13.03-19.03 - Баба Марта носи чудеса-бебета за цялата тайфа!

• 9 338
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
Привет тортичкииии Mr. Green
Ирини, миличка, успех с изследванията,Дано да са отлични Praynig
Голдънче, дано найстина бебчо да е стнанал преди Венеция-пожелавам ти го Hug
Весе, действайте тогава и дано другите две наситени чертички които видиш да са от закъснение и  baby_neutral
Велмарче, радвам се че си добре и че в работат ти всички са приели хубавата новина много добре.почивай си повече и ..... гушкам те Hug
Еемили, и аз съм съгласна с мнението на Ирини-обади се и посети лекаря си и многооо късмет и успех  bouquet
желая ви красив и усмихнат ден Joy Joy Joy

# 106
Не zнам да действам ли,да не ли Confused
Повторих преди малко теста,ее не даде съ6ия реЗултат...4ертата е отнова сега по бледа от другата.. Sad

# 107
Веси, действай и не се ослушвай!!! Те бебетата с действане стават, а не с чудене във форума  Laughing

# 108
Абе нещо моя интернет ли се бъзика, ама голям зор докато отвори форума еййййй Shocked
Весито, действай бе мила, нападай мъжо и да не ти пука за тестовете.
Колкото за болките по време на овулация, аз също усещам. Два поредни дни и обикновено на втория ден са по-силни в рамките на 3, 4 часа, понякога и повече. Какво се случва точно тогава, обаче мога само да гадая Laughing.

Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 109
Весе, не може чертите да са еднакви безкрайно дълго време.
Тия тестове голяма петланка, струва ми се по-лесно да се мери БТ  newsm78
Не се чуди, ами ако ти а наблизо мъжлето скачай му. Дано наистина да имаш късно ову и това да е била причината за неуспешните опити досега. Палци  Wink

# 110
Те бебетата с действане стават, а не с чудене във форума  Laughing
newsm10 smile3501 Хубаво ти го е казала elfljo!
zvetun4o, и моя интернет така. Даже се стресирах преди малко - зареждам си линка към bg-mamma и ми отваря нов сайт на сдружение на българските майки и малеееевикам си отиде ми форумчето  newsm45. Но ви открих и си сложив в farorites направо линк към форума и си отдъхнах  Mr. Green
Иначе голямо сексене пада при нас с мъжо  Flutter Ха дано тоз месец да има хубав резултат и бебенцето да се задържи, че миличкия ми много се стресира нещо  Confused
Айде до скоро, мили дами!  newsm51

# 111
  • Варна
Видяхте ли новия сайт www.bg-mamma.com? Отваря се сайт на движението на българските майки  newsm78

И все се каня да ви питам какво става с Моренка? Съвсем изчезна  Thinking

# 112
Видяхте ли новия сайт www.bg-mamma.com? Отваря се сайт на движението на българските майки  newsm78

И все се каня да ви питам какво става с Моренка? Съвсем изчезна  Thinking
Точно за това говорех по-горе!
Ами lea и тя, къде изчезна?!  newsm78

# 113
Просто понякога момичетата имат нужда от почивка. И от форума, и от проблемите в него, и от самата идея за бебе, която, каквото и да си говорим, си е затормозяваща...и аз не пиша напоследък, но пък като няма какво да кажа, защо да спамя Blush Надявам се и с Леа, и с Морена всичко да е наред.
Това с Движението на БГ майки защо става така  newsm78

# 114
  • BABYLAND
  и малеееевикам си отиде ми форумчето  newsm45.
   Хи хихихих, ще те изям бе сладур!   Hug

ВЕСИИИИ, стягай се за м. Май дребосъче.  Heart Eyes Ще те опна на обиколки по магазините и дупе да ти е яко. Стискай палци да не си в ову точно тогава, щото на мира НЕ ТЕ ОСТАВЯМ, тъй да знайш  Mr. Green
   Диме, представи си ситуацията - аз ошкембена, с екваториална талия, размазана от удоволствие усмивка се поклащам на гондола....   Joy
    ВВЕНКОВЧЕ, а на мен как ми се иска да дойдеш тук и идея си нямаш. Ама вземете да се разходите със скъпият насам малко бе мила!
   Мацки, аз имам утре поредната насрещна проверка и сега се юрвам да приготвям дУкИменти  Mr. Green Ай стискайте палци, плс!

# 115
Е нали нападах..Колко да нападам о6е.. BlushАбе последмо днес и станалото станало.. Stop
Ох,4е се упла6их и аz с форума..рекох си край,това бе6е...
А zа6о 4ата на бг мамма не става и той?
Елфо,ти zа6о не влиzа6 ве4е там?

# 116
Ок Голди,6е те 4акам.. Heart Eyes
Може да паЗаруваме двете тогава бебе6ки дрехи..Може да сме с тумба4ета.. Mr. Green Praynig Peace

# 117
  • BABYLAND
Веси, нападай мъж ти защото представи се че днес е денят "Х". А толкова секс до момента на кино ще отиде....стягай се в кръста, обувай силиконови чорапи, секси бельо и с лъвски скок връз него. От там нататък той си знае какво да прави  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
...а това за тумбачетата от твоята уста в Божиите уши !!!   newsm17

# 118
Оффф не zнам..Малко ми е странно,това...Тея 4ерти тотално ме объркаха и смутиха..Не мога си нацеля овуто и това е..Днес 6е опитаме пак,ама не ми се вярва да е стане..Доста е късни4ко все пак..
Годли,в кой квартал на Берлин 6е си?
АЗ живея в Пренцлауерберг... Peace

# 119
Голдън, аз взех, че си те представих на гонодлата по горе-описания начин и много ти се връзваше ситуацията, шъ знайш Laughing, дано  Praynig
Иначе ти съчувствам за насрещната, аз днес бях и даже сега пак трябва да ходя, че още неща ми искат. Аман от тях вечееееееее  #2gunfire

Утре отивам на Винария в Пловдив, ще се прибера чак в събота. Искрено се надявам само хубави новинки да има като се върна Laughing

Весито, много сложен тоз квартал бе мила Shocked

Общи условия

Активация на акаунт