В момента чета... 38

• 51 272
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
_dexter_, да, забравих за прилагателните  Crazy
Тъкмо дочетох това изречение
Скрит текст:
Затова пък обедните ми почивки са като едночасов бразилски карнавал – пищни, шумни, диви, претъпкани, шарени, слънчеви, пренаселени, забавни, пресищащи, празнични, чаровни, закачливи, музикални, щури, неконвенционални.
И да не си помисли някой, че това е изключение, на всяка страница се мъдри поне по едно.
Освен това досега не съм разбрала нищо съществено за Австралия.

# 181
  • Ямбол
Чета тази:

За мен е откритие писателката. 100% трилър.

# 182
Много ми харесва "Гордост и предразсъдъци". Чудя се как съм се разминавала с нея до сега

# 183
  • София
Много ми харесва "Гордост и предразсъдъци". Чудя се как съм се разминавала с нея до сега

В топ 3 на любимите ми е, тя ме запали по Джейн Остин  Heart Eyes Блазе ти, че я четеш за първи път, аз си я препрочитам през няколко години, но емоцията избледнява...

# 184

Скрит текст:
Затова пък обедните ми почивки са като едночасов бразилски карнавал – пищни, шумни, диви, претъпкани, шарени, слънчеви, пренаселени, забавни, пресищащи, празнични, чаровни, закачливи, музикални, щури, неконвенционални.

Скрит текст:

# 185
  • София
Лиляна, преди време бях загледала "Нови съседи" от Саския Ноорт в една книжарница.
Доста ми беше харесало резюмето, но не помня защо не си я взех ...  Thinking
Мисля, че и на мен ще ми допадне тази авторка.

# 186
Мижи, аз съм чела тази от Саския и мога да кажа че ми хареса, по подробно не си спомням, че я четох доста отдавна, но знам че имах добри впечатления.

И аз се ослушвам заради изброените причини да прочета На запад от рая, четох другата й и ми хареса, но за тази чувам все негативни мнения и затова се въздържам, за да не си разваля мнението за авторката.

# 187
  • Берковица
Миж, Лиляна, имам и Клубът на тузарите,  ако искате мога да пусна и нея.Аз още не съм ги чела. Embarassed Hug

# 188
  • Ямбол
Да, ще се радвам и нея да прочета. И  "Нови съседи"  ли е твоя, ganjana5? Понеже и нея я четох от Предай нататък книга.

# 189

В топ 3 на любимите ми е, тя ме запали по Джейн Остин  Heart Eyes Блазе ти, че я четеш за първи път, аз си я препрочитам през няколко години, но емоцията избледнява...
А аз сега чета "Мансфийлд парк".

# 190
  • Берковица
Да, ще се радвам и нея да прочета. И  "Нови съседи"  ли е твоя, ganjana5? Понеже и нея я четох от Предай нататък книга.
Не, Нови съседи я нямам,  видях че е преместена в Архива

# 191
В момента чета 11/22/63  на Кинг и съм опиянена от удоволствие. Вече съм влюбена в тази книга, а не съм минала и 200 страници.  Heart Eyes

Днес прочетох една кратка новела - "Вълшебникът" на Владимир Набоков. Мога да кажа, че ми хареса много повече от "Лолита", но и отново ме шокира.
Ето малко повече - https://www.goodreads.com/review/show/1256712969   Peace
Друго, което мога да кажа е, че изданието на Колибри е под всякаква критика. Корекция - нулева, страниране - отвратително, можеха да вместят обема на произведението и в 50 странички, но са ги направили 125 и им искат 14 лв. Е, как може?  ooooh!  #Cussing out
Лошо, много лошо. Аз лично не бих си го купила, колкото и да ми е харесало - не и на тази цена  #Crazy

Току-що си приключих и едно чиклитче, много обичам поредицата, супер настроение ми носи. "Беки Б. в Холивуд", последната излязла от поредицата за Беки Б. Никаква изненада и тук, същото си е като при всички други книги - настроение, хумор, малка доза житейски поуки, които всички знаем, голяма доза наивност и плоскост на сюжета.
Нетипичното е, че ме остави любопитна за продължението, някак във въздуха приключи и се очаква развръзка  Peace

# 192
Започнах Вечерята Heart Eyes

# 193
Аз сега... не знам какво чета.
По време на почивните дни започнах "Трилогията Бьорндал". Обаче я оставих, защото не искам да свършва, а и защото пътувах.
Пътувайки, започнах "Леопардът". И тя не искам да свършва.
Сега се прибрах и не знам какво чета. Гледам четеца, гледам книгата и се терзая  Laughing
Т.е. нищо не чета  Laughing

# 194
Започвам "Вечерята".  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт