Пелени и гащички за многократна употреба - 17

• 137 007
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Колко голямо е бебчето? Къде точно пропускат пелените?

# 301
Колко голямо е бебчето? Къде точно пропускат пелените?

На 6м е почти -момче. Пропуснаха горе около кръстчето,което ми е доста странно като винаги в дъното пишка. Странно ми е материята уж е като найлон отвътре на гащичките ,чак не можех да повярвам ,че на пипане отвън беше мокра. Гледах най-хубавите да поръчам от сайта. 10лв някъде бяха гащичките като бяха намалени на 50%.

# 302
Възможно е външната страна да се е намокрила след като е потекло отвън на кръста. Пробвай да сложиш подложка бамбук и върху нея нещо бързо попиващо (микрофибър, памук). Бамбука попива много, но бавно и понякога течността просто се плъзга по повърхността на подложката.

# 303
Възможно е външната страна да се е намокрила след като е потекло отвън на кръста. Пробвай да сложиш подложка бамбук и върху нея нещо бързо попиващо (микрофибър, памук). Бамбука попива много, но бавно и понякога течността просто се плъзга по повърхността на подложката.
Благодаря ще опитам утре и ще кажа резултата Simple Smile

# 304
Moмичета, преди време поръчах тези пелени Pop-in Newborn Nappy Pack, но съм загубила листовката към тях. Ако някой има същите, моля да ми каже от коя страна е soya fabric и от коя - suede fleece. Мисля си, че жълтеникавата страна е soya fabric...

# 305
  • Варна
Здравейте. Има ли мама ,която да е ползвла пелени Baby wizard? Поръчах една пробно от Aliexpress, но за няма и час ми пропусна и малкия беше мокър чак на гърба... Сложих 2 подложки от бамбук,но ми направи впечатление,че пелената пропуска,а уж трябва да е непромокаема... Ще ми се да имам поне няколко многократни пелени да намалим малко разходите .
Аз ползвам Baby Wizard и също съм забелязала, че пропускат с китайските подложки на кръста, корема и около крачетата, когато се намокрят повечко. Моят син не пие много вода и се старая да сменям често. Но пък като станат по-големи, започват да пишкат по-рядко и по-обилно, което води до пропускането ако подложката попива бавно (бамбук, коноп) или попива по-малко (микрофибър). За себе си открих, че съм по-доволна, когато слагам вътре памучните пелени на Bambino mio. Като съвет мога да ти дам да пробваш с памучни подложки (тензух, бархет), които попиват най-добре - бързо и много.

# 306
Moмичета, преди време поръчах тези пелени Pop-in Newborn Nappy Pack, но съм загубила листовката към тях. Ако някой има същите, моля да ми каже от коя страна е soya fabric и от коя - suede fleece. Мисля си, че жълтеникавата страна е soya fabric...

Жълтата страна е соята.

# 307
До към 4-5 месец моето бебе оставаше сухо само с Bambino Mio и едни кавъри с по две бамбукови подложки в тях. Всичко друго пропускаше на втория час и постоянно си беше влажен около крачетата и на коремчето. Явно вече пишка по-рядко, а и не пие много вода, но нямам никакъв проблем. В момента именно Baby Wizard са ми фаворит - с бамбукова подложка и тензух няма теч в продължение на доста часове.

# 308
  • София
Поръчах от MILETTE WHITE за проба и ще взема  на Bамambino mio. Мислите ли,че Бамбиното мога да го ползвам за новородено?

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 21:28 от Stеfa

# 309
За Миосоло ли става въпрос?
Принципно би трябвало да станат, но зависи от размерите на бебето Simple Smile

# 310
  • София
За Миосоло ли става въпрос?
Принципно би трябвало да станат, но зависи от размерите на бебето Simple Smile

Кали,редактирах се. Тези са от Руен.бг.

# 311
  • София
Ползвали ли сте Bambinomio с други памучни подложки? Чудя се дали стават или са само за модела ? Пак да питам мога ли още в началото да се доверя на Bambinomio или да си купя и пампита за по-сигурно? newsm78

# 312
Ти така и не каза за Bambino mio Miosolo ли става дума, или за Bambino mio Miosoft.  Grinning

Аз лично бих си купила един малък пакет еднократни пелени за всеки случай, с каквито и многократни да разполагам.

# 313
Stefa, аз започнах с няколко мини джобчета Блубери и Бамбино Мио прифолди и защитни гащички. Дори в родилното не сме ползвали памперси. Но си иска време да прецениш кое и как ще ти е удобно. След няколко протичания нещата при нас се наместиха, но аз съм упорита и не се отказвам лесно Wink Вземи си ако искаш памперси, ей така, за собствено успокоение и резерва.

# 314
  • София
pussycat , много ти благодаря! bouquet
Кали, за Bambino mio Miosolo . Ти какви си ползвала-марка,брой гащички и подложки и доволна ли си ?
Явно никое от момичетата тук не е ползвала многократните пелени на Руен .

Общи условия

Активация на акаунт