Женени от пръв поглед - 2

• 65 019
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
  • Берлин
Мисля, че идеята на темата е всеки да си казва мнението. Обсъждаме хората, двойките, самото предаване. Нормално е да има и положителни, и отрицателни мнения. А не дружно да кудкудякаме колко прекрасно е всичко.  Mr. Green

М/у анцуга и фрака има още много дрехи, които биха могли да бъдат облечени. М/у шибека и бастуна има още поне 100 разновидности мъже Wink

+1
Колкото до останалите коментари по повод написаното след мен. Вярно е, че има доста неуспели хора и тук, и навсякъде. Отношението ми към А+А не е хейтване, а по-скоро коментар на първичната им посредственост, която ми е неприятна.

# 211
  • София
Аз в Барселона мандарини не видях, ама може в мен да е грешката. Laughing

Сигурно защото не си се качила на дървото.  Laughing

# 212
# 213
Папурчето отбеляза колко сме неуспели и сега е доволна! Но тя не хейтва, а по-скоро коментира! Хейтът е за неуспелите.  Peace Ние сме над тези неща, но не и над регионалния мениджър на Стара Загора на определена марка дрехи. Не и над нея.

# 214
# 215
  • Берлин
Папурчето отбеляза колко сме неуспели и сега е доволна! Но тя не хейтва, а по-скоро коментира! Хейтът е за неуспелите.  Peace Ние сме над тези неща, но не и над регионалния мениджър на Стара Загора на определена марка дрехи. Не и над нея.

Моля, не се опитвай да определяш състоянието ми на доволство. Да,хейтът е за неуспелите. Ироничният коментар за регионалния мениджър на дрехи оставям без коментар. Не съм защитник на Г. Харесва ми до момента и толкова. И ще си спестя въпроса "Songes,ти какво работиш?"

# 216
Права си, спести си го. Твърде е далече от мениджърство на дрешки, не е и много лесно за обяснение.  Laughing Wink

# 217
 В Индия "жененето от пръв поглед" е правило и до ден днешен. Любовта била най-несигурното нещо на света  Simple Smile Simple Smile
"Повечето индийски бракове са предварително уредени от родителите на младоженците. Търсенето на подходяща съпруг/ съпруга понякога отнема повече от година. Дали на шега или не една приятелка (индийка) сподели, че в Фейсбук в Индия се посещава повече от родители, които настоxчиво търсят подходящия човек за детето си icon smile Индийска сватба шарена, весела и впечатляваща Уредените бракове са около 90%, като на браковете по любов не се гледа с добро око. За да са сигурни, че общият път на младите ще е успешен те трябва да получат благословия от родителите си, да им е направен хороскоп от астролог, които да потвърди че бъдещите съпрузи са подходящ един за друг, както и да определи дата на сватбата."

# 218
Мисля, че идеята на темата е всеки да си казва мнението. Обсъждаме хората, двойките, самото предаване. Нормално е да има и положителни, и отрицателни мнения. А не дружно да кудкудякаме колко прекрасно е всичко.  Mr. Green

М/у анцуга и фрака има още много дрехи, които биха могли да бъдат облечени. М/у шибека и бастуна има още поне 100 разновидности мъже Wink

И аз това не разбирам. Защо трябва да е в крайностите. Да! Поведението на мъжкото А, не ми е приятно, намирам го за детинско и просташко. Не ми е приятно да се катери по дърветата, което не означава, че ми е приятно да е бастун. Има средно положение - нормално. И между фраг и анцуг има например един обикновен ежедневен панталон, джинки, тениска и т.н. Защо непременно трябва да ми допада Атанас и поведението му.

Пък не знам колко от вас ходят с такива косми, ама айде. Иначе я защитавате. Не  ми допада жена с мустак. Това е. Не е въпрос на финанси, щом се харесва да си го носи, на мен не ми харесва и въпреки това пак казвам сутринта беше доста добре гримирана в предаването.

# 219
  • Берлин

И аз това не разбирам. Защо трябва да е в крайностите. Да! Поведението на мъжкото А, не ми е приятно, намирам го за детинско и просташко. Не ми е приятно да се катери по дърветата, което не означава, че ми е приятно да е бастун. Има средно положение - нормално. И между фраг и анцуг има например един обикновен ежедневен панталон, джинки, тениска и т.н. Защо непременно трябва да ми допада Атанас и поведението му.

Пък не знам колко от вас ходят с такива косми, ама айде. Иначе я защитавате. Не  ми допада жена с мустак. Това е. Не е въпрос на финанси, щом се харесва да си го носи, на мен не ми харесва и въпреки това пак казвам сутринта беше доста добре гримирана в предаването.
+1

# 220
Атанас е дошъл от някое родопско село до колкото разбрах. Защо очаквате нещо повече от него newsm78 ?  Виждам, че поне Антония се е сетила, че може да ги глобят заради поведението му, но сигурно не е искала да чете конско пред камерата. Може би, в бъдеще, ще успее да му постави някакви граници.

И други ми е интересно, защо се гледа с насмешка професията на Гергана ? Като знам заплатите на регионалните мениджъри, да, много е вероятно да е по-добре финансово от повечето българи.

# 221
Специално до великите гражданки!
Атанас бил от някакво село и за това бил прост и не знаел с какво точно панталонче да се разхожда из Барселона и да не се катери по дърветата.
Това момче е израсло без баща и е дошло да живее само и както може в София. Живяло е по тавани и входове, но е продължил да бъде добър човек. Намерил си е работа, която не само да издържа него, но и да помага на семейството си. Започнал е да учи и ще се дипломира като строителен инженер. САМ САМИЧЪК.
За първи път се качва на самолет в предаването.
Не виждате по-далеч от напарфюмираните си носове и обезкосмени устни.

# 222
мен ми стана интересно...нали няколко часа след сватбата(тържеството) са заминали на пътешествието  Thinking а кога е била първата брачна нощ!!!  newsm78 Явно пак нещо не съм разбрала  ooooh!

# 223
Специално до великите гражданки!
Атанас бил от някакво село и за това бил прост и не знаел с какво точно панталонче да се разхожда из Барселона и да не се катери по дърветата.
Това момче е израсло без баща и е дошло да живее само и както може в София. Живяло е по тавани и входове, но е продължил да бъде добър човек. Намерил си е работа, която не само да издържа него, но и да помага на семейството си. Започнал е да учи и ще се дипломира като строителен инженер. САМ САМИЧЪК.
За първи път се качва на самолет в предаването.
Не виждате по-далеч от напарфюмираните си носове и обезкосмени устни.

Айде стига сравнения. Аз не казвам ти каква си, за да казваш аз каква съм. Коментирам участник в телевизионен формат. Живее в София доста време вече, за да може да си изгради модел на поведение.
Не съм гражданка, селянка съм, но се опитвам да спазвам норми на поведение в града.

Напарфюмирана съм и преди малко си обезкосмих горната устна, не виждам проблем в това, че не искам да конкурирам мъжа ми в този аспект.

# 224
  • Berlin
seti, не се хаби, няма смисъл. Simple Smile

iani87, сигурно на сутринта след сватбата ги изпращат, но ще видим. Така изведнъж и без багаж, не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт