Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 69

• 35 879
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, аз пък днес си снимах баджака да видя как вървят не6тата, понеже ММ намери снимка на една мадама с егати набитите бедра и ми каза, 4е съм като нея, а аз в огледалото друго не6то виждам. Тааа, уж да сверя, ама на снимката излезе егати бедъра  Sick Sick. Ами падна ми ентусиазма. Уж намалих максимално силовите за крака, ти4ам по много и под 5 км рядко падам и пак не се изгаря и това е. За малко да не си направя тренировката днес, толкова се разо4аровах.  Rolling Eyes

# 211
Ох, аз пък днес си снимах баджака да видя как вървят не6тата, понеже ММ намери снимка на една мадама с егати набитите бедра и ми каза, 4е съм като нея, а аз в огледалото друго не6то виждам. Тааа, уж да сверя, ама на снимката излезе егати бедъра  Sick Sick. Ами падна ми ентусиазма. Уж намалих максимално силовите за крака, ти4ам по много и под 5 км рядко падам и пак не се изгаря и това е. За малко да не си направя тренировката днес, толкова се разо4аровах.  Rolling Eyes

Ти пък.  Rolling Eyes Ти си уникална, почти си си около фитнес модел. За какво ти е да гориш тия стегнати, тренирани крака?

# 212
Ами, за6тото искам финна структура  Crazy. Осъзнавам, 4е генети4но няма как да стане, ама съм имала бедра с 3 см по- малка обилколка от тази сега, зна4и може.
Между другото да споделя за бърнъра- малко пове4е от 10 дни го пия и не забелязвам толкова намаляне на обиколките, но пък на целулита- да  Shocked. Ве4е нямам никакви проблеми с пулса, свикнах му и след като изпия тази опаковка и си направя по4ивка, 6те по4на нова.

# 213
Бобче, супер си, не се вкарвай излишно във филми  Peace
Аз тренировки няма как да отчета, освен кръстосване на Атина по цял ден. Но за мое учудване, с храненето съм много добре  Grinning

# 214
... Радвам се, че съумях да слушам тялото си (понякога обаче лакомията надделява). Честно казано мисля, че йогата ми помогна до някъде с това  начинание...

Маги, аз за себе си съм установила, че преяждам най-зверски от стрес (яд, притеснение, ужас при вида на задните ми части) и т.к. йогата страхотно ми овладява точно стреса то индиректно ям много по-малко и веднага си проличава, когато редовно правя йога. След силови и аз като Бобчето мога да омета целия хладилник. Бобче, недей грозде и круша, гледай да е нещо не толкова сладко - цитрус?

И аз в духа на темата се издъних след 2 седмици чисто - кисело мляко пълномаслено с овесени ядки и супена лъжица сладко от малини - докато не ометох кофичката с мляко не мирясах!

Отчитам 90 мин хот йога (адаш, да, топличко е - обикновено между 33-39Ц е температурата в залите около нас)

# 215
Леле, каква разхайтена команда! Не стига, че мятате крайници некоординирано, ами и с храненето се излагате. Joy Joy
Аз да се включа с ядене на курабии, вчера правих, опитвах, опитвах.....в неделя още една доза ще правя, защото няма да ми стигнат. Обаче утре чакам да ми донесат козунаци, решила съм, че ще си хапна пък от понеделник пак в правият път.

За днес и аз отчитам бърпи лудоста на Блендерите, много ми е любима тази тренировка и корем с Кристин.

Боли ме лявото коляно и десният глезен Crazy много неприятно, мъжът ми донесе от Китай някакво вълшебно и миризливо пръскало, ще го пробвам, дано помогне.

Един въпрос за маскарпоне Embarassed
Скрит текст:
Някой правил ли е сладкиш или торта с маскарпоне? Утре ми се налага да правя, но досега не съм използвала-мога ли да го разбия с миксер или ще се прецака?

