Женени от пръв поглед - 4

• 53 196
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Аз го разбирам защо не я харесва.
Изглежда куха тази девойка. Под позата и поддържаната визия не може изобщо да се усети някаква индивидуалност или душевност най-малкото. Едни такива супер повърхностни са им разговорите - и през цялото време сякаш си мерят егото. " Ти си кифла, аз съм контрол фрийк." "Трябва да спортуваш, ще ти готвя само бъркани яйца." И двамата нямат вид на хора, които биха правили някакви компромиси, за това се чудя що чинят в такъв формат и защо изобщо си го причиняват.

И аз така мисля.
Много позират и пред камерата, ако няма камера мисля, че повече биха се отпуснали, но някак градят имидж за по ТВ.

# 601
И кво се оказа? Милионерчето Георги имал хазаин...

# 602
  • София
Георги е комплексар. С думите: "Аз знам, че тя ще си тръгне" иска да се застрахова, в случай че действително си тръгне. А ако ли пък остане, какво пък, излъгал се е - оказал се е готин за нея, харесала го е, останала е. Неуверен е, понякога добива кураж, но бързо го губи. Предполагам, че му трябва жена, която непрекъснато да му повтаря колко е умен, добър и прочее. Някоя жена, която е и по-топлокръвна. Само аз ли виждам, че на Гери и е неприятно да бъде дори докосвана от него, чак аз се гнуся, като гледам ...

Не ми се говори наизуст, но ми се ще да кажа, че проблемът е там, където Георги се преструва, че най им върви - в леглото. Някои малки неща там имат голямо отражение другаде.

# 603
Георги много ми харесва...
Какво му харесваш на тоя, топлината, искреността или добрата му душа???
Като че ли е мой тип, кефи ме. Не знам какъв му е проблем, за да говори така и да се прикрива.
А какъв е твоя тип? Него явно не можеш да дефинираш, та дай описание на твоя тип, че се опитвам да схвана.

# 604
На Стефан къщата му е като дискотечка. Черно, лилаво, диоди и накаква естествена светлина

Ахахаа, много точно сравнение!
Но пък лилава, пембена, негова си е. Не е като "милионера" Георги под наем.
Обаче представете си Светланка да беше домъкнала греблата и всички прахосъбирачки, какъв кич щеше да е - все едно си в "Лагуна" на Христо Белчев.  Mr. Green

# 605
Антония, въпреки цялото негативно впечатление, което очевидно предизвиква тук, също е много сърцат и добър човек. Мисля, че с общи усилия могат да постигнат нещо хубаво с Атанас.
Забелязахте ли, че снимките на бащата на Атанас, които той си взе от стаята, бяха вече сложени в рамки и на секцията при другите скъпоценности. Дребно е, но показва уважение и към Атанас, и към паметта на баща му.
Не е като да се карат за пудовки и палачинки.
СС не ми харесаха в този епизод, особено Стефчо с черната мивка. Ама като е свикнал да я бърше всяка сутрин, аз пък не бих го разубеждавала, само да не очаква аз да я полирам.

# 606
Георги много ми харесва...
Какво му харесваш на тоя, топлината, искреността или добрата му душа???
Ех, ти все така не разбираш ли, не разбираш... Laughing
Не бе Бижу, бързо схващам, само много трябва да ми се обяснява  Simple Smile

# 607
И кво се оказа? Милионерчето Георги имал хазаин...
и меринджейката Гери също, Георги нали я попита "Tи нали не си издала твоя апартамент" Crazy

# 608
А за какво са му на Стефан 6 кучета? Да са събирани бездомници от улицата, разбирам. Ама 6 породисти песа са си голям ангажимент, пък дори и за къща с двор. Нали уж едно от кучетата живееше вътре в къщата. Не го видяхме.

# 609
Георги е комплексар. С думите: "Аз знам, че тя ще си тръгне" иска да се застрахова, в случай че действително си тръгне. А ако ли пък остане, какво пък, излъгал се е - оказал се е готин за нея, харесала го е, останала е. Неуверен е, понякога добива кураж, но бързо го губи. Предполагам, че му трябва жена, която непрекъснато да му повтаря колко е умен, добър и прочее. Някоя жена, която е и по-топлокръвна. Само аз ли виждам, че на Гери и е неприятно да бъде дори докосвана от него, чак аз се гнуся, като гледам ...

Не ми се говори наизуст, но ми се ще да кажа, че проблемът е там, където Георги се преструва, че най им върви - в леглото. Някои малки неща там имат голямо отражение другаде.
Той просто не я харесва. Ако жената беше друга, подходяща за него, щеше да е различно.
И пак нямаше да е много лесно.  Laughing

# 610
ААА не!Тъпата черна мивка и аз не бих я лъскала ката ден.Като му е кеф-да я чисти.На мястото на Светлето ще я ползвам първа,после той като се оправи ,да си я бърше. Mr. GreenМразя непрактични неща на които да слугувам-мивки,кухни и къщи Crazy

# 611
  • София

И на мен така ми изглежда. Още миналата седмица реших, че се страхува да не бъде отхвърлен и затова заема поза на нехаресващ.

Стефан сякаш не е готов на компромиси и промени. Светлана е много свежа.

# 612
А ако не искат свои жилища? Бг манталитет - нямаш ли апартаментче, от теб нищо не става Wink На мен пък точно тези ''прахоловки'' ми създават почерк и уют, стига да не са прекалени да не може да се диша от тях, разбира се.

# 613
  • София
Та, да си кажа и аз за Танас - изкуствен ми е. Смятам, че женитбата му е добре преценено стъпало в живота му, начин да се измъкне от студентско общежитие. Пробивно селянче е той. И ми се стори доста изкуствено държанието му в Мизия, не знам защо. Просто така го почувствах. Имам си и причини де - за да се включи човек в кастинг за актьори, се изисква определен набор от качества - амбициозност, желание за изява, целеустременост, дори нахаканост и известна доза актьорско майсторство. И Атанас явно тези качества ги притежава, щом се е записал за участие в телевизионен проект. Затова смятам, че поведението му на "много добро до наивност момче" е поза. Лично мнение.

Атанас за мен е един страшно неориентиран, нещастен човек, опитващ се на този етап да убеди себе си, че е щастлив. И зрителя. Не знам до каква степен успява със себе си, но мен не може. Дали е добър или лош - не зная. Инфантилен ми е. Притежава профила на човек, който злоупотребява или би злоупотребил с алкохол или др. Жена му също се опитва да се прави, че е щастлива, че се влюбва. Ами няма да се влюби.

# 614
  • Тра-ла-ла
На Стефан къщата му е като дискотечка. Черно, лилаво, диоди и накаква естествена светлина

Ахахаа, много точно сравнение!
Но пък лилава, пембена, негова си е. Не е като "милионера" Георги под наем.
Къщата сигурно е построена от мама и тати. Като му гледах чистата кухня....със сигурност на обяд и за вечеря е у маминка. Къщата отвътре беше лъсната, а дворът с ламарини и мрежи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт