Спирала за мигли - 11 тема

• 74 823
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Много ми се иска да опитам някоя по-скъпа спирала. Някакви препоръки?

За какво ти трябва?Обем,дължина?

# 721
  • Бургас

Предпочитам обем, но много бих искала и двете.

# 722
За мен,най-добрата спирала си остава Диорската-Addict it Lash. ето това.Писала съм и преди за нея,много ми харесва.

# 723
и цената е мн хубавка ....Simple Smile

# 724

Предпочитам обем, но много бих искала и двете.
Льо Волюм на Шанел. Не я сменям от както е излязла, не водоустойчив вариант. Водоустойчивата е боклук. Пробвала съм почти всички скъпи спирали, а и не само, на пазара през годините.

# 725
И според мен шанелската е най-добрата, която съм ползвала за обем.

Като бях в БГ преди много години имаше една на Голдън Роуз, не помня името, за обем. Беше невероятна, с две нанасяния се получаваше сценичен грим. И евтина беше. Сега обаче няма как да я купя.

# 726
  • HH

Аз ще те върна малко назад. А с ланкомската как се справяш с четката. Много съм и хвърлила око, но не знам дали ще свикна с тази крива четка. От Doll eyes съм много доволна. На привършване ми е втората и се чудя дали да потретя или да я сменя. Но пък Grandiôse в момента я има в комплект с черен молив и почистваш лосион на цената на спиралата.

# 727

Аз ще те върна малко назад. А с ланкомската как се справяш с четката. Много съм и хвърлила око, но не знам дали ще свикна с тази крива четка. От Doll eyes съм много доволна. На привършване ми е втората и се чудя дали да потретя или да я сменя. Но пък Grandiôse в момента я има в комплект с черен молив и почистваш лосион на цената на спиралата.

Нямам проблеми с четката, малко по-особена е, но аз имам тренинг, бързо й свикнах.

Проблема ми е, че не придава обем, а дължина. Моите мигли са много дълги и с Грандиоза опират веждите - питат ме дали са изкуствени, а веднъж една патица ги дръпна да се увери. Отделно, понеже не е водоустойчива, цапа ми клепачите и, ако не се бърша през 10 минути, ходя като ракун. Не бих си я купила пак.

Аз пък да питам за Doll eyes - за обем или дължина е?

# 728
  • Вестерос
Doll Eyes на шанел ли е?

# 729
Не на Ланком. Peace

# 730
  • HH
В сайта им пише, че е удължаване, извиване и обем. За първото не гарантирам, но определено извива и придава обем. А и не ми слепваше миглите. Мога само да я препоръчам. Да не говорим, че като започнах да я ползвам имах много по рехави мигли, на лявото око дори имах място на което хем бяха много малко, хем много по къси. Сега се изравниха и сгъстиха. Не знам дали е от спиралата, но пък друго не съм ползвала.

А ми харесва, че винаги има и някакви подаръчни комплекти с бонус продукти към спиралата.

# 731
  • Вестерос
Мерси, мен ми трябва също за обем, че са ми дълги, ще я погледна

# 732
  • Варна
При мен на Grandiôse й трябваше много време, за да се разделим с първоначалната прекалено течна формула. След това ми харесваше, сникнах с нея и тя точно тогава започна да изсъхва Laughing
В промеждутъка, в който се разбирахме, оформяше и разделяше добре миглите ми, но съм ползвала и по-хубави спирали за обем.

# 733
  • София
И при мен беше така с Grandiose като при Тайга.

# 734
Момичета, здравейте  Hug Малко изчезнах, но жива и здрава вече съм тук. Да се похваля за момента намерих спиралата си- Loreal Million Lashes Excess. Въпреки, че до сега не съм се разбирала с нито една тяхна спирала и мнението ми беше негативно тази я пробвах по препоръка от приятелка и се учудих и то приятно. Вече повече от месец я използвам (а съм казвала колко много слагам и как ми свършват бързо) и  в момента вече привършва, за това искам да попитам за новата им с бяло и черно. Има ли някой наблюдения и дали я има вече по магазините, защото не съм проверявала. В Гърция я видях миналият месец, но тук не знам дошла ли е.

Общи условия

Активация на акаунт