И какво? Ако не беше се съгласила да имат деца, а бачкаше като детегледачка на чужди 3 деца, носейки 1500 лв. месечно. Или ако бяха наели за толкова чужда жена, а тя ходеше на работа за същата сума, проблем нямаше да има?
Жалко е, че подобно нещо се счита за проблем.
За мен това нещо се равнява на огромна, огромна сума.
Ами, да ти кажа - да, нямаше да има такъв проблем, ако бяха наели жена, а тя си ходеше на работа и имаше собствени доходи от нея, с които да може да разполага. Ако мъжът й плащаше 1500 лева за детегледачка, пък дори и по-малка сума, щеше да разбере, че това струва пари и дори, ако после няма детегледачка, щеше да цени повече труда й като майка. Просто повечето хора не приемат като ценност нещатата, което получават безплатно. Просто не може да се молиш на мъжа си постоянно за пари, за да купиш хляб (примерно) на децата си.
), но тормозът, който съм преживяла тогава няма да забравя.

Нещо не съм останала с впечатлението,че имат необвързваща връзка с цел секс за душата и после кой от къде е.

Ми да ходи той пеша да пазарува, да води децата на консултации зиме и лете, на училище, градина..... Смачкал я е, без грам самочувствие и пари, тоя комплексиран Бай Ганьо, а тя да се разкайва