13.03-19.03 - Баба Марта носи чудеса-бебета за цялата тайфа!

• 9 850
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
irini пожелавам всичко да е наред с изследванията, да не забравиш да напишеш какво е станало, като излязат резулатите!

Днес нещо хич не съм в настроение сутринта, като се сабудих първата ми мисъл беше, че със сигурност не е станало никакво бебе  Sad. Незнам защо така, както до вчера бях абсолютно убедена, че е станало, днес ми е много мъчно!

# 91
п.п. Моля, моля, ако има някоя от вас в района на Красно село , Бели брези, Борово, Лагера и т.н. /т.е. да отреагира бързо на спонтанна среща за кафе или .....винце  cheers/ да сФирка fiuuuuuu  Hug

Ето я и първата отзовала се  Laughing Ама трябва да се уговорим предварително, че през по-голямата част от деня съм на копане  typeuu

Ирини, дано да са ти отлични изследванията Praynig

# 92
Здравейте Сладурки!
Не съм Ви забравила, но още ми е рано за бебче.
Чакам с нетърпение да дойде Май!
Хайде  newsm30 успех с бебеправенето, че после ще ми помагате!
Повече секс-овулация-секс-беберон!
На работищите приятна работа!
На чакаштите бързи сладки резултати!

# 93
  • BABYLAND
Здравейте мацки!
Ей ГРИЗОК, ма ний сме комшита,а?  Mr. Green Дай една чаша с ориз, връщам в захар  Laughing
   Усмихнат ден на всички ви, аз тепърва започвам да се трудя!

# 94
Голдииии,Голдиии,Голдиииииииииииии  love001  love001  love001  love001
ама аz саъм в БЕРЛИИИИИИИИИИИИИИИИННННННННННННН
Годли,zаповядай ми на гости......Малееее не мога да повярвам,4е и аz най после 6е се сре6на с кака Голди и то в Берлин. Heart Eyes
Голди,кога мислите да идвате?

# 95
Аз съм много сбъркан човек. Мога да кажа с точност кога ми е овуто.
Ето например след вчерашния + тест, започна днес точно в 11 часа и ако се вярва на книгите ще продължи до утре в 11. Но какво като го усещам пукането на фоликула и началото на ову, не съм с човека в момента, после ще минат 12 часа до довечера и яйцеклетката ми ще е загинала героично. Така исках да устискам с пукането до довечера, ама какво да правиш. Wink
Я я, много интересно ми стана - май нещо ново научих  Thinking
Значи Даре, и аз като теб усещам пукането, ама не знам що съм си мислела, че 2-3 часа след това и край с овуто  newsm78
Сега се пукна в неделя, към 3 следобяд. Бяхме кексили сутринта и като се пукна викам хайде вечерта пак  Embarassed И мислех, че това е достатъчно. Сега какво излиза - трябвало и понеделник сутринта, че и снощи, така ли  Thinking

Пък вие ако сте кексили скоро преди пукането, значи сперматозоидчетата са още живи в теб, какво се притесняваш  Peace

как се усеща това пукане бе каки #Crazy newsm78

# 96
Добре де аz да питам,Дарка пак не6о...То4но на 20,21,22 ден усе6ах болкки в яй4ниците..То4но когато трябва да ми е и овуто по принцип.А теЗи болки ве4е ги няма от в4ера.Зна4и ли това,4е НЕ може да имам късна овулация..6ом ве4е ни6о не усе6ам.. newsm78

# 97
  • Варна
Ха здравейте! Голяма зима, ей, тук във Варна не съм виждала сняг на 15 март от ... всъщност май никога  Crazy

За Сладурката: Мен това "усещане" ме спохожда от операцията насам. Преди това нямах никакви такива. Какво представлява? Конкретно тая неделя съвсем изведнъж получих средно силни прорязвания в десния яйчник. Много ми прилича усещането на това, когато изхвърлям песъчинка по каналчето от бъбрека към пикочния мехур  Rolling Eyes След тези прорязвания същият яйчник ме наболяваше упорито в продължение на няколко часа. Това е. Да отбележа за протокола, че в дясно тези "усещания" са доста постни. При ову в ляво е цял оркестър от болежки, бодежки и не знам още какво  #Crazy  - явно защото в ляво са ме бърникали повече  newsm78

Весито, мисля, че овуто ти е минало когато си усещала болките.

