да повторя въпроса си, който зададох преди няколко дни - с какво да боядисам веждите си, тъй като имам няколко бели косъмчета ( ех, старост нерадост Cry).
Ако си боядисваш косата в сходен цвят, може да мацнеш и на веждите. Само гледай да е със слаб оксидант.

# 673
Да, боядисвам косата си в тъмно кафяво, почти черно. Веждите ми са почти същият цвят. Оксиданта е 6%.

# 674
  • София
Да, боядисвам косата си в тъмно кафяво, почти черно. Веждите ми са почти същият цвят. Оксиданта е 6%.

Пробвай на следващото боядисване, трябва да стане. Само пази кожата, да не се мъчиш после да я чистиш.

Общи условия

Активация на акаунт