Мамите от ИБ за Великдена се стягаме, с децата заедно яйчица да боядисваме!

• 21 121
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
  • до едно тепе
Деситка чак сега ли я сложихте тази ваксина  Shocked Иначе да Слав вдигна към 5-тия ден 37,4 и така я държа до 10-тия. Освен това и зъби му никнеха и беше адски кисел. Следи Дени да не вдигне висока температура и ако още подкашля я заведи да я чуят. Да се оправя бързо  Hug

# 751
Поспаланче, да преди десет дни точно я сложихме, ми от есента сме болни все, то нямаше кога да я сложим  Crazy Ще я отведа следобяд до педи да я преслуша, благодаря ти за отговора сега и за изопринозина  Hug

# 752
Днес заведох абсолютно здраво дете на ясла. Тъкмо тръгвам влиза един юнак, майка му влачейки го по земята- реве, търка сополи и подкашля. Е за чий *** да лекувам мойто и после да чакам да се оправи, за да не зарази другите  ooooh!

# 753
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо, дОма ли си вече? Mr. Green
мхммм ама познай колко ми остава време Mr. Green

# 754
  • Sydney
Днес заведох абсолютно здраво дете на ясла. Тъкмо тръгвам влиза един юнак, майка му влачейки го по земята- реве, търка сополи и подкашля. Е за чий *** да лекувам мойто и после да чакам да се оправи, за да не зарази другите  ooooh!
тук освен да пребиеш майката/родителя друго няма каквод а направиш... избеснявам, за теб не знам
desitkad да, 7-ми и 21-ви ден  Peace да се оправяте  Hug

# 755
  • Северозапада
Е, то детето може да се е захласнало от рев. Сополите и кашлицата може да са от това. Не съм била да го чуя и видя де, но София като плаче винаги и текат сополи и и се запушва носа. Сополите пък в градините не ги броят за болест.
Стели, успешен ден  Peace
И ние още не сме сложили последните дози Синфлорикс и Пентаксим по същата причина. Дано се задържи здрава до 7-ми  Praynig
Бързо оздравяване на Деничка  Hug

# 756

Общи условия

Активация на акаунт