Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 225
  • 812
  •   1
Отговори
# 600
Ако нещо те притеснява, звъниш по телефоните и обясняваш.

# 601
ta-ra, стискам палци.Продължавай с хубавите книжки и само положителни мисли. Успех ти желая от сърце!

Днес на пункцията пак извадихме само една яйцеклетка. Стискайте палци да се оплоди.
Успех на всички момичета. Дано месец май напълни темата с добри новини.

# 602
  • София
ta-ra, желая ти от сърце скоро да ни се похвалиш с  preggo preggo

# 603
И моят цикъл е супер редовен, но след блокажа ми закъсня с 5-6 дни. От клиниката ми казаха, че не може да започне опит, ако няма кървене, така че спокойно си изчакай цикъла и се обади на 1-ви ден, за да си запишеш час за 2-3ти ден. Успех  Grinning
Много благодаря за отговора. Аз вече си мисля, че изобщо няма да ми дойде....

# 604
Момичета, моята пункция беше вчера. Извадили са 9 зрели яйцеклетки! Зарадвах се страшно много, но сега съм и малко разочарована. Разочарована съм, защото са ги оплодили с ИКСИ, а не с ИМСИ и МАКС, както исках аз и както се бяхме разбрали с д-р Персенска.
 Преди малко ми се обади една много мила ембриоложка и ми каза, че са се оплодили 7 яйцеклетки. Каза ми за друг път да знам, че за да стигне със сигурност информацията за метода на оплождане- ИМСИ или ИКСИ, трябва да го кажа в андрологията. Споделям това, за да знаят и другите момичета какво се прави в този случай.
Успех на всички Praynig

# 605
Гуакамоле, миличка, 7 е толкова хубаво число.
Не си заслужава да се тревожиш за нищо друго.
Скоро сигурно ще е трансферът, стискаме палци. Hug

# 606
  • В сърцето на любимия човек
Имайте предвид, че понякога ИМСИ- то е излишно.
До сега имам 4 пункции, само след едната нямаше оплождане, защото Я беше презряла. Биолозите сами бяха препоръчали ИМСИ+МАКС, заради мъжкия фактор, но в 2 от 3 случая не са го приложили, защото след МАКС- а е имало достатъчно сперматозоиди за ИКСИ. Все пак с МАКС-а се премахват фрагментиралите сперматозоиди и си предполага, че подвижните след селекцията са с добро качество, а при ИКСИ увеличението е достатъчно, за да изберат сперматозоид без мофрологични дефекти.
ММ всеки път напомня на биолозите за препоръките им, а те преценяват след това.

Гуакамоле - 7 е много добра бройка, стискам ти палци всички да се развиват добре и да имате и за братче/сестриче след някоя и друга година  Peace

# 607
Благодаря ти, Герда, но това са изключително важни неща, а лекарите не обръщат внимание. Както и да е, споделих го, за да няма и други такива пропуски.
За трансфера ми казаха, че в понеделник ще ми кажат дали ще бъде тогава или в сряда. Надявам се, че ще продължат да се развиват добре и ще оцелеят до тогава. Миналата година нито едно ембрионче не издържа до 5ти ден.
Все пак 7 наистина звучи много добре - това ми е и личното число. Дано да ми донесе късмет Simple Smile

Герда, ти очакваше новини от болницата. Обадиха ли ти се? Какво ти предстои скоро?

# 608
Нашето най-разкошно Пънче-мънче.
 Hug

Да, обадиха ми се, нещата напредват бавничко, но сигурно.
Само се притеснявам, ако този месец съм задържала Ф, как точно ще подхождам.

# 609
Пънче-мънче, те дори и МАКС не са използвали, а ние сме с 1.5 по Крюгер - само ИКСИ, но ми казаха, че много държат на добрата морфология.

# 610
Нашето най-разкошно Пънче-мънче.
 Hug
Blush
Стискам палци всичко да е наред и тревогите ти да са били напразни  Praynig

Пънче-мънче, те дори и МАКС не са използвали, а ние сме с 1.5 по Крюгер - само ИКСИ, но ми казаха, че много държат на добрата морфология.
Странно, че не са приложили МАКС  newsm78 Явно количеството и концентрацията са били достатъчни.
Важното е, че са се оплодили. Сега ще стискаме палци да се развиват добре  Praynig

# 611
Благодаря ти, пънче-мънче, ще имам нужда от стиснати палци. Въпреки всичко, имам много добро предчувствие Simple Smile

# 612
Забравих да ви попитам следното:
Някой знае ли актуална цена на трансферите?

Днес от регистратура едната жена май не беше много наясно, защото ми каза цена за свеж трансфер 600лв, после се поправи на 800лв, а аз имам някакви спомени,че в информираното съгласие пишеше 350 лв свеж ЕТ, 600лв ЗЕТ и 800лв смесен трансфер.

# 613
Тара, би била полезна тук. Скоро имаше трансфер.

# 614
Така, след днешния преглед - пункция във вторник, имам около 17-18 фоликула, но естрадиола ми се струва нисък - 1900 (не знам мерната единица на клиниката  Embarassed)
Сега да сложа и каручката пред коня, както правя винаги  Joy При пункция във вторник и ако има добри ембриони за връщане на 5-ти ден, трансфера се пада в неделя. Работят ли в неделя, правят ли трансфери тогава? Знам че преди правеха, но нали от няколко месеца са с нещо като "намалено работно време" и в събота също се редуват  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт