Професионални серии за коса - тема 77

• 66 751
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Да, от форса бях доволна, но сега нямах същия успех с кератин рефила, нали ви споделях.  Sad
Не ми се трупат термозащити( трябваше да са по 50 мл  Grinning по-бързо да свършват и човек да пробва нови и нови), но че ще се взимат два продукта, ще се взимат  Grinning 
Крема митик ойл дали ще се съчетава добре с двойния серум липидиум??
Но косата ми не обича много серуми, олиа... та да взема и митика и крема липидиум и да ми миряса главата?? Липидиума усеща ли се много протеинов, втвърдява ли?
Коя от двете комбинации да направя?
Знам, че задавам много въпроси и то еднакви, но чета, чета от дни и не мога да взема решение  Sad

# 76
Фрея, направо ме изкушаваш с този Мароканоил. Особено хидратиращата маска.  Hug

Който питаше за серията на Кюн - ето тази е
http://profesionalnakozmetika.com/profesionalna-seria-keune-so-p … uvctvitelen-ckalp

Пак обаче да кажа. Не се подлъгвайте по споделени уау ефекти, а следете момичатата,  с които имате сходни коси. Няма да забравя едно мое възторжено ревю за SHU UEMURA ART OF HAIR MOISTURE VELVET как беше накарало едно от момичетата да изръси един куп пари за серията и не й хареса. А не й хареса, защото тя иска обем и плътност и косата й още не си е взела доволно количество протеин, та няма как такава силна хидратираща серия да й допадне. Освен това косата й беше много различна от моята. Подобна на моята коса имат Лаури и Цветичка, но и двете напоследък рядко пишат. Донякъде и косата на Фрея е подобна на моята, макар че нейната е значително по-дълга и по-гъста.

Благодаря ти Magnolia Simple Smile моята коса е гъста с нормален косъм. Боядисвам се на кичури.

# 77
И аз много се чудя какъв термо-крем да взема. Имам нужда от подхранване и приглаждане. Одве да ви кажа с каква безумна комбинация се измих (даже и аз не знам защо така ги съчетах newsm78),обаче обем,подреденост и пак обем Grinning И малко фризита,ама малко.
1,ш-н Нутри термик-очаквам под душа приглаждане,ама нищо такова.Като съвсем нормален ш-н си се отми,без да заплита.
2. маска Абсолют рипеър Целулар
3,крем Абсолют Целулар
4,термо на Напура
5, арганово масло с кератин,на италианска,малко неизвестна марка.
Много обем newsm78 откъде ли дойде,като никой от тия продукти не е за обем,даже напротив.

Споделете повече за МШ продуктите,моля! Дотук видях за Интегрити(но за каква коса става?) Сметаната за суха,доста третирана коса,подходяща ли е? И кое е това масло с 12 ефекта?

# 78
Магнолия  Hug Hug Hug ,благодаря ,че се сещаш за мен . Тук съм си ,просто напоследък повече чета ,отколкото пиша.
Минавам да похваля кератина на Наши,който бях забутала на дъното на шкафа  и сигурно повече от половин година не бях ползвала. Та по същество  Blush . Това е единствената серия ,която никога не ме изненадва...в добрия смисъл. Първоначално като се измих и след балсама ,косата ми се стори прекалено твърда и си помислих ,че ще остане "дървена" и суха,тъй като напоследък и без това хич не понася протеин ,но не,след като изсуших  -мекота, блясък и обем,както винаги познатия резултат. А аромата...ммм 2 дни го усещам. Определено ще започна да си я ползвам редовно тази серия.

# 79
  • Пловдив
  Благодаря за темата!

Уау комбинация ми е шампоанът Денсифик и която и да е хидратираща маска.
Цъфтежите ги премахвам с ножица, но отдавна не съм забелязвала такива.
Първият ми професионален продукт беше Интенз Рипеър на Лореал и
май най-често посягам към Лореал.

Обещах да споделя мнение за бамбуковия балсам за изглаждане на Алтерна.
Ами, ползвах го веднъж и съм със смесени чувства.
Приглади косата ми, стана жива и подвижна, но най-най-горните
пластове ми стоят като пух.Затова нанесох и арганово масло.
Естествено го ползвах след Денсифик. Другият път ще видя как ще се сработи с
шампоана Митик Ойл.

Споделете някой наистина добър финиш против тези хвърчащи косици.

# 80
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Маската на Макадамия струва $25 в моята парфюмерия.Имам и още една,и двете са произведени в Щатите.

1. Коя е вашата "уау" комбинация?
Нямам такава комбинация.Изключително впечатлена бях от Carol's daughter Monoi Repairing серията.

2. От кой продукт/продукти забелязвате видимо намаляване на цъфтежа на косата?
Не цъфти.Подстигвам на всеки 2 месеца.

3. Кои продукти/серии използвате най-често? А спомняте ли си кой беше първият професионален продукт, който си купихте?
Redken Extreme, Redken Body Full,Redken Real Control,Pureology Pure Volume,Fekkai Technician Color Care,Кérastase Chroma Riche...
Най-най-първият ми про продукт,купих преди 12 години,маска за коса на Kérastase.А когато минах изцяло с про продукти преди 7 години - L'oreal Pro Vitamino color шампоан + балсам.

