Май петото ядене отпада след годинката и съм чувала, че просто ам-то се замества в един момент с чаша обикновено мляко. Но това ми е далече. Аз добавям по лъжица - две ам към кашата и към пюрето, ако е без месо по две причини - да му е вкусно и сладко и да добавя малко повече полезни вещества в яденето. Мога и без ам да ги правя, но нали принципа е колкото повече толкова повече
сигурно в сутрешната попара/кус кус/каша няма да слагам ам, нали ще има сирене и масло. А, днес като сложих маслото не сложих ам в пюрето, някак не ми изглеждаше като да има нужда. Но дребното напоследък си изяжда 200-те мл ам на три яденета и си получава количествата. Боядисах яйцата, по-късно очаквайте снимков материал
не са от супер яките, защото аз имам нула художествен талант, но ми харесват как станаха. В събота мисля да правя козунак ако ми позволят, дано ми се получи този път. Ох, много е хубаво да се подготвяш за семейни празници, особено когато си имаш собствено семейство, за което да ги подготвяш. Аз и преди си имах, нали, но сега аз съм организаторката, а преди майка ми и свекърва ми бяха. Обичам празниците
В слюнката има толкова много спящи вируси, а устната кухина бъка от бактерии, които за един организъм с недоразвита имунна система могат да се превърнат в патогенни. По принцип Фиона, много харесвам постовете ти. Винаги гледаш толкова правилно и рационално на нещата и винаги даваш изключително рационални решения, но извинявай с това не мога да се съглася. Дори се върнах да проверя дали наистина ти си го писала
За паднали биби бих препоръчала кърпички за стерилизация .
. Аз съм превърженик на идеята ,че пряват всичко когато им дойде времето.
, много време се губеше.
Ами с тези ремонти и пренасяния нямам време за нищо. Изчитах ви вечер,но докато дойдеше да пиша и забрявах какво щях да пиша