Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря на всички, които ми писаха тук и на лични и помогнаха с идеи  Hug
Стаята на детето е 16 кв. Стените са прави, само от едната страна до мястото за легло има лека ниша (не знам дали е правилно да се каже така) Стените са прави, едната остава изцяло свободна, като в началото ще има поставен малък скрин Peace

# 541
  • София
Ние сме с дървена дограма и както вас на груб строеж сложиме дограмата и не мислихме изобщо за первази, но в един момента като започнахме да се нанасяме и да обзавеждаме се сетихме, че ще е по добре да има перваз и ни направиха от  фирма первазите и ни ги сложиха стана много хубаво. А на прозорците между етажите и там е дървена дограма, но ни остана от камъка за стъблите и сложихме от него и там стана хубаво, но дървото на мен повече ми харесва. Така, че не се притеснявай слагай си перваз  Hug

Аз влизам в темата за идеи, вече три години от както сме се нанесли всичко е новичко още и запазено при наличието на две хуни  Mr. Green, но ми се иска да разместя и разнообразя със смяната на тапетите и декорацията из къщи.

# 542
Rallichka подпрозоречните первази е добре да са под профила на дограмата или ако е невъзможно (дограмата е вече монтиране и не е оставено разстояние за подпъхване) да го застъпват съвсем малко:
http://pvc-salamander.com/en/images/salamander-3d.jpg

# 543
Да, Пепси, такъв отговор получих и преди минути от един дограмаджия, който дойде да поправи врата на раб. ни място. Все ще измислим нещо, не ми се иска да ви занимавам толкова с моите первази   bouquet

# 544
  • Варна
Момичета, да питам и тук.
Искам да омаслявам дървено легло в тъмен цвят. Но дали няма да пусне нещо по матрака и чаршафите? Омаслената ми маса като съм я забърсвала с бяла кърпа, същата се е оцветявала необратимо. Хм?
Или да си карам на лак мат?

# 545
Страхотна тема и чудесни идеи сте показали!  bouquet

Не съм чела много подробно, но дали някой знае сайтове за онлайн 3Д визуализация?

# 546
  • в света на неограничените измерения
Искам да омаслявам дървено легло в тъмен цвят. Но дали няма да пусне нещо по матрака и чаршафите? Омаслената ми маса като съм я забърсвала с бяла кърпа, същата се е оцветявала необратимо. Хм?
Или да си карам на лак мат?

Лейди, в лятната ни къща съм омаслила с ОСМО почти всички мебели.
Нищо не е пуснало. Маслото попива и не би трябвало да има проблем.
Аз не харесвам лакирани мебели, та дори и мат. Peace

# 547
# 548
Как пък всички снимки са с един и същи формат?!

# 549
Такаааа... Купувам си аз вчера новия брой на Идеален дом, и какво мислите виждам - едни прекрасни снимки на един прекрасен дом! Браво Gadamer, имаш моите адмирации! Виждала съм снимките, които си показвала, но от тези някак се добива по-пълна представа за помещението (пък и планче има). До сега все си мислех, че обзавеждаш къща (може би заради вътрешното стълбище), а всъщност се оказва, че е апартамент...Много, много хубаво се е получило всичко - заслужава да е дори на корицата на списанието! Пожелавам ти много на брой, щастливи години в новия дом, много топлина и любов.

# 550
Поздравления за Gadamer Наскоро исках да видя отново снимки на жилището, но не намерих снимки. Отивам за списанието  Grinning

# 551
То беше грях някой да не покаже апартамента на gadamer на широката публика.  Grinning

# 552
Момичета, купихме си къща и скоро ще започваме да я ремонтираме. Тя е строена по соц време, после нещо реформирана тук-там, но като гледам оригиналния план, май ще е по-добре да го върнем него пред това което е в момента. Интересни са ми вашите мнения. Да пробвам ли да ги кача? Нали съм на правилното място  Party

# 553
  • На брега
карамелена, качвай! Hug Не само върху нови жилища умуваме тук!

# 554
Благодаря  Simple Smile
Дано успея да сложа и добра снимка, че бяха много големи и ги намалях! Значи ето това е първия етаж (после ще кача и на другите). Входа е от горната страна. Веднага вдясно (т.е. ляво на проекта) са стълбите. Насреща е входа за дневната, а срещу стълбите коридорче за банята, тоалетната и кухнята. Сега в момента етажа е префасониран така: Антрето срещу стълбите е затворено и е направено на голяма баня с тоалетна. В кухненския бокс се влиза само през хола. Терасата е остъклена и е направена на котелно помещение с грозна дограма от към холчето. Където е дивана в хола е имало врата за външна голяма тераса. Тя също в последствие е затворена само с изолация и гипсокартон и са сложили отпред секция за да не се вижда. Нашата идея е да си върнем тази врата, на терасата ще направим барбекю, т.к. тя е много голяма. Чудим се малката тераска дали да я върнем пак като тераса (по-тясната и страна е  откъм улицата) или да я усвоим към хола.Връщаме обратно малката баня и тоалетна отделни, на коридорчето също му се чудим.
До колкото разбрах къщата имала 12 носещи колони и търпяла различни реформи. Аз обаче по тези скици не знам коя колона каква е, някой от вас най-вероятно разбира.

Общи условия

Активация на акаунт