Отново за кърменето на обществени места

• 78 543
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Кърмата е полезна в първите месеци от живота на детето, но след 6 месеца ...
  bouquet много добре казано.

# 182
Ами защото повечето хора са свободни,професори и им е по лесно да гледат др.хора,а не себе си!

Аз когато видях такава картинка в самолета,минах и отминах,изобщо не ми направи впечатление,нито ми пречеше!

# 183
Миналата пролет ми се случи веднъж да кърмя навън,ами нямах проблем,но от шала всичко си беше дискретно Peace

Аууууу как така,не те ли е срам ти сега си престъпник край за затвора си,недей писа такова нещо че сега ще те нападнат,защото тука знаят само да съдят другите хора,но както всеки българин не се вижда първо себе си,а гледа другия!!Всеки знае да съди другия,но с какво право аз не знам!Кое му дава права,само някои институции могат да съдят!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Всеки има право да си живее както си иска,стига да не пречи на друг,и да спазва законите! Simple Smile
Joy Joy JoyАз да си призная и още,бяхме на месец и половина изведнъж ревна нямах време да търся по закътана пейка и на пейка под Пантеона във Варна ужааас Laughing

Но съм против демонстративното къмене.При мен даже трудно можеше да се види  и самото бебе

# 184
кои бяхте на месец и половина?

# 185
Ами на жената и се е наложило,1-2 пъти ддз,направила го е дискретно,ако може да осъди МОЛ-а да е жива и здрава,да вземе някой друг лев,всеки човек си има права и трябва да си ги търси!Съда е орган,който има право да съди човек,а не форуми или сайтове! Simple Smile

Е в Америка,Франция,Германия и т.н. може разрешено е,а тук не! Simple Smile

# 186
кои бяхте на месец и половина?
Мдааа двамата разбира се бебето на месец и половина и аз като кърмачка с месец и половина стаж кое точно не разбра

# 187
Ами на жената и се е наложило,1-2 пъти ддз,направила го е дискретно,ако може да осъди МОЛ-а да е жива и здрава,да вземе някой друг лев,всеки човек си има права и трябва да си ги търси!
   Какви пари, в тези искове се претендират суми от порядъка на 500-1000 лева. Те се водят заради медийния шум и 90% от делата се печелят. Важно е обществото да научи, а не сумата, която ще получи майката.
    ПП Какво е ддз?

# 188
Не ми пречи, но аз не бих кърмила на обществени места.

# 189
  • София - Рим и обратно

Всеки има право на естетически усещания, включително да не харесва кърмене на публично място. Ако кърмещите жени са си създали очаквания всички да изпитват удоволствие като ги гледат, ще бъдат разочаровани.
Абе малките бебета на по месец-два....иди-дойди. Ама като видя ходещо, говорещо и с пълен набор зъби дете, да повдига блузата на майка си на обществени места.... Sick. Явно трябва да се разтопим от умиление, ама аз сигурно съм сбъркана и ми е не само перверзно, ами направо отблъскващо.

По темата - да дадеш МОЛ под съд за такова нещо си е по-шантаво и от самата постъпка от страна на МОЛ-а.

# 190
  • София
Има неща, като дискретното кърмене, без показност, към които мощното отвращение говори за патология на възприятията... Laughing Направиха ми впечатление някои мнения.... Laughing Това са си лични проблеми, които намират яростен израз в подобни дискусии.... Simple Smile

Преди време изразих възмущение и отвращение от демонстрации на ненормална сексуална ориентация и бях разкъсана на парчета... Две от жените, които ме драха, се отвращават от кърмене на бебета... Не визирам жени от този форум.... Wink Но заключение може да си направи и не специалист по психология...

# 191
  • София - Рим и обратно
Аз също имам отвращение към демонстрации на ненормални сексуални демонстрации, но не се и умилявам от гледка на кърмеща жена. Необясними са ми хилядите снимки на кърмещи жени с глуповати усмивки до ушите (напоследък непрекъснато ми изскачат такива във ФБ по повод скандала с онзи МОЛ), в подкрепа на кърменето и кърменето навсякъде и по всяко време. Кому е нужно това? Все едно да се снимаме как ядем кюфтета с щастливи физиономии и това да е много възвишено.

# 192
Кърмата е полезна в първите месеци от живота на детето, но след 6 месеца ...
  bouquet много добре казано.

Да. После вече става вредна  hahaha нарочно природата ни е създала такива, за да ни очисти  Joy

# 193
Не ми пречи, но аз не бих кърмила на обществени места.
Просто не ти се е налагало! Laughing
Какво, ще чакаш автобуса да дойде, да си отидеш вкъщи?! Rolling Eyes
Може да мине и час!  Rolling Eyes
За кърмаче това е доста голям период!
Или пък никога, никога няма да ходиш в мола! Ще си стоиш само на пейката пред блока, за да можеш  да изтичаш до вкъщи и да кърмиш на спокойствие!

# 194
  • София
Естествено след третия месец започнах да давам сокове, пюрета, след петия месец имахме мляко само рано сутрин и късно вечер преди лягане, всички хранения през деня бяха с пюрета, сокове и др. от сорта.
Тва хич даже не е естествено. Горкото бебе.

Цитатът не е май! Моля те, оправи го.

Общи условия

Активация на акаунт