13.03-19.03 - Баба Марта носи чудеса-бебета за цялата тайфа!

• 9 333
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, муцанки Simple Smile)
Как сте.. Голдиииииии как си, душичке хубава? Как ще изтървеш такова пътуване бе, момиче. Направо си за убиване Simple Smile)
Как сте иначе вие, мамунки такива..? Къде се губите.Май все по-рядко започнахме да пишем в тази тема. Защо така питам аз? Тук в Сливен голям вятър и студ. Направо не ми се подава носа навън.. Rolling Eyes цалуфам ва ФсичкитИ Simple Smile) и да се чувствате добре..макар и в този студ. Чуати ли мъ вий меня?Simple Smile)))

# 76
Здравейте мили момичета.
Бимбе, добра ти е графиката, даже идеална за този етап от цикъла. И стига се шашка, нали.
Голди, ходи ли на лекар, че си се замислила за кисти? Дано да не е киста, а ановулаторен цикъл. Все си мисля, че е това щом не се качва температурата. И как можа да не отидеш в Египет, много е хубаво, друга култура и свят. Е, ще отидеш с милото си някога.
Весе продължавай със секса и тестовете. Две чаши вода са много, не бива 4 часа да се пият течности.

Аз съм много сбъркан човек. Мога да кажа с точност кога ми е овуто.
Ето например след вчерашния + тест, започна днес точно в 11 часа и ако се вярва на книгите ще продължи до утре в 11. Но какво като го усещам пукането на фоликула и началото на ову, не съм с човека в момента, после ще минат 12 часа до довечера и яйцеклетката ми ще е загинала героично. Така исках да устискам с пукането до довечера, ама какво да правиш. Wink

# 77
  • Варна
Аз съм много сбъркан човек. Мога да кажа с точност кога ми е овуто.
Ето например след вчерашния + тест, започна днес точно в 11 часа и ако се вярва на книгите ще продължи до утре в 11. Но какво като го усещам пукането на фоликула и началото на ову, не съм с човека в момента, после ще минат 12 часа до довечера и яйцеклетката ми ще е загинала героично. Така исках да устискам с пукането до довечера, ама какво да правиш. Wink
Я я, много интересно ми стана - май нещо ново научих  Thinking
Значи Даре, и аз като теб усещам пукането, ама не знам що съм си мислела, че 2-3 часа след това и край с овуто  newsm78
Сега се пукна в неделя, към 3 следобяд. Бяхме кексили сутринта и като се пукна викам хайде вечерта пак  Embarassed И мислех, че това е достатъчно. Сега какво излиза - трябвало и понеделник сутринта, че и снощи, така ли  Thinking

Пък вие ако сте кексили скоро преди пукането, значи сперматозоидчетата са още живи в теб, какво се притесняваш  Peace

# 78
Даре,ама свар6иха тестовете ве4е..Днес бе6е последния тест и покаЗа малко по тъмна  тестова 4ерти4ка от в4ера,но не и толкова тъмна като контролната..Зна4и ли,4е овуто предстои?То ако е така,zна4и  съм имала късна овулация..Цикъла ми е на 34 дена..
Днес си купих други 5 теста,ама от друга марка са,4е старите са от интернет поръ4вани.А на тях пи6е да се тества от 13 ден..А той отдавна мина все пак..

# 79
Светле, не знам дали е хубаво на толкова къси интервали да се прави секс, защото казват, че сперматозоидите не са се възстановили. това, което сте направили вие е добро.
Аз винаги съм се чудила как да уцеля момента ако яйцеклетката ми е с минимум живот 6 часа и сперматозоида с минимум живот. Оказва се, че трябва да правя секс по време на пукането, ако е така има да си чакам уцелването на момента, смешно е.
А иначе овулацията е едно денонощие.

# 80
Весе, не знам дали ти е положителен теста, защото няма как да го видя. Ти знай, че трябва да са много, много близки по-цвят линиите. Продължи с новите тестове, няма значение какво пише, това за 13 ден е само информативно, ако цикълът ти е 28 дни. И не забравяй секса Wink

# 81
Здравейте, момичета ! Как сте днес ? Аз в крайна сметка се разболях и ще съм си вкъщи 2 дена да се лекувам... Sick Днес или утре -не-очаквам гостите, ама да видим  Praynig