Дано и Дара се включи с коментар.

# 98
Здравейте, мацки!
Вчера и аз се изнервих на връзката. Не мога ни да чета, ни да пиша Twisted Evil И си викам, че е от моя смотан интернет, пък то явно грешката не е била в "моя телевизор"  Crazy
Веси, и аз им се чудя на каките как ги усещат тия пукания на пустите фоликули  newsm78 И аз съм много смотана - нищо не усещам. Ама май не съм се и вглеждала толкова. Rolling Eyes
Голдииии, мислех си, че ще заминеш за Египет, но щом вътрешно усещане те е спряло ти прощавам грешката. WinkТъкмо ще си си тук и няма да ни липсваш   bouquet Искам и аз пък да ям торти в софийските ви кварталииии #Cussing out
irinii, дано изследванията са добри!
Велмар, хубаво е че шефчето е реагирал(а) положително на твоята новина!  Grinning
На всички желая хубав ден и мноооого сексене като се докопате с половинките! Wink
Цунки за всички!  bouquet

# 99
Хелоу, мацки.
Иринии, желая ти отлични резултати днес.
Велмарче, хубаво е, че работодателите са приели нормално новинката.

За овулацията

Някои жени я усещат, други не.
Типичните болки преди нея са в кръста, яйчниците, подутост на корема.
Тези, които аз чувствам при пукането са понякога болка като издърпване през яйчницити или дупето за около половин час, понякога е силна, като идваща лелка, понякога по-слаба. Много образно стана.
Весе сигурно ти е минало овуто.

# 100
Здравейте момичета,
Много съм притеснена след 3 положителни теста преди менструацията, днес един след датата на менструцията имам кафяво запцаване на хартията, сутринта ми се видя нещо розово на хартия и сложих превръзка но тя все още е чиста.

# 101
Buongiorno bambine!!!!

Тази сутрин станах в 5,25-има ли по-ранобудна от мен,а?нещо не мога да спя нощем,постоянно се пробуждам  i се стрияскм дали няма да се успя и да не премеря температурата,дали се е повишила,уффф нещо ме стресира това мерене.... #Cussing out
Dare мерси че винаги ме успокояваш!!
Голдaнче моят личният ми лекар и каза:Забрави а тая киста и действайте!!Така че ако не е нещо сериозно действайте и вие спокойно без много да я мислиш. Laughing
Весе голяма си паника да знаеш,аз си мислех че се шашкам ама ти си още по-зле от мен.дaвайте с мъжо през вечер и това е.... Embarassed
Иринии успех милчка!!!!  bouquet

Цунки на всички и успех сладурки сладки
 Heart Eyes Peace

# 102
Момета, мерси за пожеланията!   bouquet
Еемили, не се притеснявай мила, а се обади на доктор. Много са бременните жени със зацапване около датата на м. Препоръчвам ти да си почиваш тези дни повечко.

# 103
Моми4етааааа,ову теста ми покаЗа току 6о 2 4ерти еднакво тъмни...
 newsm78Божее,4ак на 24 ден #CrazyЕми,ето zа6о до сега не съм zабременявала..аz все до 19 ден бебеправих.. Blush

# 104
  • Някъде там...
Здравейте и от мене Simple Smile
Аз нали съм много работна и затова напоследък никаква се не вясвам насам. Лелката си замина и ще се захващаме пак на работа с мъжО тези дни. Чудя се дали да не пробвам този месец с тестове за овулация освен БТ... Имам да черпя - имам 3ти цикъл подред с еднаква дължина.  Laughing

Веси
душко скачай на мъжа Simple Smile И дано стане този месец!
Хайде отивам да обядвам, после може пак да се включа ако се намерят свободни минутки.

Общи условия

Активация на акаунт