Парфюмни размисли и страсти - 189

• 91 847
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ако ще е DSQUARED² бих препоръчала ето този
http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/She-Wood-3552.html
Много хубава и трайна свежа виолетка. Един от любимите ми.
Колко са различни носовете ни  Flutter Аз в She Wood изобщо не улавям виолетка   newsm78

# 616
За мен той е само горски виолетки на зелена поляна.

# 617
  • Бургас
От изброените аз съм за http://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/She-Wood-Velvet-For … st-Wood-6397.html. Той е доста зелен и прохладен. Мирише ми на гора, борчета, планински въздух и виолетки. Другият She Wood също харесвам. Attimo на Салваторе Ферагамо въобще не ми допада. http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/58-Avenue-Montaign … -Femme-15549.html ми е много блудкав, въпреки че по описание изглежда много добре. Пробвала съм го няколко пъти и не успях да запомня аромата Simple Smile А другия Дюпон: http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/S-T-Dupont-pour-Femme-3995.html, е много добър и класен парфюм, но според мен не е подходящ за жегите.
Могат да се дадат още много предложения в този ценови клас, а и самата тема е за бюджетни любимци, така че дай малко повече насоки - какви аромати обичаш, някаква определена нотка ?  Peace

# 618
...Сега съм в търсене на аромат за пролетно летния сезон. Насочила съм се към SALVATORE FERRAGAMO ATTIMO, DUPONT 58 AVENUE MONTAINE WOMAN, DUPONT POUR FEMME и DSQUARED2 VELVET FOREST. Кой от тези е за предпочитане. Приемам и други предложения от този ценови диапазон.

Моето бюджетно предложение за пролетно летен аромат е Precious Pink Sergio TacchiniPeace

# 619
Момичета, тестерите в ензо ок ли са?

# 620

Въпроси за мнения и пазаруване от сайтове, моля, тук: Изпитани сайтове за парфюми

# 621

Въпроси за мнения и пазаруване от сайтове, моля, тук: Изпитани сайтове за парфюми

Супер, много благодаря. А уж търсих.... Нова съм тук. Скоро ще съм в час. Simple Smile))

# 622
Относно парфюмите на Hermes, аз имам някои, които страшно харесвам, някои, които са ми така-така, някои, които ненавиждам. Нормално предполагам както със всяка друга марка почти. Примерно фаворити са ми Нилските, Покривните и Мосю Ли градини, Кели Калеш. Особено Кели-то ми е тотален любимец! Журовете и една от чудесата са ми със смесени чувства. Пък Мусоните, Средиземноморските градини, другите чудеса и фабург са ми антипатични. За съжаление не съм имала възможност да тествам някой от ексклузивите, а много ми се иска. Ня сляпо не бих поръчала именно поради горната причина.

# 623
KDS, благодаря много и на всички останали, които са ми отговорили. Аз също съм се насочила към тези два, но се двоумях. Харесвам много белият  Passenger на DUPONT и много исках  S.T. Dupont pour Femme, но той пък казвате не е подходящ за лятото. Друг любимец ми е Либерте на Кашарел и  Incanto на Salvatore Ferragamo

# 624
Харесвам много белият  Passenger на DUPONT и много исках  S.T. Dupont pour Femme, но той пък казвате не е подходящ за лятото. Друг любимец ми е Либерте на Кашарел....
Изброила си три мои много, много любими парфюма. Вчера бях с Passenger на работа, ами разкошен е в това време. S.T. Dupont pour Femme... мда, това е моята голяма любов, с която досаждам на всички и винаги, когато се спомене - ползвам го целогодишно, при него сезонът определя количеството, но е еднакво красив по всяко време на годината. Либерте на Кашарел обичам много, но за него става топло сякаш вече, макар още да може да се носи. Него не нося през лятото. Ако ги познаваш и харесваш, и трите са чудесен избор!

# 625
Бижу, Либерте и Passenger ги притежавам благодарение на теб. Сега се чудя на S.T. Dupont pour Femme. Но щом казваш, че е носим и лятото ще го взема. Явно той ще е единият от новите придобивки и другият ще е DSQUARED2 VELVET FOREST Laughing

# 626
Току що си кликнах една 50чка Dupont Pour Femme. С Бижу имаме много сходен вкус, очаквам нова любов на сляпо.  Hug
4 дни ще я чакам обаче, тук я няма и поръчах от Словакия.  Crossing Arms

Днес съм с Мексиканеца- разкош невероятен. Добре че все още се намира, ще го повторя.  Heart Eyes
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Ode-a-la-Va … exique-18414.html

# 627
Jovi, може ли като пробваш и поносиш She Wood Velvet Forest Wood DSQUARED², да споделиш какво мислиш за него?

# 628
Бижу, Либерте и Passenger ги притежавам благодарение на теб. Сега се чудя на S.T. Dupont pour Femme. Но щом казваш, че е носим и лятото ще го взема. Явно той ще е единият от новите придобивки и другият ще е DSQUARED2 VELVET FOREST Laughing
Радвам се! Hug Дано не се стреснеш от S.T. Dupont pour Femme, защото е мощен и нека първата проба е по пестелива, също така го изчакай да си покаже красотата. Веднага отивам да го сложа, днес реших, че той ще ме радва! Heart Eyes

За She Wood Velvet Forest Wood - два пъти придобивах този парфюм, и двата пъти го изпръска единия ми син. Това за мен е унисекс аромат и стои разкошно на мъж. Аз не обичам унесекс парфюмите и разбрах, че Горските творения на DSQUARED² не са за мен.

Deziderata, Hug с нетърпение очаквам първите ти впечатления!

ПП. Даже сложих пп на S.T. Dupont pour Femme Heart Eyes

# 629
  • Там, където ме обичат
Moмичета, с тези Дюпони ме накарахте да наостря уши. Ще ги тествам отново при първа възможност. Нямам спомени да са ме впечатлили, но вкусовете и възприятията се променят.
Скрит текст:
Бижу, ти ли разменяше Уизъл?

Общи условия

Активация на акаунт