Женени от пръв поглед - 2

• 64 877
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
А какво, ако си е коригирала устните?
Няма лошо, но забелязах на майка и горната устна е също така плътна като нейната, може да си е така по рождение.

# 91
Записвам се в тази интересна тема. Страшно много ми допадна предаването.
Имам опасения, че една от приятелките на Гергана- Силвия ми е съгражданка. Thinking

# 92
  • SF
Е, да, след 2 месеца и детенце. Рано е още, това е някой неориентиран фен.  Laughing

Обикновено на сватба това са най-честите пожелания.
Изобщо не означава, че приятелите са неориентирани фенове.

# 93
  • София

Обикновено на сватба това са най-честите пожелания.

Да, нормални пожелания на нормална сватба. Предвид обстоятелствата не ми се вижда правилно да се прибързва с такива пожелания.  Peace

# 94
# 95
  • SF

Да, нормални пожелания на нормална сватба. Предвид обстоятелствата не ми се вижда правилно да се прибързва с такива пожелания.  Peace

Това е само пожелание. Не е задължително да се спази. Никакъв срок не е конкретизиран. Това е приятелско намигване и никой не би му се вързал, ако наистина не желае деца.

За мен (за тях) това е нормална сватба.

За друг нормално е първо да се родят децата, после да се женят. Или пък никога да не се женят.

А е ненормално (за мен) приятелите да не пожелават какво ли не - здраве, радост, щастие, деца, пари, пътешествия, къщи, коли, бизнес, дълъг живот, тинтири-минтири.

# 96
Написала е спортувайте, не злобейте Simple Smile) Дълъг  пост е, но есенцията му е грижете се за себс си и духа си, а не ровете в хората и не пускайте злобни коментари.

Есме, много ме впечатли с един от коментарите си, рядко се срещат вече момичета като теб с подобен морал и принципи Peace

# 97
Гери е права за спорта застояването на едно място не е решение.

# 98
Написала е спортувайте, не злобейте Simple Smile) Дълъг  пост е, но есенцията му е грижете се за себс си и духа си, а не ровете в хората и не пускайте злобни коментари.
А двете не може ли?  Simple Smile
Гериту няма да каже на хората какви коментари да пускат, така че да не чете в Интернет, ако се засяга от такива неща.

# 99
За темата   bouquet

Много е скучно да дават само по един епизод в седмицата. Според мен участниците качват само това във фейсбук, което е излъчвано и по никакъв начин не издава събития, непоказвани до сега. Ако беше обратното ефекта от предаването се обезсмисля.

# 100
Нямам търпение да видя другия епизод с медения месец ,ама то после ще дойде трудното.
Има ли информация кои са заедно в днешна дата

# 101
# 102
Защо са трити постове? Thinking
 Пинко, и аз иЗкам да знам. Praynig Wink

# 103
Не е готино така дами модераторки

# 104
  • Berlin
Снимката не ми се отваря.
Какво се е трило?

Общи условия