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 19:15 от Beautyholicа

# 81
sladurka ,това е плодовото мляко с 12 ефекта на МШ http://zakosata.com/milkshake-hair-products/milkshake-incredible … ects-150ml?page=2

От известно време скалпа доста ме сърби и се чудя на този шампоан http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/flaky-itchy-scalp-za- … itchy-scalp-75-ml
И този тоник http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/flaky-itchy-scalp-za- … scalp-toner-75-ml
Какво ще кажете?Да взема и двете или може само тоника?

# 82
  • Пловдив
Фрея   bouquet
1. Уау ефект получавам от комбинацията маслена маска преди шампоана, измиване с Олео Релакс и маска Макадамия  Heart Eyes , също така и от серията Кератин на Наши

2. Моята коса не цъфти последните години, но боря едно накъсване,  което мога смело да кажа, че значително намаля, може би благодарение на маслените маски и добрата хидратация.

3. Най - често ползвам шампоан Олео Релакс и маска Макадамия за хидратация и серия Архитект за протеинова серия. Първите ми продукти, които си купих бяха италиански, но не помня точно какви бяха  newsm78. Първият продукт от тези, които ползвам сега беше балсама Абсолют от ЗР, по спомен 2010 г.

Момичета, имам за размяна
Скрит текст:
Разменям:
1. 200-300 мл. шампоан Нутри термик на Керастаз 
2. по 200-300 мл. от Червените Тиджита  (шампион и балсам )
3. Маска Абсолют на Лореал, над половината от 500 мл.
4. Термото Ес фактор на Тиджи, липсва малко
Търся: балсама с Арган и Кератина на Наши.

Търся и маска Макадамия

Добавям и концентрат Олео фюжън на Керастаз имам цяла кутия и мога да се разделя с част от тях.

# 83
Alex.viki каква е косата ти? Аз преди имах същия проблем и си взех на Kerastase Specifique шампоана и маската и си реших проблема много бързо.  Peace

# 84
alex.viki благодаря,че ми показа маслото! Пише,че има и топлинна защита,а дано предпазва от сешоар.
След вчерашната безумна комбинация,която направих и цяла вечер въртене на възглавницата все още имам доста обем Rolling Eyes Дали е възможно да е от Нутри термика? newsm78

# 85
  • София
Alex.viki каква е косата ти? Аз преди имах същия проблем и си взех на Kerastase Specifique шампоана и маската и си реших проблема много бързо.  Peace

Аз ползвам на Kerastase Spesifique - синята тубичка за нормална коса и чувствителен скалп и мазни корени. (Bain Vital Dermo Calm). Косата ми е нормална, в корените се омазнява по-бързо, а връхчетата ми са леко сухи и стърчащи. Нетретирана. Използвам преса и сешоар.

Ефекта трае точно един ден и на втория ден пак почва лекичко да ме засърбява скалпа.
На всичкото отгоре шампоана премива дори и от съвсем малко нанесено количество. Така че си трябва задължително и следваща терапия след измиването.

Но това е на моята глава, вече на друга глава не знам какво ще е положението  Grinning

# 86
sladurka, аз имам сметаната. Ползвала съм я един път след маслена маска с кокосово масло, първо измиване с Напура за стимулиране на фоликулите, второ с хидратиращ Напура и маска Макадамия, с която седях повече от обикновено. След цялата тази ударна хидратация и сметаната, която също е такъв продукт, очаквах отежняване, но косата ми е невероятна, а е вече трети ден. Подредена е, има обем, изключително мека (без да е лигава) на допир и гъвкава, страхотен блясък, пригладени са и не стърчат многото косъмчета нова коса, която имам.
Косата ми е не особено гъста, фин косъм, на руси кичури.

# 87
amyrela косата ми е тънка,права,на кичури,леко позасушена в краищата.
Благодаря за предложението,ще погледна шампоана и маската на Керастаз   bouquet

sladurka аз го поръчах,като го пробвам ще споделя как е при мен  Peace

г-ца Калина благодаря и на теб  Heart Eyes

Все още не съм решила,искаше ми се да пробвам на Philip Kingsley ще поизчакам още малко преди да поръчам.Надявам се да се включи някое от момичетата което ги е ползвало.

# 88
Фрея, направо ме изкушаваш с този Мароканоил. Особено хидратиращата маска.  Hug

Който питаше за серията на Кюн - ето тази е
http://profesionalnakozmetika.com/profesionalna-seria-keune-so-p … uvctvitelen-ckalp

Пак обаче да кажа. Не се подлъгвайте по споделени уау ефекти, а следете момичатата,  с които имате сходни коси. Няма да забравя едно мое възторжено ревю за SHU UEMURA ART OF HAIR MOISTURE VELVET как беше накарало едно от момичетата да изръси един куп пари за серията и не й хареса. А не й хареса, защото тя иска обем и плътност и косата й още не си е взела доволно количество протеин, та няма как такава силна хидратираща серия да й допадне. Освен това косата й беше много различна от моята. Подобна на моята коса имат Лаури и Цветичка, но и двете напоследък рядко пишат. Донякъде и косата на Фрея е подобна на моята, макар че нейната е значително по-дълга и по-гъста.

Благодаря ти Magnolia .Simple Smile

# 89
  • На ръба..
Момичета, вчера се сдобих с апулата Т1 на Напура.
Кога и как да ползвам, преди или след шампоан и за един път ли е количеството?

Общи условия

Активация на акаунт