Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 778
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 780
  • Ямбол
....
Лиляна, остави я да излезе. Сама ще се върне след малко, а ти ще си "добрата мама" Simple Smile.

Тя излезе и се върна. Освен това днес цял ден беше навън. Близо до морето бяха на екскурзия, а там сигурно е доста силен бил вятърът. Малко да си почине. Нищо ѝ няма.

# 781
....
Лиляна, остави я да излезе. Сама ще се върне след малко, а ти ще си "добрата мама" Simple Smile.

Тя излезе и се върна. Освен това днес цял ден беше навън. Близо до морето бяха на екскурзия, а там сигурно е доста силен бил вятърът. Малко да си почине. Нищо ѝ няма.

На морето е много по-различно. Тук ми е студено ако е под 30 градуса. Днес беше 30, а аз съм вече с есенни дрехи Sad.

# 782
  • Ямбол
Пуснах я. То не се трае. От девет кладенеца вода ми донесе, само за да ме убеди, че не е чак толкова студено, а и вятърът наистина е утихнал. Не съвсем, но поносимо.

# 783
Пуснах я. То не се трае. От девет кладенеца вода ми донесе, само за да ме убеди, че не е чак толкова студено, а и вятърът наистина е утихнал. Не съвсем, но поносимо.

Уф, как те разбирам. Много са досадни понякога. Аз се отказах да споря за някои неща.
Поне днес остана да боядисаме яйцата. Оказа се, че нашия великден е другата седмица, ама аз сега почивам, та...

# 784
Аз съм болна. Нищо ми няма, само температура, странна работа, но два дни не можах да стана от леглото. В понеделник през нощта се тръшнах, малко по-добре съм в момента, щом до офиса се добрах. Хубавото е, че свалих кило-кило и половина. Трябва да напазарувам днес, че се задават неработни дни, а нямам силички.

Даун, и аз съм на море, но на 30 градуса не мога да дишам от влажността. Изобщо не ми понася тукашното лято. Като се почне от юни та до септември, нон-стоп, поне вечер да се захлаждаше малко, а то... Много ми идва. Зимата е друга история, навлечеш се, пък вземеш, че се стоплиш в един момент. Плюс, на мен ми е уютничко така навлечена, все едно съм се завила с одеалце на дивана. Лятото колкото и разсъблечена да ходя, няма оправия. Явно обаче в моите възприятия е проблемът, защото всичките чужденци тук са тук именно заради климата.

# 785
Какво като има вятър, вие качулки нямате ли Simple Smile
Моите днес цял ден бяха навън, а баткото реши, че ще рита и футбол пред блока. И на мен ми се щеше да си остане малко вътре, че кара някакъв вирус, но то, както казва Лиляна, не се изтрайва.
От втория тест ми се падна, че рябва да имам 10 деца. Тея нормални ли са? Кой би родил чак 10...
Яйца не обичам да боядисвам, децата вършат тази работа, аз наблагам на козунаците, които много обичам да ям. Тази година ще направя поне 2 вида.

# 786
  • Ямбол
Не слага качулка и шапка не иска. Добре че е дълга косата ѝ. Иначе се притеснявам, че малката преди често боледуваше от възпалени уши, а такъв силен режещ вятър е много опасен. Сега е утихнал и играят, но пак си е течение.

# 787
Аз съм болна. Нищо ми няма, само температура, странна работа, но два дни не можах да стана от леглото. В понеделник през нощта се тръшнах, малко по-добре съм в момента, щом до офиса се добрах. Хубавото е, че свалих кило-кило и половина. Трябва да напазарувам днес, че се задават неработни дни, а нямам силички.

Даун, и аз съм на море, но на 30 градуса не мога да дишам от влажността. Изобщо не ми понася тукашното лято. Като се почне от юни та до септември, нон-стоп, поне вечер да се захлаждаше малко, а то... Много ми идва. Зимата е друга история, навлечеш се, пък вземеш, че се стоплиш в един момент. Плюс, на мен ми е уютничко така навлечена, все едно съм се завила с одеалце на дивана. Лятото колкото и разсъблечена да ходя, няма оправия. Явно обаче в моите възприятия е проблемът, защото всичките чужденци тук са тук именно заради климата.

Аз избрах Австралия и то Западна, заради климата - сух и почти средиземноморски. Не се усеща жегата, а зимата е 15-20 през деня.  

# 788
  • София
Здравейте на всички.Тестовете са добре един ия 10 другия 6 деца.Добре ли е?И тук духа добре ,че не ходих много нагоре надолу без кол,ата. Laughing

# 789
Т.е. средно 8 деца трябва да имаш
На мен ми каза 6 и повече деца. В този живот няма да е!

# 790
  • София
Още 7 пъти значи требе да се напна освен ако не уцеля едни тризнаци нещо там. Joy

# 791
Аз направих и втория тест. Според него само 1 дете трябва да имам.

# 792
Аз искам да кажа, че щях да правя пица. Обаче вместо това я поръчах. Лоша домакиня! Ми не ми се занимава  Whistling

# 793
  • София
Аз искам да кажа, че щях да правя пица. Обаче вместо това я поръчах. Лоша домакиня! Ми не ми се занимава  Whistling
И аз така  Blush А малкия е толкова щастлив.
На мен втория тест също ми показа 10 деца. Пък аз се направих, че не го видях.

# 794
  • София
Как да го не видиш бе Цветии 10 си е 10 мани ти. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт