Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 854
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Belgium
Аз пък се радвам, че "масовата аудитория" на харесва повечето парфюми на Hermes - така феновете спокойно можем да си ги носим, без притеснение, че всяка кифла в МОЛа ще мирише по същия начин  Mr. Green

Ми и аз не ги харесвам  Crossing Arms

Кифла ли ме нарече?  Joy  Hug

Хахахаха, а 'га отнесИ мосю Ли нИ рИвА hahaha hahaha hahaha

Един Мосю Ли пролет не прави  smile3534

И рИвах, ама от кеф  Mr. Green

# 601
  • Бургас
Направо си бъркам с тях отвсякъде! Peace Не харесвам достатъчно и не нося нито един от тях.
И аз се помъчих с тях, но не става. С всеки отначало ми се струваше, че ми харесва, но като започна да го нося, въобще не ми стои и ме дразни. Иначе са отличителни като аромати, помня ги, само последния - Love Story въобще не го отразих. Като че ли с най-добри впечатления останах от Зеления.  Simple Smile

# 602
  • Бургас
Аз пък се радвам, че "масовата аудитория" на харесва повечето парфюми на Hermes - така феновете спокойно можем да си ги носим, без притеснение, че всяка кифла в МОЛа ще мирише по същия начин  Mr. Green
И аз не нося нищо на Hermes, не ги усещам толкова "мои" Simple Smile Но определено ги оценям. Как да кажеш на хубавото - грозно ? Simple Smile Смятам, че и последната градина на мосю Ли, много добре интерпретира идеята, която е заложена в аромата. Просто не е мой тип, а и аз като че ли съм във фаза на трупане на колекция. Всичко ми е интересно и постоянно се съблазнявам от по-бюджетни варианти Simple Smile Въпреки това съм в постоянен фалит Simple Smile Не знам до кога ще продължат да ме държат тези парфюмни мании Simple Smile Естествено, не мога да си позволя да се сдобия с всичко, което искам Simple Smile Може би в бъдеще като понатрупам парфюмен опит, ще започна да отсявам по-добре...

# 603
  • Бургас
Даже ако говорим за хубав летен парфюм на Lanvin Eclat d'arpege е по-добър от новата градина.Може би ми трябва по-обстойна проба едно 5 милилитрово тестерче да си купя от някъде или някой друг техен парфюм да пробвам.
Аз пък мисля, че двата нямат нищо общо. Усещам ги на светлинни години един от друг. Lanvin Eclat d'arpege не е лош, но никога не ми е бил любим и отдавна ми е прекалено банален.  Grinning

# 604
Аз въпреки че нямах никакво намерение да трупам бройки и бутилки, те някакси се насъбраха....Затова се опитвам да свършвам по две бутилки на месец, а и да си нося новите любимци. Засега успявам.
Имам над 30 летни  Rolling Eyes (без да броя отливки)....и силно се опитвам да не купувам нищо ново...Не мога да се откажа от никой от тях, абсурд....А 10 ми се струват идеална бройка.

# 605
Даже ако говорим за хубав летен парфюм на Lanvin Eclat d'arpege е по-добър от новата градина.Може би ми трябва по-обстойна проба едно 5 милилитрово тестерче да си купя от някъде или някой друг техен парфюм да пробвам.
Аз пък мисля, че двата нямат нищо общо. Усещам ги на светлинни години един от друг. Lanvin Eclat d'arpege не е лош, но никога не ми е бил любим и отдавна ми е прекалено банален.  Grinning
Аз като ги сравнявам не ги сравнявам,защото имат подобни миризми не съм искала това да кажа,а исках да кажа като свежест по типа парфюм летен с по-свжа миризма.Аз изхабих преди 1 година 30ца от lanvin и всички приятелки около мен многоо го харесваха и ми правиха комплименти.Даже от една приятелка се бях запалила по него.Не е хич тежка и натрапчива миризма има нещо рязлично в нея спрямо някои други парфюми.Просто изказвам мнение от личен опит.

# 606
  • някъде под слънцето...
Не бях писала отдавна, но дискусията ме развесели, какво значение има кой какво мисли за парфюм, който ми харесва.Важно е как  ми стои  какво усещане ми носи и какво излъчване придобивам....
Така и не си паснахме с никой от новите Ермета и  Герлени например.С екексклузивите им също а съм ги пробвала всички, някои дори купих, с надеждата лекия флирт да се превърне в любов,  да, ама не....Но пък старата школа си е висш пилотаж.Винтиж изданията им, за мен  са  най добрите им шедьоври.
Нося  си бабичките с удоволствие, непрекъснато получавам комплименти за парфюмите, които нося. Не ме вълнува на кой как му стоят и дали за някого са воня или аромат.Все ми е едно дали някой ще ме класифицира, като кифла или лелка

# 607
Здравейте,

Имате ли някакви наблюдения над този парфюм: http://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Declaration-d-Un-Soir-15462.html

# 608
Tic-Tac, бях го тествал веднъж Declaration d'Un Soir Cartier и си спомням, че е много хубав и траен, с високо качество. При мен изкара към 10 часа като първите 2 усещах предимно роза, а после някакви дървесни нотки с подправки. Поради силната роза първите няколко часа ми приличаше на дамски парфюм и щях да го помисля за такъв ако го бях тествал със завързани очи Wink А в драй-дауна се променя тотално и се появяват типично мъжки нотки като ким, дървета, черен пипер.

# 609
Благодаря за отговора. Мисля, че няма да съжалявам, понеже го поръчах снощи и утре би трябвало да е при мен. Simple Smile

# 610
Само да кажа, че си купих ей този сет от Зара:
Скрит текст:
Rose почти със сигурност го определям като J'adore, но Black не мога да го разпозная. Някакви наблюдения? Ето описанието:
http://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Zara-Black-16587.html

# 611
  • Там, където ме обичат
Сладкарската дискусията и мен ме провокира.  Mr. Green
Което обаче не означава, че запомних кои са кифли и кои кроасани.  Joy
Интересното е, че имам едни добре отлежали Мусони, почти недокоснати, обаче напоследък все по-често посягам към тях и все повече ги харесвам. И себе си, разбира се.    261uu
Та сега се чудя, аз френски кроасан ли съм или проста кифла?  Mr. Green

# 612
май само Фобург и Кели Калеш харесвам, но фона на другите ми притежания, трудно минавам за кифла  hahaha

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 08:38 от bubanka

# 613
Здравейте дами, обръщам се към вас с молба за помощ. Зная, че ползвате много по-скъпи марки парфюми и познавате повечето, а аз няма къде да тествам. Преди време с ваша помощ поръчах два парфюма от които нямах разочарование. Сега съм в търсене на аромат за пролетно летния сезон. Насочила съм се към SALVATORE FERRAGAMO ATTIMO, DUPONT 58 AVENUE MONTAINE WOMAN, DUPONT POUR FEMME и DSQUARED2 VELVET FOREST. Кой от тези е за предпочитане. Приемам и други предложения от този ценови диапазон.

# 614
Ако ще е DSQUARED² бих препоръчала ето този
http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/She-Wood-3552.html
Много хубава и трайна свежа виолетка. Един от любимите ми.

Общи условия

Активация на акаунт