ПЪРВИ клас - 8 тема

• 46 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета, знам, че има отделна тема, но вие сте ми по-надеждни  Hug , та да ви питам за лятна занималня. Интересува ме в Двореца на децата, както и http://www.orfei.net/orfei.php?page=3 Ако имате някакви отзиви, ще са ни от полза.   bouquet

# 676
  • София
Ала-Бала, ако не си взела още подарък, моето предложение е диск с български песни(чки).  Peace

# 677
  • София
Утре ще се дава свидетелството и... до тук с 1ви клас, няма да е вече лаче... Sad

Много бързо ми мина времето. Твърде бързо...

# 678
Да, и на мене ми се видя бързо.

# 679
  • Sofia
И ние утре отиваме за докИмента и финито... да бяха го дали днес след като не е в у-щето...
От бързо по-бързо мина, щото беше и лесно...

# 680
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
последен ден Simple Smile

нашите свидетелства ще се дават на 24 май. ще има празник, шествие с факли  Rolling Eyes май малко пиромани си падат, на всеки празник факли, пойове....
още няма данни за финалните/изходящите тестове. много секретни се оказаха  Tired ама здраве да е. аз си знам къде са му пробойните, а след теменушката и инжинера вече съм сигурна, че на госпожата не трябваше да се разчита изобщо.

# 681
  • София-Младост
Ала-Бала, ако не си взела още подарък, моето предложение е диск с български песни(чки).  Peace
За това пък хич не се сетих...взех една книжка двуезична-на български и немски и една гривничка от тези тип червен конец с детелинка, за късмет и спомен.
След малко отивам на тржеството,голямо ми е вълнение... Hug
Днес е Свети равноапостолни Константин и Елена, ако има именици в темата да им е честито!
  bouquet

# 682
Момичета, да знаете къде в София има тънки детски чорапогащници? Трябва ми тъмно син или сив.

# 683
Дъждец, по моловете съм виждала - в магазините за детски рокли, виж и в Зара и H&M, също и в Колев и Колев.

# 684
  • София
И нашето тържество е днес от 12 до 13 часа. Свърши се първи клас. И за мен времето мина направо неусетно. Утре децата заминават на зелено училище, та май вълненията за повече за там - първото такова от училище. Куфарът е почти готов още от преди няколко дни - нямаше търпение госпожица и аз отстъпих иначе щеше да ми стопи лагерите с непрестанното питане кога ще го подреждам. Поне този път сама си го подреди, явно вече пораства.

# 685
  • Перник
Да, наистина бързо мина първи клас.  Ние днес ще разберем кога и как ще раздават свидетелствата. Подозирам, че ще е в безумен час в работен ден, затова съм се подготвила да си пусна отпуска. Днес ще имат театър. Дали ще учат изобщо не знам, но Калоян отиде с пълна раница - като за нормален учебен ден  Simple Smile

# 686
Здравейте!
Официално последния учебен ден ни беше във Вторник, а тържеството е на 24-ти.
Вчера, обаче, се оказа, че моя син си е загубил учебника по ИТ.  Rolling Eyes Понеже е от скъпите (близо 9 лв.) и 2/3 от родителите се съгласиха децата да ползват учебници 2-ра употреба (какво научиха, като всичко беше попълнено не знам) и да ги върнат в края на годината. В Неделя проверих - учебника беше в къщи. Взел го е в Понеделник (по незнайни причини), при положение, че трябва да го върне във Вторник. Във Вторник вече го е нямало.  Rolling Eyes  От един час си преравя шкафа и най-накрая го намери. Сега трябва да измисля как и кога да го предадем.  #Cussing out

# 687
  • Варна
Деси, дайте го на учителката на 24-ти. Тя ще се погрижи - нали е калсна Wink А и те са на работа поне до края на месеца обикновено, ще може да го занесе в библиотеката, не се притеснявай Simple Smile
И за мен е чудно защо ги връщахме на библиотеката тези изписани учебници... ама щом са казали... предположих, че ги дават за вторични суровини после, но Маша каза, че били за децата, които нямат учебници... каквото и да значи това...
В нашия клас не е засичано време за прочитане на текст, така че не знам колко бързо чете девойката, но честно казано, на мен не ми харесва скоростта й. Тя си е бавна за всичко, така че може и от това да е. newsm78
Момичета, наистина много бързо литна времето. Виждам колко е пораснала, но не разбирам кога стана това! Уж беше лесно в училище, нямаше стрес, нито някакви особени драми в класа, а чака ваканцията като светлина в тунела...

# 688
  • София
Айде, имам си официално второкласник.

Получил е специална грамота от директорката за отличен успех. Такава грамота не са получили всички и беше доволен.

# 689
  • Sofia
Хайде честита ваканция! Весело изкарване! Simple Smile
И ние си получихме удостоверението и характеристика и нагазваме здраво във вканцията.  Grinning
Пообиколиха музея и поиграха в парка там. Получи си книжките подарък - образователни, приказки и романи
Скрит текст:

- хареса си ги.
Второкласничка ще я броим на есен Гушкан.  Laughing

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 15:07 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт