Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 68

• 36 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
А аз точно днес гледах друго предложение на Люси -пита със зеленчуци за цветница и си го сейфна да го направя уикенда, ведно с козунак и курабии.  А тази баничка е хм хм...феноменална. имам едни кори, ще заема да я спретна и нея.   chef

# 391
  • 1st floor
Все забравям да ви питам - има ли някой от вас с късогледство над -5? Чудя се до какви тежести мога да си позволя? newsm78

# 392
  • София
Хахахахах, личи си че яко сме се ограничили всички в тая тема  smile3532 smile3532 smile3532

# 393
Все забравям да ви питам - има ли някой от вас с късогледство над -5? Чудя се до какви тежести мога да си позволя? newsm78

Аз съм с -9 диоптъра,  до към 10-15кг е ок да се вдига. Над това вече трябва да се посъветваш.

# 394
Здравейте,

Скрит текст:
Ходих на лекар за коляното. Не е скъсан мениск, слава богу, но и с обиколката на Витоша си казахме сбогом.  Sad Лекаря ми размърда пръстите и самата колянна капачка и установи, че са ми много хлабави връзките. Т.е по право каза, че може да ми движи свободно капачката на 2 см и в двете посоки. Не било кой знае каква драма. Мога да продължа да тренирам, дори да тичам, но 1. С не повече от 10 кг. при това 10 кг е таван; 2. На седмица не повече от 30 км. (на седмица, а на тичане макс 10 до 15-16 като 15-16 вече си е на моя отговорност и с идеята, че почти 100% после ще има възпаление). Просто ставите ми се движат твърде свободно и при тичане удрят хрущяла, драскат го и предизвикват микроразкъсвания, водещи до възпаление. Каза да си пия диклофенака и, ако ще тичам планински състезания - или най-късите дистанции, или макс 20-25 км като после почивам минимум седмица от всякакви тренировки. Попитах за обиколката на Витоша и човека си каза, че да, мога да я направя, вероятно мога и да я завърша, ако си го навия на пръста, но после като чукна 30-35 или забременея има опасност да окуцея, защото тотално ще съм го охлабила връзките и ще съм изтънила хрущяла. Не мисля, че си струва, макар че се чувствам разочарована.  Confused По-добре да мога да си тренирам нормално, отколкото да е за единия път.

Връщам се да ви изчета.  Hug

# 395
Здравейте и от мен, да се отчета за днес.
С храненето не съм добре, с тренировките бивам.
От вчера имам супер гадна мускулна треска отзад на бедрото (над свивката на коляното).

За днес това
https://www.youtube.com/watch?v=P8DOZRtIIEQ
и от вчера повторих това (от което ми е мускулната треска)
https://www.youtube.com/watch?v=aKFVZu_4Lq4

# 396
Гугъл, ако ще тичаш изобщо помиси за кинезио тейп. След като отшуми проблема позасили бедрата. Слушай чичо доктор, щом е казал без геройства.

# 397
Ех, Гугълче Sad Hug Слушай какво ти е казал доктора! Правилно го мислиш - по-добре по малко и за постоянно, отколкото да се изсилиш и да забравиш за тренировки изобщо след време..  Confused

Аз се отчитам с  Georges St. Pierre - Lean Muscle + Ден 1, седмица 14.
Аз ли нещо не правих, както трябва с тоя Георги  Laughing или той не можа да ме измори? Но тренирах навън... стана ми студено вътре и реших да се хвърля в дълбокото с тренировка на чист въздух, та може и да не съм могла да се изпотя, изцедя и изморя поради тази причина. После продължих с Руми вътре Grinning

Би, знам, че и ти си я правила тази тренировка. Твоя ТРХ и той ли е такъв? Кви бяха тия упражнения, дето като удари с ластик си размяташе ръцете? Мойто е въже, не е ластик, не схванах как го прави и се мъчих с лицеви и набирания в двата варианта с въжето.. Grinning

# 398
  • UK
Гугълче, няма смисъл от геройства. Добре е, че и тялото е подало сигнал преди да стане по-голяма беля. Обиколката на Витоша е веднъж, колянните стави - за цял живот Wink Изобщо твърдо съм против експериментите с и напук на тялото.
Днес мисля да направя бърза йога вкъщи и евентуално още нещо. Неделя срещу понеделник традиционно спя малко и зле и после целият ден е доста тъп Sad

# 399
Гугълче  Hug и моя съвет е да слушаш доктора, а и тялото си.

Отчитам - видеото от седмица 4 от Рипт ин 30 на Джилиан, една 5 мин. на Зузка за дупе и корем и йога.

Льоли щом ти допада PiYо на Шалийн пробвай йогата на Лесли, приличат си  Peace

# 400
Гугъл, важното е, че картинката вече ти е много по-ясна, знаеш къде ти е слабото място, почваш поддържащи терапии и тренировки с акъл и едно наум... довечера ще ти изкопая една американска кака, има интересни подходи към терапии на спортни травми, само гласът и да не ме тормозеше толкова (mute + music му е майката)

И аз да честитя края на ремонта! Аз му викам "опияняващо и оргазмено усещане" за да дразня ММ - "скъпи, до оргазъм ме докара като приключи с тази баня - 9 мес. го чаках!"

Отчет: Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism

Би, казвала ли съм ти, че кол;кото пъти пусна Кати все за теб се сещам  Grinning Да намачкаш малката палавница силно!

# 401
  • UK
Ей, Рейни, мерси за идеята, защо не Simple Smile Сега ще я видя Лесли като се прибера Peace

# 402
Привет момичета!
Още не съм тренирала за днес, затова пък наготвих и за днес, и за утре, сакън да не остана гладна. Днес бях цял ден затворена в малка стая на една среща и имам нужда от сериозна доза раздвижване и прочистване на мозъка.
Нещо ми се върти кака Кристин в главата за днес и ми нашепва. Лидси, ти заложи на нейните тренировки за корем и цяло тяло ли като беше "на сухо"?

Защо ми се струва, че нашата Лейди Брин вчера имаше рожделен ден? Честит празник на патерица! Hug

Гугъл, здравето преди всичко. Hug

Смоуки, честита позиция! Радвам се, че смяната на работа ти донесе толкова бързо професионално развитие.

# 403
Хахахахах, личи си че яко сме се ограничили всички в тая тема  smile3532 smile3532 smile3532
Както каза Би на плажа лъсва истината! Там си проличава кой какво е правил зимата  Laughing На мен това ми е голям стимул и затова пролетта съм най-дейна, игнорирайки всякакви пролетни умори. На есен си почивам заслужено.

Гугъл, много гадно  Sad Изтрай докато се възстановиш напълно пък после ще си наваксаш.
Люба, какъв е тоя вирус пък сега накрая на зимата! Бързо оздравяване!

За днес отчитам Ден 32, 90ДП, ниво 3
Ей това видео за корем за време, което е, ми беше най-омразното преди и сега пак е такова, мразя го тоя корем #Cussing out  Добре, че не ми се налага да наблягам на такива упражнения...

И стига с тези изкушения  Crazy , ето ви малко истинско вдъхновение  Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=f90XE9Hn1gw&index=3&list … IthYFUiE12GjVonlN

# 404
Неприятно Гъгъл ,но наистина по-добре че "получи" сигнал преди да стане нещо по -лошо .
Днес нищо не отчитам ,търчахме с малкия по болници, слава-богу  почти за нищо  Laughing
Начи от тоя Боб си усещам дупето както никога досега  Simple Smile
 ______Freya_______ страшна мацка, ама не може ме вдъхнови ,шанс нямаМ

Общи условия

Активация на акаунт