Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 880
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 45
  • София
На обяд сме в Драгалевци на гости в едни приятели. Та затова  Hug

# 46
Скрит текст:

Много обичам тази песен ,липсва ми моя роден край .

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 02:12 от Анонимен

# 47
  • София
Отивам да лягам и гледам две рошави главички се свряли под одеалото ми  Mr. Green Пак ще спим четиримата. Добре че поръчах голяма спалня тоя път, за да има и за мен малко местенце.
Оф, във вторник предавам огромен проект и в сряда и четвъртък само ще спя, спя. Направо имам крещяща нужда от сън.

# 48
Ооо новата тема за малко да я изпусна!
Относно снимката, опитах да навия ММ да ме снима кърмеща, обясних, че е заради каузата ама ме отряза  Crossing Arms тъй че няма да мога да дам материал  Mr. Green
Бананова каша обожавам. Мама правеше и за мен, когато малкия гном (брат ми) трябваше да яде! Изяждах му също детската кухня  ама това е друга тема. Какви кремчета имаше само  Heart Eyes
Нино, едно време и аз лазарувах  bowuu

# 49
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Запис бърз от мен   bouquet
Тук се изви адска буря посред нощ, та зарязвам филма и се свивам под юргана. Страаах Rolling Eyes

# 50
Прати я насам, обожавам бурите и стихиите .

# 51
# 52
Добро утро!
Слънчева седмица пожелавам

# 53
Детската кухня в града ни е ужасна...подозирам, че на повечето места е така.
И за двете деца си готвех.

# 54
  • Луната ни пази
Добро утро, цветно разбрах защо този ден е денят с най- мого инфаркти и инсулти. Снощи се въртях до два, не можах да заспя, а тази сутрин часовникът ми не звъна. Биологичният ми часовник ме събуди както всеки ден, нооо в 7 и 38 беше по новото време (стандартно е 6 и 38). В 7 и 50 бяхме в колата, а в градината съвсем на време. Плюсовете на малкия град. До три минути с кола стигаш до всяко място в града Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 55
  • София
Добро утро! Много мрачно навън! И това ставане с един час по- рано е ужас просто. Децата, милите, едвам гледаха.
Тонка, нищо не писа за матрака?
Страхотна седмица на всички.  Hug

# 56
Добро утро прекрасна седмица пожелавам

# 57
  • София
Добро утро!

Похвалвам се с повишение  bowuu От известно време знаех, но днес го обявиха официално, от 1 април влиза в сила. Истински се радвам, защото при нас за длъжност се състезаваме с всичките ни офиси по света, Щатите, Англия, Филипини, Китай, Австралия ... Така че смятам заслужено да се порадвам  Party

# 58
Добро утро!
Жаки е със страхотен летен аватар, Акаша също много ми харесва с новия.
Бърди, честито повишение!
Слънчева и успешна седмица на всички!

# 59
  • София
Бърди, браво. Честито повишение!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт