МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 59-та ТЕМА

• 85 440
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз имам хлебопекарна Горение от години и не мога да кажа, че не правят хубав хляб.
Много благодаря. Аз съм доволна от Мулинекс вече 4 години, но разбрах, че са китайски и моделите с приставка за багети, какъвто имам аз вече са към 350 лева.....ами много ми е за китайска машинка.
Мощността и външният вид на Горението ми допадат. Сервизът знам че е калпав, дано поне резервни ванички и бъркалки се намират лесно.

Еее то щото горението много хубаво - турско Stop

# 436
Ами може и афганистанско да е, обаче за него искат 160 лева, а за китайския мулинекс - 300 и нагоре.....Сравнявайки цените в амазон, тук направо са се оляли някои търговци.

# 437
Някой има ли тази хлебопекарна? Интересува ме дали има функция да поддържа на топлината до 1 час след печенето. Може би функцията 10 мин.памет е същото, но не знам. Чудя се между Финлукс и Горение кое да избера  newsm78
Разликата в цената е 20лв. аз изобщо не бих ги мислила.
Т.е. да избера Горение, така ли?

Бонго  Hug Много "постно" е обяснението за Финлукса.

А по повод турското производство, имаме доста такава техника и сме много доволни  Peace

# 438
Брат ми има Горение, майка ми - Финлукс - и двете машинки правят прекрасен хляб, когато брашното е хубаво, маята прясна и се наблюдава тестото от време на време.

# 439
Брат ми има Горение, майка ми - Финлукс - и двете машинки правят прекрасен хляб, когато брашното е хубаво, маята прясна и се наблюдава тестото от време на време.

mama Tin, би ли попитала майка ти дали има поддържане на топлината след изпичане? Не видях да има посочено такова при двата модела, които гледах. На единия има отложен старт, а на другия не е писано да има, а за мен и това е важно.

# 440
Здравейте. Имам една книга с рецепти за хлябове в хлебопекарна и не само...та в нея повечето рецетти са с вода и сухо мляко. Тъй като не ползвам сухо мляко, значи ли, че водата от рецептата трябва да е равна на прясното мляко или е друго съотношението? Благодаря!

# 441
Течноста вода + прясно мляко трябва да е равна на общото количество течност (вода)по рецепта, съотношението може да варира то твой вкус.

# 442
Течноста вода + прясно мляко трябва да е равна на общото количество течност (вода)по рецепта, съотношението може да варира то твой вкус.

Благодаря, Electra_  bouquet

# 443
Да се похваля, ако изобщо е за хвалене. Преди месец бях оставила Силвър Креста, купен септември 2014. В някой от старите теми бях качила снимки с проблема-как от работата на машината са се изяли "ушичките" на осите. Ами....заменили са ми я с чисто нова. До тук добре, то това нямаше как да се оправи иначе, но от тук идва и следната чуденка-ако пак и пак се повтори, до кога така ще и заменяме използвана хлебопекарна с нова? newsm78

# 444
докато ти признават гаранцията  Laughing

# 445
докато ти признават гаранцията  Laughing
Е, стига де! Много грубо ще е това. После? Всъщност надявам се след 2-3 път да ми върнат парите. Whistling

# 446
после като всеки уред с изтекла гаранция  Laughing

# 447
после като всеки уред с изтекла гаранция  Laughing
Демек прецакала съм се като съм заложила на Лидълската.  Crossing Arms

# 448
демек такъв ти е късмета  Laughing

# 449
  • София
Ами може и афганистанско да е, обаче за него искат 160 лева, а за китайския мулинекс - 300 и нагоре.....Сравнявайки цените в амазон, тук направо са се оляли някои търговци.

Ами те и възможностите и екстрите са им доста различни. Има и разлика от китайско до китайско, в БГ китайското се асоциира с ниско качество, но не за всичко е така.

Общи условия

Активация на акаунт