В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 115
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
И аз вчера си мислех за това - ако вземе,че излезе момче ще се видим в чудо с името. Никога не сме мислили и говорили за мъжко, а каквито сме туткави лелее ooooh! Аз под влиянието на болки, хормони и притеснения кой знае какво ще харесам.

Снощи май ми се е смъкнал малко корема, беше рай, защото нямах киселини. От кеф не заспах до 2 ч., а сутринта дремуцах до 11 и като се замисля това не беше ми се случвало от няколко години (от предната бременност). Днес и краката ми са по-добре, два пъти са по-малки  Party

# 361
Ама, че съм, пропуснах най-важното ЧЕСТИТО на новите мамчета (не разбрах  точно кои са)   bouquet  Да са ви живи и здрави бебчетата и да сте много щастливи заедно!

# 362
Честито на новите мамчета! Живи и здрави! Много поводи за гордост и щастие!

# 363
Честито на всички мами, които вече гушкат мъниците си  bouquet
Много хубави новини за бързи и леки раждания Hug Все такива хубави раждания да имат всички до последната априлска мама   bouquet  

# 364
Честито на новите мамчета  Hug А  за името ния с мм неможем да се разберем той държи да се казва на него не че не ми харесва името но искам бебка да си носи своето име не на някои др мръ мрън оплаках ви се  Grinning

# 365
Привет в този слънчев ден!

Аз като видях, че днес роди една мама с моя термин и осъзнах, че всеки момент и аз мога да гушна своята принцеса.
Обаче на нас ни остана да купим най-важното за бебка - леглото и количката.
В четвъртък се очертава да пътуваме, за да направим и тези така важни покупки. Малко ми е притеснено, че пътуването е около час в едната посока , но няма друг начин.
Утре съм на ЖК и нямам търпение да видя какво става с бебка , колко е пораснала и т.н.  Heart Eyes

# 366
И ние неможем да се спрем на име Sad Нямаме разногласия,но просто нищо не ни е грабнало.

Може ли някой да ме добави във фейсбук? Christine Kanledjian

# 367
  • Бургас
имаме вариант за женско,за мъжко, ако са близнаци. Въобще каквото излезе -готови сме.
Тези които не могат да решат кое име им харесва могат да напишат имената и да теглят чоп  Laughing
Ако пък хептен нямате фаворити,казвайте ще помагаме

# 368
имаме вариант за женско,за мъжко, ако са близнаци. Въобще каквото излезе -готови сме.
Тези които не могат да решат кое име им харесва могат да напишат имената и да теглят чоп  Laughing
Ако пък хептен нямате фаворити,казвайте ще помагаме

Laughing помагай. Каките се казват Натали и Ванеса, а сега чакаме мъжко. Ние сме от смесен брак - аз съм арменка а мъж ми с македонска жилка

# 369
  • Бургас
Някакви букви имате ли предвид? Или пък имена,които не харесвате

# 370
И като споменах за персонала на болницата вие мислите ли да носите нещо "за почерпка"? Аз в крайна сметка реших да им занеса бонбони и една огромна кошница с плодове и украса, струва ми се по-различно и оригинално, дано да им хареса. Оставила съм я да я декорират и ако успея ще пусна някоя снимчица тук.
Още малко и ще се гушкате вкъщи с Алекс!  Hug Мда, на изписването оставих почерпка за персонала /торта, безалкохолно и ядки/ и по една "лична" за моя доктор и неонатоложката. Просто ми се струваше нелогично да не го направя след всичките грижи и внимание за мен и бузанчо, въпреки че ММ казваше, че в крайна сметка това им е работата.  Peace
не съм влизала във ФБ още, ама да са честити всички бебоци и мами - живи и здрави да са!   bouquet
На наш бузанчо чак онази вечер му падна пъпчето - на 18 ден ...  ooooh! На баткото пък на 20-тия.

# 371
Някакви букви имате ли предвид? Или пък имена,които не харесвате

Нищо конкретно!  Много сме заспали и двамата. Искаше му се да го кръстя на баща ми, но името му е много рядко и незнам как ще го приемат?! Казва се Васкен

# 372
  • Бургас
Ами ако се приеме правилото за кръщаване на първата буква ,можете да кажете,че Ванеса е кръстена на него. Иначе може и да ползвате букваа В и да е Владимир. Иначе може и на никой да не е - Филип, Александър (тия минават за македонски  Wink )

За почерпката -предният път занесохме бонбони и кока-кола. На моят лекар му занесохме бонбони,кока-кола и уиски. Не приемам почерпката като някакъв вид подкуп или за това,че са си свършили работата.  Приемам я като черпене за здраве на детето и за мое здраве. Черпим и пенсионерите ,които стоят като видео-наблюдение пред входа-пак за здраве.

# 373
Днес пак бях на ЖК и доки каза, че няма изгледи за раждане  Party
За името-вОди се, че сме решили, та да видим накрая какво ще стане.И момче да излезе пак имаме име, не е проблем хахах А това да хвърляме чоп ми се вижда налудничево, свеки даваше такива идеи, но бързо я отсвирих.За домашните любимци не сме хвърляли чоп, та за детето ли?Това е нещо, което трябва да се реши и от двамата, да се стигне до консенсус  и накрая всички да са доволни и щастливи  preggo

# 374
Вчера бях извънредно при моя док. Каза, че протеснението ми е било излишно. Явно болките са били от червата. Бебка е добре, води , плацента - също са ок. Бебка е високо не е тръгнала да слиза. Но на фона на вс това не разбирам защо нормалното бяло течение, което си имах от вчера е много бледо кафеникаво. Определено не е бяло ! Не разбирам, защо има промяна след като вс е било наред? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт