Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 347
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Цонна, интересен ми е постинга ти и ще поровя допълните
но. Салата някаква ям всеки ден, но и алкохол пийвам веднъж на няколко дни. От терапии заради стерилитета ми е писнало. Май ще се окаже прав лекарят, който още преди няколко години препоръча инвитро, при леко занижени функции. Но на гърди внимание не съм обръщала, пък те ми напомниха напоследък.
благодаря ви

# 796
Аз бих се обърнала към някой разбирач, така по интернет е несериозно. Според китайците сега е сезонът на черния дроб. Laughing погледни в нет има таблици-бъбреци - зима, сърце-лято, дробове-есен, черен дроб...

Но масаж можеш да си правиш и сама. Peace

# 797
Добро утро на Разпети петък.

Някой ако знае за билкови илачи против болящи гърди в ПМС-да сподели!  Confused
Стейси, чела съм, че Масло от вечерна иглика облекчава симптомите на ПМС – болезнен цикъл, нервност, болезненост на гърдите.
Аз лично не съм го пила, но много от момичетата, пишещи в ИБ го хвалят. Peace

# 798
Аз пия Вечерната иглика, а сега добавих и Агнес. Усещам подобрение - гърдите ми не са така болезнени преди цикъл, нямам болки преди самия цикъл и вече не е толкова обилен

# 799
Искам да кажа ,че ако е аристократична котка като нашите  хич няма да хване нищо .

Нашата черната като я взехме в началото ловеше птички по балкона. Веднъж синът ми успя да спаси едно врабче, но няколко пъти сме намирали пера и други части в стаята. Много неприятно.  Wink Като порасна обаче ѝ минаха ловните мераци, малката пък изобщо ги няма. Само си играят с пеперуди и гущери, но нищо не им правят.
Дребната напоследък всяка вечер я бият кварталните котараци. Преди идваха да пеят серенади, но явно разбраха, че няма за какво и започнаха да я бият. С нетърпение чакам да се махнем от къщата с двор, че ме е страх вече.

Снощи пак някой луд пуска една и съща песен до сутрина. Преди около месец се случи същото. Цяла нощ бях на ръба на заспиването, но така и не заспах. Още я чувам песента и ми идва да изляза и да потърся откачалката.  Twisted Evil Май е на наемодателката брат ѝ. Той е много добър човек, но нещо му хлопа дъската.

# 800
  • Варна
За болки в гърдите - Мастодинон. Препоръчват го както за мастопатия, така и за облекчаване на ПМС. Води се хомеопатично, не съм сигурна точно какво съдържа, но се продава свободно в аптеките. Аз съм с мастопатия и при мен имаше значително облекчение на болките. Трябва да се пие три месеца, като ефектът се усети още на първата седмица.

# 801
Мен много ме е страх да пия добавки или въобще продукти, които не се знае какво точно съдържат и на какво влияят. Предпочитам да си търпя дискомфорта няколко дни.

# 802
Яйцата на Сесили и козунакът на Мър ми харесаха най-много. Мър, точно така ми харесва - със светла и тънка коричка и едва тази година успях да го опека така.
За ПМС и цикъла няма какво да кажа, не прилагам никакви методи за отлагане, а за облекчаване на ПМС много ми помага редовното практикуване на йога, поне 1 път седмично. Това като цяло ми се отразява добре на нервите, а моите проблеми все са от нерви.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 11:07 от Янечек

# 803
  • Ямбол
Аз мисля, че йогата е повече внушение.

Искам да кажа, че едно птиченце ми каза нещо за новите хоризонти на пропъдения собственик на сайта.
Но да видим дали наистина е така.

# 804
Мъжът ми ме помоли да напиша имейл на една секретарка. Написах ѝ го аз, тя върна отговор, аз трябваше още нещо да напиша, но все от името на мъжа ми. Тя обаче нещо го закача и използва сладурски обръщения, а не знае горката че си пише с мен.  tooth

# 805
  • Ямбол
Мъжът ми ме помоли да напиша имейл на една секретарка. Написах ѝ го аз, тя върна отговор, аз трябваше още нещо да напиша, но все от името на мъжа ми. Тя обаче нещо го закача и използва сладурски обръщения, а не знае горката че си пише с мен.  tooth
Това е яко. Пързулни я малко и ти. Сигурна съм, че знаеш как.

# 806
  • София - Рим и обратно
Това е яко. Пързулни я малко и ти. Сигурна съм, че знаеш как.
Twisted Evil Интригантки.
Лил, кво? Flutter

# 807
Няма да я пързалям, оставям я да се радва. А и ако го направя, той ще види по-късно какви съм ги натворила. Тя си е такава жената. Винаги много "приветлива", но като види чужди съпруги веждите ѝ се опъват на шпиц.

# 808
 Joy 

Няма да я пързалям, оставям я да се радва. А и ако го направя, той ще види по-късно какви съм ги натворила. Тя си е такава жената. Винаги много "приветлива", но като види чужди съпруги веждите ѝ се опъват на шпиц.

# 809
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ама че си, Чек!  Joy Опитах се да си представя вежди "шпиц" Joy Joy

Веднъж се звъни у нас и отсреща глезен женски глас търси мъжа ми с галеното му име. "Няма го", казвам. "Така лииии?" изви  глас тя. "Ами къдееее е"? - В командировка, обяснявам. "Аууу? Командировка? Ми нищо не ми е казал...как така е заминал..." - Ами разберете се, като дойде, казвам. И затварям. Ама не се ядосах (щото си понавам мъжа), стана ми смешно  и си викам "това пък сега какво беше" и толкоз. И после една приятелка ми призна, че си направили бъзик с нейна приятелка, да видят как ще реагирам.

Мастодинон много ми е помагал и на мен - но трябва да ви го назначи лекар все пак. Иобщо тази възраст - в която са голямата част от момичетата тук 37-38-40 год. е съпроводена много често с хормонални "бури", които може да са причината за болките, а и за кисти. Вземете си мерки навреме, за да не патите по-късно. Един преглед при мамолог- само палпация, нищо повече - и ще сте спокойни и ще ви кажат какво да правите.

Общи условия

Активация на акаунт