Невероятните спестовници: Има ли такива чешити и у нас?

• 43 913
  • 407
  •   1
Отговори
# 345
 Shocked А не е ли по лесно и евтино да се подмиеш с душа като толкова не искат да ползват ТХ ?

# 346
  • Пловдив
Shocked А не е ли по лесно и евтино да се подмиеш с душа като толкова не искат да ползват ТХ ?
Те и вода пестят. Не пускат водата я тоалетната, къпят се всичките в една вода във ваната и т.н.

# 347
Те водата не пускат, ти искаш да се мият на всяко пишкане  Mr. Green

# 348
  • Пловдив
С НСЧ явно сме гледали едни и същи. Я кажи спомняш ли си онзи с овнешката глава? Или другия с автосервиза, който живееше в него и се къпеше и караше служителите да мият колите с водата.

Тази с парчетата вместо тоалетна хартия участваха в нещо като родителски кооператив, няколко семейства се редуват да гледат децата на останалите веднъж седмично за да могат родителите да имат свободна вечер. И като беше неин ред отиде в магазин за преоценени храни и накупи всичко с изтекъл срок на годност, ама тя "храната още ставала", производителите се презастраховат със срока на годност. И пусна децата по поляната да събират треви за салатата, още ми е пред очите - влачи кошницата с бебето надяната на ръка, стиска ключовете за колата и ситни по тревата. На мен не ми е проблем, че събира диви треви за салата, а че не са точно диви и всички съседски кучета могат да ползвта полянката за тоалетна.

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 16:18 от Янтра

# 349
Божеее,  ooooh! пък аз беснях че свеки извади веднъж маслото от кофата за боклук-не било развалено щом било от фризера  (разчиствах фризера и маслото ми се видя много дълго престояло-нали все пак и за фризер има срок колко да държиш).

# 350
Я кажи спомняш ли си онзи с овнешката глава?...
Помня един, който купи 2 за вечеря, за този ли питаш?
Ходеше да събира забравени монети по уличните телефони и по канапетата в заведенията  Laughing

Всъщност какво им беше на главите, моят мъж ги обожава, и дядо ми ги обичаше, деликатес си е Mr. Green

# 351
  • Пловдив
Я кажи спомняш ли си онзи с овнешката глава?...
Помня един, който купи 2 за вечеря, за този ли питаш?
Ходеше да събира забравени монети по уличните телефони и по канапетата в заведенията  Laughing

Всъщност какво им беше на главите, моят мъж ги обожава, и дядо ми ги обичаше, деликатес си е Mr. Green
Аха, аха. Не е в главите, и аз ям. И той имаше много забавни попадения. Сещаш ли се как ходеше на пътешествия? Joy Joy Joy Joy

# 352
Имаше един къде за по -евтино купи гръбнака на сьомгата и подаряваше портмоне от вътрешна гума на колело и чантичка от бутилка за мляко имаше а пък съпрузите къде с една четка си мият зъбите е няма такава гнусотия ! А ония къде вади колата и пуканките от боклука в киното ,защото му се свиди да купи  и ги даде на жена си аз директно бих го зарязала било е в боклука има микроби !

# 353
  • Sunshine state
Този с главичките и кофти подаръците имаше и добри попадения и съвети в интерес на истината. Най -кофти спестовник, така да се каже, беше тази счетоводителката с малкия апартамент, мебелите от боклука и леглото от стари постелки за йога. За мен това си е чист живот на скот. И за къде ги къта тия пари? Дори не разбирам подобен живот и с довод ранно пенсиониране - че сега са ти най- хубавите години, когато можеш да си поживееш, поугаждаш и поносиш хубавите дрехи.  Simple Smile
Интересни са ми иначе да ги гледам. Тук на място не съм виждала такива. Има много хора пазаруващи с купони, аз също ползвам за някои продукти, но масово са в другата крайност на разхищаване.  Peace

# 354
  • Пловдив
Аз друго не мога да повярвам - как околните им се връзват. Голяма част от тия хора бяха със партньори.  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 355
...Сещаш ли се как ходеше на пътешествия? Joy Joy Joy Joy
Ох, да Laughing

Имаше един къде за по -евтино купи гръбнака на сьомгата...
Това не е чак толкова лоша идея. Веднъж купих, защото ми трябваше малко месо за суши и ми беше жал да разхищавам хубаво парче, то пък се оказа, че има наистина много месо по него и на фурна стана супер.
Ама не бих занесла на гости голите кости  Mr. Green

# 356
  • София
Или с големи деца. Още се потрисам от една, дето сложи употребени памуци на елхата.

# 357
А тази, която ползва една и съща ЖИВА елха няколко години  Joy

# 358
Pupitka, има ги, просто не си ги срещала.
Почти всеки път като ида да пазарувам ми се пада да чакам 100 часа заради някой с 1000 купона, карък съм и това е, а колко съм изхвърлила не е истина.
Имам колежка, която след всяка лекция ходи и проверява кошчето за боклук, взима всичко, което според нея може да се използва ОЩЕ.
Същата докато се къпе събира водата и след това пере дрехите с нея, пералня има и то собствена, но харчи много.  Naughty И не е само това, а е интелигентна, облича се добре, но......

# 359
  • Пловдив
А аз се сещам, за тази, която имаше гости и им угаси лампата. Така де, могат да си говорят и на тъмно Laughing По подразбиране ви е ясно, че всеки гост си носеше ядене и пиене.

Общи условия

Активация на акаунт