Професионални серии за коса - тема 77

• 66 659
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета! Бихте ли ми казали тази серия каква е протеинова или хидратираща  http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/liss-unlimited--za-izglazhdane.Имам маската и крема за термозащита и се чудя какъв шампоан е подходящ.

Серията е хидратираща.Използвай маската също с хидратиращ шампоан  Peace

# 301
  • Смолян
Момичета помощ!
Понякога сутрин преди работа решавам да използвам пресата, за да извия малко косата и то основно покрай лицето, като преди това задължително пръскам термозащита. Е няма и един час и косата ми е права! Малко глупаво, но възможно ли е да е от термоспрея, който е термозощита за изправяне на косата? Преди мислех, че е от влажното време, но ето днес пак така? Twisted Evil

# 302
Момичета помощ!
Понякога сутрин преди работа решавам да използвам пресата, за да извия малко косата и то основно покрай лицето, като преди това задължително пръскам термозащита. Е няма и един час и косата ми е права! Малко глупаво, но възможно ли е да е от термоспрея, който е термозощита за изправяне на косата? Преди мислех, че е от влажното време, но ето днес пак така? Twisted Evil
Според мен е възможно. И аз като използвам термозащитата на Напура се сблъсквам със същия проблем.

# 303
  • Стара Загора
Здравейте,нова съм във форума и за съжаление има много теми и в момента не мога да ги изчета всички,но забелязах,че сте много запознати с грижата за косата,та ми се иска да помоля да ми препоръчате някои нещица.
Изрусявам се от 15 години и косата ми е : права с тънък косъм,в момента не особено гъста,с добър блясък и на докосване е нежна и леко копринена,но към краищата седи много суха и започна много да се къса и да цъфти.Корените и скалпа ми са по-мазни,след миене само един ден стои чиста и лека и след това се сплесква и омазнява.Не търпи много много на оформяне,косъмът е доста еластичен,но след опъване става още по изтънял и се накъдря много.

От около година се боядисвам с Лонда Професионал,сега съм решила да пробвам ягодовото русо и съм се насочила към боята на Макадамия и също мисля да я скъся с 10см,за да поизрежа доста краищата.

Иска ми се ако може да ме насочите какви продукти да си взема от професионалните,за да може да я посъживя и поглезя малко и вече да и правя по-добра поддръжка.Маслото на Макадамия ще го взема със сигурност заради боята,но се чудя за шампоан,маска и още нещо ако ми трябва,като ми се иска да избегна накъсването и да придам малко дебелина на самия косъм,както и гъстота на косата,а малко по-нататък ще взема и нещо за омазняването на скалпа.

Ще съм ви много благодарна  Hug

# 304
  • Смолян
Sladurka Благодаря ти за отговора! Аз си помислих, че косата ми се е побъркала вече Laughing
В такъв случай трябва да сменям термозащитата ли? newsm78

# 305
Sladurka Благодаря ти за отговора! Аз си помислих, че косата ми се е побъркала вече Laughing
В такъв случай трябва да сменям термозащитата ли? newsm78
Виж,това е само предположение. Забелязвам,че и при мен става така,когато ползвам термозащита за изправяне-тогава ни преса държи,ни сешоар. Когато използвам крем,например на Алтерна нямам този проблем Peace

# 306
  • Смолян
Sladyrka Този крем мога ли да го ползвам на суха коса?

# 307
  • София
Ха, аз си мислех, че проблема е в моята коса, с това, че не държи сешоар/преса. Влажно ли е, всичко отива по дяволите за 10 минути. Не съм намерила начин да задържа прическата.

# 308
  • София
Поръчах енергизиращия шампоан на Кюн So Pure от първия сайт, който даде DELI   bouquet
Втория го знаех но все отлагах. Ровейки от сайта ми изкачаха кодове с ваучери за 1,2, 5 лв. Успя да ми хване такъв за 5 лв. и съм много доволна, тъй като шампоана излезе 21 лв. с доставката  Blush Whistling
Така че DELI мерси  bouquet
Сега да видим само дали ще дойде, сайта изглежда надежден, но все пак...Ще пиша като има развитие. Simple Smile

И аз току що поръчах, избрах енергизиращия шампоан и серума за растеж. Бях добавила и олио и маска, но размислих и реших да пробвам първо тези продукти. Получи имейл с потвърждение на поръчката? newsm78

# 309
Sladyrka Този крем мога ли да го ползвам на суха коса?
Сега ползвам този http://arlen.bg/product.php?ProductID=1656 и пише,че може и на суха коса. Само,че съобрази термозащитата,било спрей или крем с вида на косата си. Този крем дава чудесен блясък,но на мен ми втвърдява косата например. Аз съм със суха,третирана коса с плътен косъм.

# 310
Мен енергизиращия шампоан на Кюн ме спира да си го взема заради това описание за " тънка коса", което ме кара да се съмнявам, че ще ми хареса макар да съм наясно, че описанията на продуктите са много относителни. Иначе пък серума изглежда много добре с този състав... Ще чакам отзиви от вас  Hug 

# 311
Има ли някоя от вас която е ползвала и трите продукта без отмиване на Милкшейк ( сметаната,плодовото мляко и балсамът без отмиване).Ако може да ги съпоставите и да ми кажете каква е разликата между трите?

# 312
запис, че Ви изтървах Simple Smile

# 313
  • Смолян
Sladyrka след като ти втвърдява крема, означава ли, че има лека фиксация?  newsm78
Аз точно това не искам - да ми втвърдява косата. Иначе моята коса е не боядисвана, нормален косъм, гъста и чуплива. Тогава какво да търся за термозащита?

# 314
  • Смолян
Има ли някоя от вас която е ползвала и трите продукта без отмиване на Милкшейк ( сметаната,плодовото мляко и балсамът без отмиване).Ако може да ги съпоставите и да ми кажете каква е разликата между трите?

Аз в момента ползвам сметаната и плодовото мляко с 12 ефекта и да ти кажа честно не виждам разлика между тях. След това косата ми е лъскава и подредена - харесват ми за сега, но аз ги ползвам от скоро Peace

Някой ползвал ли е този спрей? http://arlen.bg/product.php?ProductID=1174 или този http://arlen.bg/product.php?ProductID=1881

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 14:02 от pretylady

Общи условия

Активация на акаунт