Всеки е свободен да прави и решава най-доброто за себе семейството и децата си.
Какво ми бърка в работата,че еди кой си решил да празнува РД на наследника си в клуб?Ами така си е преценил човека,такъв му е кефа,защо трябва все да се гледа в чуждата паница?!
Нито съм длъжна да давам обяснение,нито ме интересува чуждия човек!
И аз искам да правя празниците на дъщеря ми на открито и сред природата,ама през декември трудно може да ми се получи....

Вече втора година намирам начин да отпразнуваме такъв повод и без да е в клуб или пък у дома...въпрос на разбиране,приоритет или друга гледна точка.И да,каним гости и приятелчета и имаме торта за повода,всичко останало е въпрос на гледна точка ......или обстоятелства

И друго исках да напиша..Трябва ли гръмко да се оповестява всичко това ,което индивидуално всеки може да направи като помощ за друг?Аз например не обичам да споменавам за всякакви такива мероприятия,кампании и прочие други неща с повод и без повод в които участвам.Това прави ли ме по лоша от другите?Или трябва да се гордея от подобно нещо....

Не чакам определени моменти или дни,когато реша просто го правя.Така,че малко се индивидуализират нещата по тази тема..
Просто бъдете толерантни,останалото се забелязва и без да се казва.
Достатъчно е един поглед без думи,стисната ръка и вътрешното удоволетворение,че си направил добрина....
И спирам до тук.....