Отново за кърменето на обществени места

• 77 953
  • 2 396
  •   1
Отговори
# 330
  • В Космоса
Харди пък що при сукалчетата го пратихте? Crossing Arms Пък Джой даде най-брадясалата снимка на пеленачето ѝ. Извращение! Mr. Green

# 331
Явно ще е забавно в Парадайз.
Нямам против кърменето навън, дискретното, случвало ми се е даже и в мол веднъж или два пъти. Но подобни демонстрации са ми гадни Stop Според мен имат анти-ефект. Натрапването не води до приемане, напротив.

# 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Харди пък що при сукалчетата го пратихте? Crossing Arms Пък Джой даде най-брадясалата снимка на пеленачето ѝ. Извращение! Mr. Green
Защитавам правото на кърмене до каквато възраст реши сукалчето Mr. Green

# 333
  • В Космоса
Кърмачка такваз! Дано се покривате поне... hahaha

# 334
Ще ви изгонят, ей!  Naughty Акаша, ти защо пушиш?

# 335
  • където ми харесва
Как да го покрия с тая голяма глава ooooh! Joy

# 336
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вечно е гладен, имам ли време да мисля за детайли Flutter

И за да съм по темата- Ассос питаше какво смята дамата-подателка на жалбата, че ще постигне. Промяна на общественото мнение- надали. Исковете от този тип обаче са финансови, та .... Whistling

# 337
  • В Космоса
Как да го покрия с тая голяма глава ooooh! Joy

Joy

Е, па, тя тогава сигур закрива срамния питателен източник, тъй че при вас няма проблем. Crazy

Чек, да не ме изпъдите сега, че пропуших на закрито във всеобщия ни непорочен бг мамински дом? Ще ви съдя! То само виртуално, не ме гледайте! Mr. Green

# 338
Valentina Charlanova
32 мин.
днес влязох в мол парадайз.... изтъпаних се пред охраната и го попитах...Харесвате ли ме???? добре ли съм???? той се изненада и промърмори...да, харесвам ви, добре сте, защо???? Ами защото в моловете биете, отговорих аз, и изхвърляте майки, които кърмят...А, госпожо, отговори той, имаме си специално място за кърмене! А питам го аз, кой и къде е записал, в коя наредба или закон, че майката пък точно в тая стая трябва да кърми, а? той млъкна.....
Харесвам · Коментар · Споделяне

Цитат от фейсбук Joy
И това ако не е войнствено настроена кърмачка.....

хахахаа, колко е малък светът, тази вечер я опонирах във ФБ; всъщност тя е еврейка както се оказа, и оттам чувства май някакво дискриминационно отношение  Hug

# 339
https://www.facebook.com/valentina.charlanova

А и е баба, та не знам къде се бута при кърмачките  Laughing

# 340
  • Атина
Извинявам се, че не съм прочела все още темата докрай,а бързам да дам мнение.
Доколкото разбрах от няколко сайта, кърмещата дама, нарочно е застанала на видно място.
Не, че има някакво значение. Неуместно ми е сравнението с голотиите и деколтетата, демонстрирани навсякъде,и кърмещите гърди. Едните са ц.. ,другите са майчини.
Отделен е въпросът, че има начин за успокояване на нервно дете. Знаейки, че разходката..в мола, ще се проточи, има беберони, пюренца, водичка, дрънкалки..Говорим за 8м.бебе все пак,би трябвало да знае режима му.
Както и да е.Кърмила съм и аз, но не и на обществено място..Чувствам се адски неловко и когато ставам неволен свидетел..

# 341
  • на плажа
Какво значи, че е застанала нарочно да я гледат? Нали си е седяла кротко на пейката?! Това, че някой наднича в чужди деколтета и се натъква на гледка, която не му понася си е негов проблем.

# 342
https://www.facebook.com/valentina.charlanova

А и е баба, та не знам къде се бута при кърмачките  Laughing

много изтрещя народа, много.

# 343
Днес видях онлайн една камара снимки на кърмещата Богородица. Клиентелата на мола ще се окаже по - чувствителна и от църквата. Laughing.

А реално кои са хората в мола преди обяд? Майки и безработни.

ПП. Мол Парадайз през декември. От мен толкова.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 08:29 от Ли Лу

# 344
Защо се правите, че няма разлика между кърмачка и кърмачка, между начина, по който кърми детето си и начинът, по който кърми детето си.
Просто не ми се търсят снимки в нета, сами знаете и се сещата за какво говоря.

П.П. Отговори от типа "Не зная за какво говориш", приемам за възраст трети клас, втория срок.

Общи условия

Активация на акаунт