Отново за кърменето на обществени места

• 77 637
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 60
За кърменето на обществено място съм, стига да е дискретно.

# 61
Тя тази тема тук сме я дъвкали стократно.

Аз също съм ЗА кърменето на обществени места. В смисъл, че на мен не ми пречи, не ми се струва неприятна гледка.

Пълно право има жената да съди Мола и съм сигурна, че решението ще е в нейна полза!  Peace

Пък който смята, че бебета и кърмещи нямат място в моловете, негов си проблем - да не ходи там! Сутринта един "акъл" по телевизията каза, че се чудел какво прави тази майка в мола при положение, че детето й било гладно.  Rolling Eyes newsm78

# 62
Не знам, досега за 15 години в разпасаната Холандия не съм станала свидетел на подобен акт. А не е като да не съм влизала в мол, пътувала със самолет и т.н.

Ами то не се вижда, защото е дискретно. Само приказките са повече Simple Smile

# 63
  • София, Младост
Относно стаите-нали се сещате, че за да са мръсни, това зависи от всички, ползващи ги. Хем мърлят, хем после не искат да влизат там, защото е мръсно..

Не, не! Аз като кърмя не цапам! В стаите няма елементарни условия-както писах и преди-случвало ми се е да няма стол. И мирише от тръбите, които постоянно бучат там и от канализацията. За разлика от тебе аз не говоря наизуст, а от личен опит.

# 64
... Ако не е станало ясно - говорим за случаи, в които нищо не се вижда - зад шал, слинг и т.н.

Все едно дали е с шал отгоре или по цици. За мен е ясно, че кърми и не желая това да се случва пред мен.  Naughty Не приемам за нормално да се кърми на обществено място.

# 65

За тези, дето "самият акт на кърмене ги смущава", има психиатри.

Същото важи и за тези, които примират да кърмят на обществено място.

# 66
Все едно дали е с шал отгоре или по цици. За мен е ясно, че кърми и не желая това да се случва пред мен.  Naughty Не приемам за нормално да се кърми на обществено място.

Не смятам, че ти определяш тези неща Simple Smile кърменето на обществено място не е забранено.
На мен, както писах ми е неприятно да гледам жени с големи деколтета, ама коя съм аз, че да определям как да се обличат?
На други пък им е неприятно да гледат деца, хранени изкуствено.
Всеки си има своите претенции, но те нямат нищо общо със законите  Simple Smile

Не става дума за примиране, а хранене. Ако на вас ви е приятно да виждате как децата ви се гърчат и пищят от глад, не при всеки е така.

# 67
На някои им се налага, единици са тези, които примират.

# 68
  • където ми харесва
Дами, пак питам - има кифли, дето всичко им е на показ, без да кърмят. Има ли такава полугола кифла, поканена от охраната да излезе, че да не смущава околните???
За тези, дето "самият акт на кърмене ги смущава", има психиатри.
Това толкова ли е важно?
Темата не е за простите квачки, които ходят полу-голи, а конкретно за кърмещите майки.
Защото, дори и полу-голите, пак не си развяват свободно гърдите, все нещо ги покрива.

# 69
  • където ми харесва
Относно стаите-нали се сещате, че за да са мръсни, това зависи от всички, ползващи ги. Хем мърлят, хем после не искат да влизат там, защото е мръсно..

Не, не! Аз като кърмя не цапам! В стаите няма елементарни условия-както писах и преди-случвало ми се е да няма стол. И мирише от тръбите, които постоянно бучат там и от канализацията. За разлика от тебе аз не говоря наизуст, а от личен опит.
А ти защо мислиш, че аз говоря наизуст? Защото е по-лесно ли?
Влизала съм в такава стая и О! ШОК!!!, не минаваха тръби, но за сметка на това, имаше памперс, оставен не особено дискретно на плота, въпреки не малкия кош за отпадъци, който си стоеше полу-празен точно до плота.

# 70
  • Перник
... Ако не е станало ясно - говорим за случаи, в които нищо не се вижда - зад шал, слинг и т.н.

Значи, според теб, ако жена кърми е за психиатър?

То и аз се възмущавам от много по-неприлични от това неща, но не съм тръгнала да пращам някой на психиатър само защото според мен не е редно.

# 71
Аз съм ЗА кърмене на обществено място. Това не ме притеснява ни най-малко.

Била съм свидетел на кърмене в градския транспорт в нашия (сравнително малък) град. Майката беше седнала с бебето си на двойната седалка в посока, обратна на движението, така че всички останали пътници можеха да гледат точно какво прави. Нямаше шал, слинг или друго покритие. Никой не се възмути, нито пък направи забележка. Прие се като нещо естествено.

Преди и в Исландия редовно съм виждала кърмещи майки на обществени места. И там никой не се е възмущавал.

Не разбирам воплите на "засегнатите", както и не разбирам защо воплите за убийството в мола не бяха толкова силни като тези от кърменето. За мен в обществото има много сбъркани неща.

# 72
Така е. Но има явно хора, които самият "акт" на кърмене ги смущава, независимо дали и с "три чула" да сме се покрили  ooooh!

Тъкмо щях да напиша, че за такива дори не съм чувала и прочетох последните постове. Crazy

karmen77, никой не те задължава да седиш и да гледаш.

# 73
Дами, пак питам - има кифли, дето всичко им е на показ, без да кърмят.
Къде са?
И кърмещите къде са?

Дискретно е това и това.
Но тази и тази не са дискретни, колкото и умилително да изглеждат и колкото и да е облечена втората цица и жената като цяло.
П.П. Бебе в мол... хм. Не че съм коректив, в мол ходя само на кино.

# 74
  • София, Младост

Все едно дали е с шал отгоре или по цици. За мен е ясно, че кърми и не желая това да се случва пред мен.  Naughty Не приемам за нормално да се кърми на обществено място.

Значи бебетата на АМ могат да си ги разхождат по цял ден, защото тяхното хранене е ОК, а едно естествено хранено бебе няма право да си получи храната на обществено място  Crazy
И не ми обяснявайте как бебетата нямат работа в МОЛ-а, защото обществено място е и парка, а бебета и там огладняват.

Общи условия

Активация на акаунт