МОНОДИЕТА - тема 11

• 82 205
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Яна, маслините, ако не са много добре изкиснати, задържат много вода. Аз не бих ги ползвала по време на диетата.
Ето къде ми е грешката без маслини ще е най добре

# 511
Количествата не мисля, че са много за целия ден съм изяла на салата 1 маруля,1 краставица,2 домата,1 връзка лук и няколко маслини . Това количество разделих на 2 приема но водата преди пиех по 3 литра вода на ден вчера дали съм изпила 3-4 чаши не знам.

Яна, до вчера си давала на тялото си храна в неограничено количество и всякакъв вид. И внезапно решаваш да го "ограничиш" на две марули и три маслини. Нормално е да се "стресира", да се чуди какво става, глад ли се задава и да си къта сланинките. Не се знае какви дни го чакат.  Mr. Green Просто имай търпение и бъди постоянна, нещата ще се случат. Но и не се ограничавай с толкова малко храна, за да не се получи после йо-йо ефект. Нали не очакваш цял живот да ядеш такива количества? Яж си нормални порции и просто спазвай правилата.  Hug
Да отбележа не се ограничавам от вчера, без злъчка съм от 2,5 години а 3 месеца преди операцията родих малката си дъщеря със секцио . Преди да забременея бях 75 килограма не бях фиданка но не сум била и като сега. Гледам си детето в къщи-живеем на село и за сега работа не се очертава освен на лято в градината.А за количеството не съм го ограничила аз по принцип си ям толкова .От операцията на злъчката съм си с такива килограми не съм ги качвала постепенно,просто не мърдаха на доло, до преди няколко дни това е.

# 512
Здравейте,
искам да започна диетата, обаче съм алергична към аспирин. Има ли някой, който не го пие, а пие само витамин Ц и има ли резултат? Благодаря и успех на всички дами   bouquet

# 513
Аз не пия аспирин, а и до колкото разбрах, не е задължителен. Някой не им понася, но това не ги спира да правят диетата. Peace

# 514
Яна, не съм те чела внимателно явно, извинявай. Но пък от темата за 90ДД разбрах, че ограничаването на храната, не винаги води до сваляне на килограми. Което за мен е много странно, но е факт. Защо не пробваш да увеличиш малко порциите, да успокоиш тялото. А правила ли си изследвания, да видиш дали всичко ти е наред, да не би килограмите да са от нещо друго? Hug

# 515
След като свършим 2×24 дни след колко време отново смятате, че може да се повтори режима на Ваня? Колко минимално време трябва да мине и знаете ли дали моно диетите трябва да се сменят, защото на 2рия път няма да действа? Тоест ако искам пак да я направя, друга монодиета ли трябва да търся? Защото преди правих 90дд , и имах чудесни резултати, но след няколко месеца я повторих и нищо, но сега от режима на Ваня съм очарованаа !  Peace

Здравей. Ваня Червенкова първо е направила 24 дни диета, после два дни почивка, в които се яде каквото ти се яде, това с цел да ти зе задейства метаболизма, и след двата почивки е повторила още 24 дни.
И аз смятам така да направя. Утре и в другиден са ми 23 и 24 ден на кисело мляко. Ще почивам два дни и после пак така. Simple Smilebouquet

# 516
След като свършим 2×24 дни след колко време отново смятате, че може да се повтори режима на Ваня? Колко минимално време трябва да мине и знаете ли дали моно диетите трябва да се сменят, защото на 2рия път няма да действа? Тоест ако искам пак да я направя, друга монодиета ли трябва да търся? Защото преди правих 90дд , и имах чудесни резултати, но след няколко месеца я повторих и нищо, но сега от режима на Ваня съм очарованаа !  Peace

Здравей. Ваня Червенкова първо е направила 24 дни диета, после два дни почивка, в които се яде каквото ти се яде, това с цел да ти зе задейства метаболизма, и след двата почивки е повторила още 24 дни.
И аз смятам така да направя. Утре и в другиден са ми 23 и 24 ден на кисело мляко. Ще почивам два дни и после пак така. Simple Smilebouquet

Да, два пъти по 24 и 2 дни почивка , тоест 50 дни, но когато свършат 50то дни кога най- рано може да я повторим?

# 517
Тя казва,че се прави 2 пъти в годината.

# 518
Момичета , здравейте !!!
Със седмица закъснение и аз се включвам Wink Започнах  диетата на Ваня Червенкова . Днес ми р едва втори ден , така че няма какво да отчитам , но така или иначе мисля да го направя след първия цикъл . Пиша си всичко , което съм изяждала за деня , така че ако имам зашеметяващ резултат , да го споделя после с вас !!! Желая ви успех към постигане на желаното тегло ....

# 519
Здравейте и от мен Hug
аз до сега не съм се включвала, тъй като през телефона ми е трудно писането, но сега седнах на компютъра за малко и реших да пиша Simple Smile Аз съм на втори картофен ден. За първите 12 дни имам 5.100кг минус, нямам никакви прегрешения. Беше ми най-трудно в млечните дни, този път ще пробвам с айран, че без сол ми пада кръвното май и нещо не съм много ок. И риба не обичам, но си купувах от топлата витрина, също и пушена сьомга и избутах някак. В момента съм болничен отпуск и не се движа ( крака ми е проблемен), но вчера отидох до офиса и колегите казаха, че съм се стопила, тоест видимо личи. Днес имах плюс след първия картофен, така се и чувствах де. Ще видим как е утре. Идеята ми е да направя два завъртания по 24 Simple Smile
Успех, момичета!

# 520
Здравейте момичета, искам да попитам за диетата на Ваня Червенкова тъй като риба не ям под никаква форма и никаква риба изобщо и никакви морски или речни производни  Sick с какво бих могла да заменя рибните дни ?

# 521
С яйца. Или с извра.

# 522
Здравейте, да се отчета за изминалите 4 дни. Simple Smile -2кг (претеглянето беше сутринта)  (happy) Аз картофите и в 2-та дни ги приготвях печени на фурна, както и пилешкото. Simple Smile Но и през двата дни на пиле само с пилешко филе съм се хранила. От първият ден пия мултивитамини, а от днес и аспирин протект. Интересното е, че не съм се изкушавала, което е ново за мен. Simple Smile

# 523
Яна, не съм те чела внимателно явно, извинявай. Но пък от темата за 90ДД разбрах, че ограничаването на храната, не винаги води до сваляне на килограми. Което за мен е много странно, но е факт. Защо не пробваш да увеличиш малко порциите, да успокоиш тялото. А правила ли си изследвания, да видиш дали всичко ти е наред, да не би килограмите да са от нещо друго? Hug
Привет Дара не се ограничавам нарочно просто не ми се яде повече от това.Глад не изпитвам, но както казах водата, която пиех преди много сега почти не я пия. А и да отбележа залисана с диетата забравих за мц е тая сутрин гостите дойдоха с подуване на корема до 2 дни ще имам рязка промяна в килограмите ,задържам течности когато съм така.

# 524
Честит 1ви април,момичетааа!!!
Днес се качих на кантара с малко резерви заради МЦ, но съм -2кг,което супер много ме зарадва:)
Сега и утре съм на яйца,че риба не вкусвам,каквато и да била:(
С нетърпение чакам плодовите дни.
И да попитам нещо, дали може да се направят повече от 2 дни почивка,че на Великден не искам да съм на диета? Разбира се, че ще се огранича, но като ми замирише на домашен козунак, няма как да устоя Blush

Общи условия

Активация на акаунт