Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от учителите и техните методи на преподаване?
Какви са грамотите, раздавани на празника на буквите?
Какви са впечатленията от грамотите за празника на буквите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от учителите и техните методи на преподаване?
Впечатленията от учителите и техните методи на преподаване варират. Някои учители използват неефективни стратегии като хвърляне на хартиени топчета или прилагане на физически наказания, които не се одобряват. От друга страна, има и преподаватели, които успешно се справят с предизвикателните ученици без използване на такива методи.
-
Какви са грамотите, раздавани на празника на буквите?
Грамотите, раздавани на празника на буквите, са признания за участие и не са официални документи. Те обикновено включват подпис и печат от училището и се дават като начин да се отбележи участието на ученика в събитието. Въпреки че някои училища може да предпочитат да дават книжки с посвещения вместо грамоти, целта им остава същата - да признаят усилията на учениците по време на празника на буквите.
-
Какви са впечатленията от грамотите за празника на буквите?
-
Какви са впечатленията от участието в състезания?
-
Какви са впечатленията от четенето на децата?

По БЕЛ - не й се чете. Прочете всичко на всичко 3 книжки от библиотеката, зачита се в разни неща странични, но не изпитва сякаш необходимост да се зарови да чете книжки... Иначе пише грозничко, но пък бързо и рядко прави грешки, основно на думи, завършващи на беззвучна съгласна.
Къпе се сама (и косата!), оправя си леглото, прическа, дрехи - сама се справя. Но пък е все така бавна и по 100 пъти сутрин подвиквам: "Хайде! Побързай! Закъсняваме!". Явно ще си остане така

Един баща пък ме репликира, че били малки...аз от както се помня винаги е имало списък и не знам човек да е малък, за да чете...Помолих г-жата да им напише все пак поне 5 заглавия препоръчителни, каза че няма проблем, но да не сме споделяли с останалите родители от др.класове, за да не станело конфликт. АЗ ли нещо не съм в час 
И при нас училището винаги е минало "добре". Ако нищо не го питам обаче, започва да разказва
В началото му приготвях сандвич и плод в раницата, но масово децата носеха кроасани чипсове и т.н. Скоро казаха, че не било вече задължително да ходи на стола, но трябва да носи готвена храна от къщи, която да яде там - никакви сандвичи и опаковани храни не може. Не си представям как ще му сложа супа и основно в раницата и как ще го яде...Абсурдно ми се вижда.

джобни давам 1-1.50 лв, не връща нищичко , смята си рестото винаги безпроблеми. Казвам му " в тетрадките може и да объркаш някоя задача, ама колко трябва да ти върнат, никога"