Поздрави Hug

# 82
Здравейте,момичета! Как сте?Аз полудях тези дни с този интернет и с форума #2gunfireНаправо се отказах с опитите.Днес следобед в 4ата успях да вляза,но-...никой не ми отговори... Rolling EyesЯвно не ми е ден за ко муникация LaughingИна4е съм добре.МИнавам да драсна 2 реда за от4ет.При мен- нищо ново,освен 4е най-накрая след безбро тревоги и притеснения уведомих работодателите за състоянието си.Те реагираха страхотно,което ме изненада приятно.Вече си отдъхнах.Simple Smile
Ами - това е за сега от мен.Утре се надявам проблемите с форума да са минало и да си пишем Laughing( между другото- много сте дейни- докато открия къде пишем...те станали вече 5 страници #Crazy)

# 83
Здравейте мили дами! Laughing
Аз се завърнах след първата за тази седмица разходка до Пловдив Laughing.
Ако знаете какво хубаво време беше там, няма сняг, имаше едно приятно слънце до към 16 часа, само за миткане си беше Laughing
Голдънче, а дано е за хубаво това, че си отказала екскурзията. В крайна сметка ти си решила, това, което си почувствала.  Hug

Чувствам се супер изморена, а утре е едва сряда Shocked
Хубава вечер момичета Wink

# 84
  • BABYLAND
Как сте слънчеви красавици?   bouquet
Десетки опити днес да вляза в темата...и все неуспешни. Накрая нервите ме хванаха и реших да пробвам от нас.
Веси - дребосъче, в Германия ще бъдем в Берлин. Ако си наблизо може да се видим какиното  Mr. Green
Дименце, дано бебо е станал преди това,  Praynig пък ние ще го разхождаме из Венеция.
Стефинко, сега пия Дуфастон, но според мен той е за регулирае на смотаният ми и нередовен цикъл. Прииятелка ми каза, че щял да повлияе и на кистаците и мноооого ми се иска да й вярвам.
Бимбайче, като бях на преглед док каза, че ако не настъпи ову единият фоликул ще остане като оликулярна кистичка, а дригият й се виждал с по-различна структура и й прилича на онази гадост - ендо...незнам каква си. Дано да не е такава, щото ще се гръмна. Уф, нали пих противозачатъчни за да 1. Ми се регулира цикъла и 2. За да се изчистя от кисти...а то каква стана тяяяяя  #2gunfire
Катимерини, радвам се като прочетох, че отношенията с половинката са се оправили и искрно се надявам никога повече да не се чувстваш толкова тъжна колкото тези дни.
Даре, ще те изям с твоята героична загинала яйцеклетка......много се смях като четох!   bouquet

ЦВЕТУНЧОООООО, много се радвам да те видя скъпичка. Кога ще джитнем из квартала да пийнем по сок и да мушнем по една тортичка...  Joy За екскурзията - яд ме е малко, но решението го взех със сърцето си...щото ако го бях взела с разума, сега щях да стягам багаж  Blush

# 85
Голдънче, аз също пих Дуфастон за моята киста, резултатъ беше че още на първия профилактичен преглед, тоест след първия месец пиене, кистата я нямаше  Wink

# 86
 ЦВЕТУНЧОООООО, много се радвам да те видя скъпичка. Кога ще джитнем из квартала да пийнем по сок и да мушнем по една тортичка...  Joy
Само нея каниш на торти из квартала,а  Crossing ArmsЩе се сърдя Naughty

# 87
  • BABYLAND
Стефинко, дано при мен резултатът да е същият!
ВЕЛМАРЧЕ, явявам се на поправителен - И ЦВЕТУНКАТА И ТИ СЛАДУНКЕ!!!   Директно отивам в ъгъла да се срамувам,  Embarassed че не съобразих по-рано!  Blush

п.п. Моля, моля, ако има някоя от вас в района на Красно село , Бели брези, Борово, Лагера и т.н. /т.е. да отреагира бързо на спонтанна среща за кафе или .....винце  cheers/ да сФирка fiuuuuuu  Hug

# 88
Появихте се най-сетне. Е хайде като се стопли малко, че сега е бррр, да хапнем тортички по в центъра, може и да си купим обувки/това го казвам, защото аз като дойде пролет почвам да мятам погледи по магазините/. Wink

# 89
Хайде добрютро, дами!
Днес поставих рекорд по ранно ставане - 6.50!!! Докато се натуткам...в 8.00 заковах в Шейново за първите си изследвания кръв и урина. Ха дано всичко да е добре, че с моя хемоглубин... newsm78
Мацката ме бодна много добре и в 8.15 заковах в офиса си. /охраната щеше да получи удар  #Crazy - за годините работа тук съм подранявала толкова сигурно общо 5 пъти/
Пожелавам ви свежарски ден!

Общи условия

Активация на акаунт