# 216
Днес отчитам и каране на колело + 1 ден от йогата с Лесли. Многоо ми хареса! Дилянка казваше, че и е бързо, а на мен ми дойде таман newsm78 Не обичам много да се застоявам по принцип в тренировките, по-интензивните са ми по на сърце. Пот се ля от мен, неочаквано, но се зарадвах! Добре разтегнах и планирам около седмица да карам само на кардио и йога, а от другата неделя почвам Боб.. Flutter
Аз все пак, успях да намеря време да направя още нещо и се спрях на йога с Лесли....ами и на мен ми беше бързо, но ми хареса. Руми все успявам да я догоня....по някое време, тая мацка, ме разби. Тъкмо се отпусна в поза и тя вече в друга Simple Smile И гласа и един такъв, подвеждащо- спокоен  Laughing Вероятно не съм свикнала, за това се чувствах пришпорвана Simple Smile
И аз преяждам най- вече, когато съм под стрес....тъпча се, до повръщане.... Когато съм ОК, мога и с дни да не ям. През последните месеци, яко ме беше пернала и нервата и лудостта....но се опитвам да решавам истинските проблеми, не търся утеха в временните удоволствия.
Енигма, намери си цел, посока  Hug Времето дава правилните отговори  Hug А спорта е добра мотивация, да подредиш и мислите, и навиците си.
bob4enka, винаги когато съм чела как тренираш и коментарите за тялото ти, си представях някаква егати яката машина  Grinning Тип щангистка Simple Smile И като погледнах в блога ти, на снимката видях едно нежно и миловидно създание .Извинявай за личния коментар....но не се сдържах  Hug Възхитих се, признавам!

# 217
А слушате ли я Лесли какви неща говори? Много ми харесват мислите, които споделя  Heart Eyes

# 218
az sym si благодаря, но тези снимки са от периода преди да запо4на с железата, тогава, когато карах основно на блендърите  Crazy

Тази Лесли, много я хвалите, 6те взема да я пробвам в неделя.

# 219
Официално се отчитам за деня.  Mr. Green

1 час тренировка в залата на Юли за ръце, гръб и корем и 8 км уникално яко нощно тичане. Обожавам нощното тичане, хорааа!!  Heart Eyes Просто е вълшебно. Няма вятър, прохладно е, абсолютна тъмнина. Само тук таме се открояват силуетите на хората, гледам си звездите над главата и както терена ми не е осветен, а аз съм кьорава, все 1 директно си ходя в космоса... Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Скрит текст:

Ух, пренадъхах се. Grinning

Чак се записах на едно състезание, че предното нещо хем ме хвана шубето, хем коляното ми се прецака и го пропуснах.  Embarassed Това сега е 12 км. планинско с около 600-700 м. денивелация. Надявам се да не ме стегне под лъжичката пак и да се откажа и още повече се надявам коленете ми да са живи до неделя.

# 220
  • София
Я дайте един линк да я видя тази Лесли  Grinning

# 221
Наблюдавам, че цялата тема нещо сме се разяли  newsm78
Пепел ти на устата! Моя милост геройски удържа фронта.

Бобче, ей сега аз, дето не харесвам Пилатес, ще ти препоръчам именно този тип тренировки. Или балетни. Издължават мускулите.

Аз съм си, технологията за правене на растително мляко е една и съща,
Скрит текст:
независимо дали ползваш ядки (лешници, бадеми, кашу, орехи, кокос) или семена (конопено, сусамово, слънчогледово, тиквено, кокос) или плод (кокос): слагаш сухия продукт в блендера, добавяш вода и обработваш до млечна консистенция. След това прецеждаш през марля или торбичка за ядково мляко и готово.

По желание можеш да добавяш подсладител: сушени плодове (фурми, стафиди, смокини), мед, сиропи (агаве, клен), прахообразни (стевия, лукума, мескит) и аромати (ванилия). Можеш да смесваш сухи продукти: различни ядки, ядки + семена, различни семена...

Подсладителят е задължителен, ако ще подквасваш/ферментираш млякото. Не съм пробвала да подквасвам мляко, което е подслаждано с прахообразен подсладител, така че не мога да гарантирам за резултата.

Хубаво е ядките и семената да се киснат (с изкл. на конопеното семе), ако са сурови.

Растителните млека, поне според мен, са значително по-засищащи от животинските.

Съхраняваш млякото в хладилник 3-4 дни.

Отчитам се с любимия ми Джо Дилън. Благодарение на него съм направила чудни рамена - досега не съм видяла друга жена в класовете да има толкова здрави раменни мускули (изключая треньорите).

# 222
# 223
Гугълче, при нас пък има нощен маратон. Всяка година, май месец. Преди няколко години участвахме с ММ и усещането беше невероятно. Да не говоря колко самба състави на всеки ъгъл бсрабанят за да дават настроение. От тогава все ходим да гледаме.
Днес отчитам само колоездене, ще наваксвам с Руми тия дни.  И аз бих погледнала Лесли, вече давахте линк назад, знам, но не ми се връща.

# 224
  • В полите на Пирин планина
И аз бих погледнала Лесли, вече давахте линк назад, знам, но не ми се връща.

Мери даде отново линк.
И на мен ми харесва тази йога, точно защото не се стои твърде дълго в позите и заради обясненията  Peace

Аз правих PIYO Sculp.
Старая се с храната да съм примерна, защото утре и аз ще правя козунаци.

Общи условия

Активация на акаунт