Отговори
# 645
Гюнайдън Party Party Party
Гале Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes
Вере, може да си възпалила нерв, а това се оправя с лекарства Naughty Не е лошо да те види невролог. На мен така ми се полу4ава от време на време, защото ръцете са ми все нагоре и в движение с 4асове наред. Както ти е казала Ирка, стегни я с ласти4ен бинт Peace

# 646
  • София
Добро утро и от мен Heart Eyes.
Гале, Hug,Верче, Hug,Ирче, Hug,Наде, Hug,Бел, Hug,Мимчо, Hug
Ирче,абе голяма тъпотия,то логиката казва ,че кабела не трябва да е във водата Naughty,а пък това при Бел,лелееее....горките рибки ooooh!.
Верче,почивка ти е нужна Hug

# 647
Лин4е Hug Heart Eyes

# 648
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейтиии Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Пускам НОВАТА тема и излазям Mr. Green

Мичке Hug Щерко Hug и Щерко Hug БелА Hug Лелче Hug ЛинО Hug и последния да затвори вратата Mr. Green

# 649
Линче почивка дрън дрън  Joy къде ти,те след Великден ще ме изоставят сама сигурно да се оправят ти почивка викаш  Joy Joy и аз се бях нагласила за почивка Май месец така се бяхме разбрали като намалее работата да затворим месец време за да поотпочинем,ма наЩе ще ходят в ТУрция и викат ми то и без това няма да затваряме за почивка  Crossing Arms през седмица си менят мнението  Crossing Arms

абе не ме шашакайте бе къв нерв  Shocked то не боли много  Rolling Eyes  Миме то мойте ръце ако не са във вода,носят чинии,мъкнат стока,редят шишета или пишат нещо  #Cussing out все в действие са  Crossing Arms

откъде да си взема такава лента  newsm78

# 650
Здравейтиии Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Пускам НОВАТА тема и излазям Mr. Green

Мичке Hug Щерко Hug и Щерко Hug БелА Hug Лелче Hug ЛинО Hug и последния да затвори вратата Mr. Green

е оти  Crossing Arms дека ш сЪ мааш  hahaha

поне подаръци ни купи  Crossing Arms

# 651
  • София
Зиз, Hug
Верче,от аптеката .Подаръци вика ни купи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 652
Линче почивка дрън дрън  Joy къде ти,те след Великден ще ме изоставят сама сигурно да се оправят ти почивка викаш  Joy Joy и аз се бях нагласила за почивка Май месец така се бяхме разбрали като намалее работата да затворим месец време за да поотпочинем,ма наЩе ще ходят в ТУрция и викат ми то и без това няма да затваряме за почивка  Crossing Arms през седмица си менят мнението  Crossing Arms

абе не ме шашакайте бе къв нерв  Shocked то не боли много  Rolling Eyes  Миме то мойте ръце ако не са във вода,носят чинии,мъкнат стока,редят шишета или пишат нещо  #Cussing out все в действие са  Crossing Arms

откъде да си взема такава лента  newsm78
Именно, за това ти казвам, защото имаш голямо натоварване Peace Когато имаш възпален нерв, в то4но определено положение изпускаш разни неща. То не боли много, а нямаш сила Peace Във всяка аптека има ласти4ен бинт Peace

Зизунки Hug Heart Eyes

# 653
ще мина да си купя  ooooh!

ми искам подаръци  Crossing Arms

# 654
Фтиам да водим бебето на кардиолог, че нема кой... ooooh! ooooh! ooooh!
Абе, видех се у приключение Crazy

# 655
  • У Диспансера ...♥♥♥
То не боли ама дразни една такава болката, щото е от нерва и ти иде да удряш нещо  ooooh!
Маман, Мичоно  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Лин  Heart Eyes Hug ми, а де, то и аз уж от логиката се движех ама хубаво се раздвижих  Mr. Green

# 656
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аууууу ся ти ли ще бягаш насам, натам  ooooh!

# 657
Аууууу ся ти ли ще бягаш насам, натам  ooooh!
Е, кво да напрайш...требе и балъци да има... Laughing

# 658
Thinking що така, контролен ли е прегледа newsm78

# 659
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рейтинга на Марал е близо 3% , по-добре от Раджона  Mr. Green
Ма то без балъци не става, ама много лошо повечето бъркат добрината с балъщина  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт