Отговори
# 495
Честото на новите мами  bouquet
Seagirl, браво на младежите  Hug

Да питам и тук, на някой изписвали ли са му Полижинакс? Днес бях на преглед, изследванията са ми супер, микробиологията също. Доки даже ме пита кога съм спряла желязото, защото хемоглобина ми е супер. А аз никога не съм пила, защото нямах нужда през цялата пременност, според него.
Така де, като запазихме датата за секцио ми изписа тези глобули - каза профилактично, но малко ме притеснява, че на тях пише, че не се препоръчват да бременни  newsm78

Полижинакс ми бяха изписвани когато имах гъбички - с една опаковка се оправих. Преди това пак 1 път съм имала и пак тях ми изписаха.... не съм чувала за профилактика с тези глобули, много странно. Ако се притесняваш потърси 2-ро мнение от лекар.

# 496
И на мен ми изписа Полижинакс, който трябва да започна 2 седмици преди термина.... и аз не знам защо?! Всичко ми е наред уж.

# 497
И тук честито бебче на selicita! Много здрава и щастлива да е малката принцеса.  bouquet
Seagirl много се радвам за вас. Бързо да наддавате.  Hug
Mother of princess много си права за времето колко бързо минава и после съжаляваш, че е станало така и си спомняш с носталгия.

# 498
  • София
Честито на новите мами- да са им много здрави бебоците и да имат късмет в живота!
Витаминка - лелее, колко си продуктивна - аз се опитах да измисля нещо, ама нищо с моя бременен мозък, а ти толкова много и все много хубави.

Нее, аз написах, че са заглавия на разни стари теми, но като гледам те винаги се повтарят, не мисля, че е проблем Simple Smile Само не ме пишете кръстница на темата  Laughing

Sladoledche, пускай ги смело на памук, аз пускам на екстра сухо, имам и програма за бебешки дрешки, но няма разлика в сушенето. Каква ви е сушилнята?
На мен нищо не ми се сви, освен тензухените пелени, които буквално станаха на хармоника и трябваше да ги гладя Simple Smile Всички щампи са си на място и нямат поражения.
И моята е Беко с термопомпа.

Тайга, бързо да ви разкачат от системите и да си се гушкате и кърмите в къщи другата седмица Simple Smile

Звезди, колко хубаво звучи да си имаш бебе, х2 даже в твоя случай Simple Smile Каката помага ли?
За кърменето, погледни във форума за кърмене тук, със сигурност ще ти помогнат, там пишат много консултанти.
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=442

При мен всичко върви спокойно, днес бяхме на преглед, главичката ни е добре разположена в таза, общо взето имаме зелена светлина за нормално раждане, само да дойде времето, разбира се Simple Smile Имаме поне 3 седмици до тогава.
Започнахме записите, господина определено има някаква вражда с пелотата на апарата за запис, както и трансдюсера на ултразвука и не спира да подритва и да се върти, за това не можахме да го измерим хубаво, но е около 2500гр.
Хемоглобина ми е паднал много, въпреки че цял месец пия Малтофер - вместо да се качи от 104 е спаднал на 93  Sad
И сега вдигнахме дозата на Малтофера и инструктирах ММ да взема всеки ден месо и зеленийки, за да можем да го качим до раждането.

# 499
  • Варна
selicita, честита да ви е Габриела, да расте здрава, щастлива и усмихната!   bouquet

Seagirl, в болницата много подкрепят кърменето и помагат по всякакъв начин със съвети. Борис е само на кърма вече повече от седмица и си наддава, така че се надявам и в бъдеще ще е така. Той предпочита кърменето пред храненето с шише, в смисъл, че сучейки изяжда повече, което беше супер приятна изненада за мен.
Много е хубаво това, че сте си всички вкъщи вече, радвайте си се  Heart Eyes

# 500
Здравейте и от мен, МАЙчета!  Hug
Включвам се набързо с предложения за заглавие. Иначе при нас всичко е  наред, чакаме си датата за секцио и перем дрешки  Joy
Много прегръдки за мамите и техните бебоци!!!   bouquet

