Моят град - Русе!

• 67 947
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
ramlin за момента влияенето е доста ограничено, не ходим на детски клубчета и не висим постоянно в МОЛа за да иска постоянно там. С тръгването на училище предполагам, че впечатленията и това кой какво има и къде е ходил ще се засилят, надявам се да съумея да ги науча какво си заслужава да ги впечатлява и кое не. Важното за мен е да осъзнаят, че и да искат нещо модерно или притежавано от други трябва да е не просто защото друг го има, а защото искрено им харесва.Аз поне съм на този принцип.
Детето ми ще празнува в "бар", защото вкъщи е тясно(а не защото ме мързи да глася) и защото в началото на април времето е непредсказуемо за празнуване навън. Не че съм длъжна да обяснявам, просто явно трябва да се види и другата гледна точка,за да не се говорят общи приказки.
Да, ще дам 200 лв за детски рд, но също така да, давам за каузи, помагам, отделям.
Трябва ли да лиша детето ми от рд и да дам всичко за каузи? НЕ! Просто ще направя рд-то му и ОСВЕН това ще си помагам както по принцип Wink Едното не изключва другото. Надявам се, когато поотраснат малко, да им давам алтернатива за по-скромно празнуване, но даряване на сума за някого. Искам това да бъде самостоятелно решение и само мога да се моля и старая да ги възпитам така, че да бъдат съгласни, без да се замислят,и да го правят редовно най-вече.
За "молските майки" какво да кажа? За една година кракът ми 5 пъти да е стъпил в мола, 2 от които на кино  Rolling Eyes Само защото ще празнуваме в детски кът! съм сложена под знаменател...малко кофти,нали?
⅞ ...and Happily Ever After с нетърпение чакам предложенията ти за алтернативно празнуване в началото на април Simple Smile

# 136
Без никакъв намек за заяждане от моя страна искам и аз да изкажа мнението си по въпроса, понеже имам такова право макар и никой да не ме е питал.
Вече обществото е разделено на две. На селяни (селяндури или както щете) и на "МОЛски" майки, бащи, деца, кифли, гейове и пр. Средно положение няма. Избирайте си докато е време вие от кои сте, че хубавите места бързо се разграбват.

Не мисля да давам отчет на когото и да е какво правя с парите си. Това си е моя работа. Дали ги давам за цигари, алкохол, кино, партита или купони или на бедното голо безпомощно бедно циганче на улицата за тетрадки, линийки, закуска или дъртия мангал дето му обира стотинките си е лично моя работа. Изборът си е лично мой. Мнението също! Всеки път едно и също се получава и не мога да разбера защо всеки път караниците, пардон спорът е за една и съща глупост. Явно ви е кеф да спорите, не виждам друга причина.

# 137
  • Русе
 Peace

Много си права Simple Smile

# 138
# 139
  • На брега на реката
Брей, намерих ви! Сигурно 1 или 2 теми съм изпуснала...
Влизам с питане по наболял проблем. Искам да сменя личния лекар на децата. Държа да няма 2357485785 пациенти, да не е навалица, да не си стиска направленията и да не назначава АБ за глупости и за всеки случай. Вдигнах ръце от както се роди малката и чашата ми най-накрая успя да прелее!

# 140
Fervor, ако намериш такъв лекар, би ли го споделила в темата  Laughing

Нашата лекарка изписва АБ всеки път като отидем с малката, без значение какво й има. От 2 години просто не слушам и не изпълнявам рецепти. Дано не се случи нещо спешно и сериозно някой ден  Praynig. Лекувам с хомеопатия и съм доволна. Намерих си хомеопат във Варна. Не съм ходила от миналата година на проследяване, но това лято ще я заведа.

# 141
  • Русе
Лекувам с хомеопатия и съм доволна. Намерих си хомеопат във Варна. Не съм ходила от миналата година на проследяване, но това лято ще я заведа.
А би ли споделила кой ви е хомеопата? Може и на лични. Не питам за мен, ние си имаме, питам за една позната от Варна Peace

# 142
  • Русе
Fervor, ако намериш такъв лекар, би ли го споделила в темата  Laughing

Нашата лекарка изписва АБ всеки път като отидем с малката, без значение какво й има. От 2 години просто не слушам и не изпълнявам рецепти... .
Ако имше такъв лекар никой нямаше да го сподели, защото навалицата при него щеше да стане 4343434 x2  Simple Smile.
 За съжаление, метода с изпълнението на рецептите ми е познат, освен хомеопатията. Аз често пъти успявам да убедя нашата да не пише излишно по рецептата  Wink.

# 143
Fervor, можеш да смениш личния лекар чак през юни. Имаш време до тогава да намериш този без 8436798437 пациента newsm78

# 144
Fervor, можеш да смениш личния лекар чак през юни. Имаш време до тогава да намериш този без 8436798437 пациента newsm78
Peace
И да го споделиш.  Laughing

# 145
явно всеки лекар си има някакъв свой собствен стил, бившата ни джипка  Laughing все изписваШе Аугментин, не говоря само за семейството ни, а по принцип на всички, от тогава съм го намразила, а сегашната пък изписва само витамин ц, ама само..и единствено....за всичко..... hahaha то не е за смях, ама тези читавите отдавна не са в Русе и в България....

# 146
Аз съм си доволна от личната на детето, АБ се изписва наистина при нужда (и то не един и същ за всякакви случаи  Simple Smile), направления не ми се е налагало много да ползвам, 2 пъти съм искала и ми е давала...но има мноооого пациенти и второ но - поради тази причина не приема повече такива  Laughing

Така, че успех с търсенето  Hug

# 147
Личните лекари изписват даден антибиотик, защото са на хранилка при определени фармацевтични фирми. Е, със сигурност има и изключения, разбира се... Money Във Варна личният ни беше разправял, че ги водели на круизи, екскурзии и т.н... То не че са открили топлата вода тука медицинските представители де...в крайна сметка фармацевтичната индустрия е с най-голям ръст в цял свят.

# 148
Брей, намерих ви! Сигурно 1 или 2 теми съм изпуснала...
Влизам с питане по наболял проблем. Искам да сменя личния лекар на децата. Държа да няма 2357485785 пациенти, да не е навалица, да не си стиска направленията и да не назначава АБ за глупости и за всеки случай. Вдигнах ръце от както се роди малката и чашата ми най-накрая успя да прелее!

Само да кажа, че направленията за деца са неограничени, т.е. никой няма право да ви откаже направление за специалист!

# 149
Само да кажа, че направленията за деца са неограничени

Точно това, защото го знам, винаги ме е озадачавало защо се правят на интересни и се дърпат като стане въпрос за направление за специалист. Имам чувството, че е въпрос на някаква лична чест и доказване, сакън да не си помисли някой, че джипито не може да се справи.

Общи условия

Активация на акаунт