Женени от пръв поглед - 3

• 50 121
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
  • Тра-ла-ла
Ама от къде тръгна проблема на Гтата...Защо са толкова минорни? И в отделни стаи ли са били,че той каза кажи чао на твоята стаичка"
Освен това назад в предаването се промъкня някакво изречение, че Герито била закъсняла с 5 минути за срещата Rolling Eyes

# 526
Издъниха се .Как може в отделни стаи и срещи.Не му е бутнала явно.Може ли толкова лоша жена Simple Smile

# 527
Повечето са единаци, те трудно ще оформят двойка. Животът в двойка не става с демонстрация и налагане на индивидуализъм, това е отборна игра.
Бижу,  не става ли в двойка може пък  да се получи с тройка Thinking  Laughing
 Peace Съгласна съм - странно защо много хора не осъзнават, че създаването на семейство не е състезание между  двамата, а е точно отборна игра - трябва да си лоялен и да не мачкаш и се налагаш на всяка цена и при всеки удобен случай над партньора, защото е пагубно за връзката ... Нещо като да режеш клона, на който сте кацнали и двамцата.

# 528
Олеле майко, Тонито щяла да учи Наско  и да му показва как да се променя  Whistling
Не знам къде ги е сънувала тия работи.
Чудя се как е оцелявал преди да я срещне и да разбере, че "не се прави така"?

# 529
Колко дебилски си дъвчеше дъвката Георги ,след като Гери му каза да не говори неща, които не мисли! Стана ми изключително смешно.  Grinning
Интересен епизод беше, другият път ще е много интересно. Сякаш ще има различия вече и при Стефан и Светлана.

# 530
ГГ - супер смотаняци са тия двамата,стар ерген с дребна душица и огромно самочувствие и изкуствена кифла с пореден провален брак,тъмно минало и много покрита !
СС - доста свежи,дано продължават така !
АА - е за тях се каза каквото е !

# 531
Моето мнение ,че ако спяха заедно нямаше да е така.Явно Гери е била студена и това го изнервя.Котката като не стигала млякото....А ако беше с добра душа,като вижда колко и е навит щеше да го облекчи .

# 532
Бижу,  не става ли в двойка може пък  да се получи с тройка Thinking  Laughing
Бе нека заиграят успешно двамата, пък после да се умножават колкото и ако им понася. Laughing

# 533
  • Плевен
Аз също вече смятам, че Г-тата не са един за друг, поне от това което дават. Този епизод ми промени нагласата.
Георги е наистина доста интелигентен и води разговори на ниво, което идва високо за Гергана, за това и доста си мълчат - тя не знае какво да каже, а той не вижда смисъл в общуването.
Според мен тя е свикнала всички да й се възхищават и тя да е успялата, готината и умната. Георги подходи по враждебно, уязви я и тя зае отбранителна позиция. Защото не е много сигурна в качествата си, които демонстрира. Според мен той добре я усети като човек.
Според мен, ако се държеше адекватно Георги щеше да  е душичка. Не съм съгласна, че той е някакво чудовище. Напълно нормален мъж.

# 534
Според мен тя е свикнала всички да й се възхищават и тя да е успялата, готината и умната.
Е, кой нормален човек ще седне чак пък да и се възхищава и кое точно от биографията, физиката и професията и е чак пък за възхищение?! Shocked Къде е тоя ум, заради който блика възхищение? Има толкова успели хора, които са слънчеви, земни и изглеждащи в пъти по-добре. Свикнала била на възхищение?! Направо нереално... Tired

# 535
  • Тра-ла-ла
Моето мнение ,че ако спяха заедно нямаше да е така.Явно Гери е била студена и това го изнервя.Котката като не стигала млякото....А ако беше с добра душа,като вижда колко и е навит щеше да го облекчи .
Ми да....всеки път като се нацупи мъжлето и Герито да го заведе на някое скришно място и да го облекчава  Whistling Joy Къде било разковничето

# 536
Друго не знам, обаче монтажът беше тотален, почувствах се като в калейдоскоп, отвсякъде се сипят разноцветни парчета диалози и сцени... Наско падна със сока, стана - хоп чашата пълна, изтича по пижама за закуска в някакво безлюдно и тъмно помещение, което абсурд да е ресторант, май беше след първата брачна нощ. Режисурата си личеше на моменти яко...

# 537
  • Плевен
ГГ - супер смотаняци са тия двамата,стар ерген с дребна душица и огромно самочувствие и изкуствена кифла с пореден провален брак,тъмно минало и много покрита !

А бе стига с тоя стар ерген  Stop Все едно е на 50  Tired

# 538
Джули ,ако имаше страст и много секс ,няма да имаше такива моменти.

# 539
Аз пък след този епизод ми се струва че все пак има някакъв шанс с Г-тата. Георги си дава сметка какви ги е говорил и как се е държал също така призна че има проблем със сближаването така че мисля че ще и даде шанс на Гери. Дано тя не го е отписала вече. Аз не видях кога той е водил разговор на високо ниво че Гергана да мълчи заради това.
С-тата някак тяхното беше като на ученически лагер прекраха си добре ама не я виждам май любовта.
А-тата не ме  кефят без коментар.

Общи условия

Активация на акаунт