Великденският заек предвещава, че МАЙският бебевалеж тук наближава
МАЙчета боядисват великденски яйца, в очакване на МАЙските деца

# 501
Благодаря, Тайга, направо ме надъха, ще ги мятам само на гърда, имам кантар и ще си ги следя. Ако не се получава винаги мога да ги върна към шишето  Hug
Витаминка, каката е голям ентусиаст, гледа ги и им се радва, купила им дрънкалка и иска да плачат, че да ги успокоява  Laughing Голяма е скица Simple Smile 

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 21:57 от seagirll

# 502
Selicita, честита принцеска да ви е жива и здрава и да има прекрасно детство   bouquet

Аз използвах полижинакс за увеличеното течение (изследванията ми бяха добри), но бях доста зачервена и раздразнена Simple Smile Резултат видях след първата глобула още

# 503
  • София
Мерси за отговорите за сушилнята на Витаминка и Water_life! Моята е Whirlpool с термопомпа, ама едва ли има много големи разлики. Още не мога да се наканя да прочета инструкциите, хич не ги обичам тез писания  Embarassed Просто се чудих, дали има някакви тънкости по принцип при ползване на сушилня, за да не се развалят дрехите. Мисля да пробрам първо с някакви стари чаршафи или дрехи, да не е директно на новите бебешорски Simple Smile

seagirll - браво на младежите! Дано ти е все така лесно и каката все така да им се радва и да помага! Дано успееш и с кърмене на гърда, че е мноооого по-лесно отколкото с шишета.

Днес бях на последен преглед при доки. Беборанът е 3900 към момента с големичка глава (10,5 см), около 2 седмици преди планираното секцио. Иначе всичко изглежда нормално, няма признаци за наближаващо раждане, дано си изчака датичката!  Praynig

# 504
  • Варна
Благодаря, Тайга, направо ме надъха, ще ги мятам само на гърда, имам кантар и ще си ги следя. Ако не се получава винаги мога да ги върна към шишето  Hug

Дано се получи!
Аз нямам търпение вече да се прибере човечето и да ни потръгне кърменето в домашни условия, за да се приключи с постоянното цедене. За две седмици и се чувствам изморена от него Twisted Evil

# 505
Здравейте момичета,
 Днес е прегледа ни за 45 дневния болничен. Стиснете палчета всичко да е наред. Не съм виждала бебка цял месец. Беше седалищно и сега много се надявам да се е обърнала. Аз сигурно пак ще съм секцио, но нали е по-добре да е в правилната поза и за него...

# 506
Добро утро,майчета   bouquet Аз малко съм се побъркала от сутринта  Grinning Само си внушавам.че не усещам достатъчно бебчо,тормозя го със шоколад,кафе,разни движения,само и само да вземе да ми играе повече  Grinning

Аз друго да ви питам-търся си приятелка по съдба  Grinning Дали има някоя мама в групата,която до момента на излизането в 45-дневния да няма 12мес. осигурителен стаж,че никой никъде нищо не ми разяснява с документи и т.н. и  съм малко в мъгла  Shocked

# 507
Добро утро момичета Simple Smile
Относно отоците изследванията за албумин само в урината или и в кръвта се гледаха? Мисля да си пусна едни на своя глава, че срещата с док е чак на 17 ти... newsm78
Чувствам се като бухта  #2gunfire

# 508
Пуснах анкетата, имате право да гласувате за 2 от заглавията. Peace

# 509
Здравейте момичета,за Полжинакса не мисля ,че има нещо притеснително,щом го изписват почти на всяка 3та бременна в 8- 9м.На мен ми го изписаха миналия месец ,като споменах ,че имам течение.Без дори да ми пуснат секрет,нямаше ефект от него,но явно при всеки е различно. blondellinna
мисля,че колкото месеци не ти достигат толкова няма да ти се водят майчинство,а болнични или стаж,зависи ,как го направите,нещо подобно беше,хич не  съм сигурна в това дето пиша имам някъв бегъл спомен.Има тема за майчинство счетоводно,там момичетата веднага ще ти отговорят правилно обаче.Аз днес влизам в 9м,да ми е без проблемен и с щастлив пухкав здрав финал Hug

Общи условия

Активация на акаунт