В момента чета... 38

• 51 223
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Чудото Вера

# 676
Алекс,мисля че това е правилният първи избор на Кинг.

Аз съм твърде в началото на Възвишение, а и бавно ще го чета, защото го чета от телефона, дано не се оттегча по натам както казвате, иначе началото е обещаващо.

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 13:55 от Гигова

# 677
Акекс,мисля че това е правилният първи избор на Кинг.

Около 100 стр. съм прочела и за сега ми харесва  Simple Smile.Почети съм убедена,че така ще е до края  Peace

# 678
Лу, според мен "Пет дни" би ти харесала. За истинските неща в живота е, но осъзнаването на главната героиня ми дойде малко късничко някак си. Може това да те подразни, но като цяло е хубава книга. Не нещо уау обаче.  Peace

# 679
Аз съм със "Селцето", Кир Буличов.

"Възвишение" за мен беше хубава среща и автентично (не непременно героизирано) потапяне във възрожденската епоха, много харесах езика, постоянно четях на съпруга ми откъси. Признавам, че по-някое време след средата се отнесох и позагубих в Балкана, но цялостното ми мнение е, че това е книга, която.. възвисява!!

# 680
  • Ямбол
Аз съм със "Селцето", Кир Буличов....
Heart Eyes
Любима Hug

# 681
Не е много мой жанр, но пък срещам само хубави отзиви и все се канех да я пробвам и ето, че й дойде времето, към момента ме е "хванала" здраво! Wink

# 682
  • Belgium

Лу, ще чакам да споделиш впечатления  Hug

tdaneva, ще пиша непременно. Аз съм си фен на автора, така че едва ли ще остана разочарована  Laughing

Бъб, аз ти четох ревюто внимателно. Точно си мисля, че ще ми допадне без да е нещо wow. Не съм с високи очаквания, а искам нещо, което се чете бързо и увлекателно.  Peace

# 683
Лу,заначи "Вечното чудо "ще ти я искам следващия път като се видим.  Wink
Аз пък започнах "Ябълката" на Мишел Фейбър и си я забравих на вилата. Много ме е яд.  Crossing Arms

# 684
  • София
Аз пък започнах "Ябълката" на Мишел Фейбър и си я забравих на вилата. Много ме е яд.  Crossing Arms
Тюх, това е много кофти номер! Сигурна съм, че не си останала без книги, но си представям какво ти е, особено ако те е запленила.

Аз напредвам бавно и сигурно с "Малкият непознат" на Сара Уотърс. Много добре ми върви, харесва ми и историята, и стилът на авторката.

# 685
Вени,добре че са разкази,та по-лесно ще го преживея.
И от теб ще прося по-нататък-"Малкия непознат".  Peace

# 686
  • София
С удоволствие  Hug! Струва ми се, че ще ти допадне.

# 687
Може ли с прости думи да ми кажете за какво се разказва в Щиглецът, без да ме препращате да чета в нета?  Simple Smile

# 688
И аз мъча "Щиглецът" в оригинал, бавно ми идва действието и я оставих за малко. Сега чета "Сенки в рая" на Ремарк.

# 689
  • Belgium
Естел, за момче, което губи майка си внезапно при терористичен атентат в музей в Ню Йорк.
После животът му минава през лъскавото 5-то авеню, през най-мизерния квартал на Лас Вегас и се завръща отново в Ню Йорк, където става специалист по търговия с антикварни предмети на изкуството.
Съдбата му е неразривно свързана с картината на Фабрициус "Щиглецът".

Това най-накратко и сухо казано.

Въпреки че я обожавам, някак не мисля, че е за теб тази книга  Peace

Лу,заначи "Вечното чудо "ще ти я искам следващия път като се видим.  Wink

Нези, нямаш грижа Wink

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 21:31 от Лу

Общи условия

Активация на акаунт