Офис етикет

• 20 540
  • 335
  •   1
Отговори
# 45
  • Другата България
Не съществува офис без подобен етикет. За толкова години работа - винаги, абсолютно винаги се е разигравал подобен сценарий.
newsm78 Тоест, ти си работила във всички офиси....навсякъде и това го знаеш от собствен опит, за да го твърдиш толкова категорично? ooooh!
Много се кефя на такива категорични изказвания с "любимите" ми думички - винаги и никога. Ще речеш, че използващите ги са гурута на по 100 години, обиколили и видяли всичко навсякъде. Stop
Ето, в нашия офис например няма такъв "етикет". 10 години вече работя в него, идвали са и нови колежки, а и всички работещи са по-млади от шефа, но такива случки по партита и банкети не сме наблюдавали. А и тези мероприятия са за забавление, разпускане, разтоварване....как се превръщат в клюкарско - информационни направо не е истина... Sunglasses Grinning веселете се бе хора, какво ви е еня кой с кого танцувал, за момент се замислих дали пък пускащата тема не изпитва завист към момичето, че не е на негово място?  Mr. Green

# 46
Това, че ти не знаеш за тях, не значи, че не са се случвали някога, или ще се случат. Въпрос на време.

# 47
Е аз на нашето караоке като "пях" няколко песни, а от 2 се оказаха любими на Боса  Mr. Green, кво?? Пяла съм му на ушенце ли  Joy Joy Joy

# 48
Е аз на нашето караоке като "пях" няколко песни, а от 2 се оказаха любими на Боса  Mr. Green, кво?? Пяла съм му на ушенце ли  Joy Joy Joy
Да! Ти си лека жена, слагаш се на шефа.

# 49
Искам да се закълнеш  Crazy Crazy Crazy

# 50
Просто при Мери Ан явно няма практика да се обръща внимание и да се задълбава, дори и да се случи такова нещо - какво толкова е станало? Шефа танцувал цяла вечер с новата, която при това танцува доста над средното ниво.
И не разбрах какви са били толкова тия танци, че влязоха в историята на фирмата - с еротичен привкус нещо ли? Не вярвам цяла вечер да са звучали само чувствено-еротични балади.  Thinking

А че има жени, които и ръченицата могат да изпълнят с еротика и прочувственост, има.  Peace

# 51
  • Другата България
Направо си признавай, че си му и "свирила" Mr. Green ooooh!.
Ей този български клюкарско-просташки манталитет направо е за патентоване.....щом една жена изглежда добре  и някакъв шеф я ухажва и кани на танци, значи тя немедлено рано или късно ще се пъхне под завивките му - най-малко. Вместо тетката с наднорменото тегло и изкуствените къдри да се вгледа в себе си и да направи нещо за собствения си вид и манталитет, тя ще гледа в чуждата паница, пардон колежка и ще злобее, пускайки тънки клюки и създавайки интрижки. И ще е доволна от себе си.
Да, това вече го има навсякъде, във всеки офис - предполагам. И не само за шефове, а и за "обикновени" мъже и жени. Confused Колеги, клиенти и т.н.

# 52
няма практика да се обръща внимание и да се задълбава, дори и да се случи такова нещо - какво толкова е станало?
Това и трябва да е нормалното мислене. Какво толкова е станало? Старите клюкарки си умират да сплетничат.

# 53

Вместо тетката с наднорменото тегло и изкуствените къдри да се вгледа в себе си и да направи нещо за собствения си вид и манталитет, тя ще гледа в чуждата паница, пардон колежка и ще злобее, пускайки тънки клюки и създавайки интрижки. И ще е доволна от себе си.

Страхотно изказване.   bouquet

# 54
В офиси с подобен етикет и среда за връзки, тетки с букли няма. Grinning

# 55
Има, има. Точно затова шефът налита на младото.
Тетката не е задължително да е трътлеста, може да е върлина. Аз, например, не съм виждала тетка на 45 с тяло на 25-годишна. Ако видя, най-вероятно няма въобще да позная, че е тетка Wink

# 56
Очевидно обаче манталитетът им е на тлъсти тетки с букли.

# 57
  • Другата България
Laughing О, извинявай, забравих, че ти си работила навсякъде, където има офиси и знаеш и познаваш всичко и всички - от етикет до персонал.
П.П. Забравяш чистачките, нашата е именно 60 годишна лелка с изкуствени къдри и именно тя е "агенция клюки-офис-нюз". Mr. Green Laughing

# 58
И при нас чистачките носят невероятно богата информация. Особено възрастните. Знаят целите истории не само на колегите, ами и на родителите им.  #Crazy #Crazy

# 59
Laughing О, извинявай, забравих, че ти си работила навсякъде, където има офиси и знаеш и познаваш всичко и всички - от етикет до персонал.
П.П. Забравяш чистачките, нашата е именно 60 годишна лелка с изкуствени къдри и именно тя е "агенция клюки-офис-нюз". Mr. Green Laughing

Точно така. Виж как знаеш. Grinning
Чистачките минават сутрин в 5.

Общи условия

Активация на акаунт