Женени от пръв поглед - 3

• 50 304
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Георги просто я провокира, но тя не го разбира и заема най-лошата позиция - фръцва се и е сърдита. Понякога има хора и връзки, в които трябва да си заслужиш уважението и мястото във връзката.
Какво ли щеше да се случи, ако Герито му беше казала "Ох, като те видях те помислих за голям чвор. Един такъв сухар със свити рамене".

Би трябвало да го приеме нормално, ако е широко скроен.
Но тъй като е доста комплексиран, едва ли.
Тя пък е твърде наранена в предишни връзки, така че и тя..нц..

Тези двамата си влачат тежък багаж на гърбовете си. А и смятам, че просто не си пасват - тя обича спонтанноста, той - подредеността, тя обича да пътува, той - не, тя обича да спортува, той - не...и т.н.

# 586
Джулая, уморих се да обяснявам мнението си за Георги. Харесват си го момчето (да видим какво ще кажете към края, защото "Жорето" едва започва да си показва рогата). Твоите коментари бяха брилянтни   bouquet
Ще изразя и едно несъгласие по отношение на Антония. Действително първото впечатление е това, което се коментира, но имаше реплика, която ме кара да се поставя на нейно място "За три дни от теб съм чула три изречения...". Та представете си пред вас влюбеният, непохватен и загубил образ и картина Наско, седнал на задни лапи и изплезил език-колко време ще го изтърпите? Няма ли да се опитате да го предизвикате? Ами ако и тогава не реагира какво? Май всъщност Антония има от какво да се притеснява.

# 587
Гогата имал ли е бивши, че не разбрах...
Не, девствен е и до сега е живял в манастир.
В Бачковския, че е близо до Нареченските бани  Laughing Laughing Laughing
За сватбата се е пазил.

# 588
Е хайде стига с тези крайности - или куха, или гений. Гергана си е някъде в средата и си го знае. Според мен това, че мълчи, изобщо не значи, че няма какво да каже. Опитва се да бъде тактично момичето. Ама вие не виждате ли, че Георги е мрънкащият, драматизиращият и недоволният?! Кой е по-голямата кифла? ooooh! Поне в този епизод ми хареса, че сподели за комплексите си. Двамата с Гери са много различни и би ми било интересно да видя как се допълват един друг. Явно обаче няма да стане...

# 589
  • Тра-ла-ла
На мен започна да ми скучнее предаването. Много монотонно стана. А и нещо начинът на заснемане, сглобяване и показване на случките...няма тръпка, няма екшън...постен гювеч Laughing

# 590
Знае ли се откъде е Атанас ?

# 591
  • Тра-ла-ла

Цитирам от статия "Семейството на Атанас е от кирковското село Орлица, живял е в Момчилград."

# 592

Цитирам от статия "Семейството на Атанас е от кирковското село Орлица, живял е в Момчилград."

Благодаря ти.

# 593
Малко стана скучно .....
Определено ми стана жал как Георги се мята като риба на сухо.Ясно ,че е театър ,ама малко да беше се отпуснала Гери.Сексът и страстта са в основата на всяка зараждаща се връзка.Не става така .

# 594

Джули браво 2.38 си на линия.

# 595
  • Перник
Ама това монтажа е голяма работа значи. Аз мислех, че скандал някакъв ще има между Г&Г, а то.... нищо не излезе.Ще видим следващата седмица, но все ми се струва, че ще са заедно. Незнам защо така ми изглежда просто.

А Атанас как се беше барнал... ризка, панталонче, черни очила. Кажете сега как ви се стори. Според мен е готин. Доосте по-готин от Антония.

С&С продължават да ме радват най-много. Най-адекватни ми стоят за момента във всички ситуации.

# 596
  • sofia
На мен започна да ми скучнее предаването. Много монотонно стана. А и нещо начинът на заснемане, сглобяване и показване на случките...няма тръпка, няма екшън...постен гювеч Laughing
И на мен ми стана безинтересно...
Много нагласено и скальпено ми се вижда.
Антония ме вбесява. Заслужава Атанас да и бие шута.

# 597
Не ми харесва монтажа на предаването - много нескопосана работа.

# 598

Ти си се вбесявай - Атанас е влюбен.

# 599
  • Перник

Ти си се вбесявай - Атанас е влюбен.

Да Атанас наистина изглежда доста влюбен в ная.

Общи условия

Активация на акаунт