WIZZ AIR 17

• 69 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря ви отново за сайта и изчерпателното инфо.

# 226
И за мен е интересно да знам за цигарите.А да речем в големия багаж,мога ли да си сложа 1 стек или задължително трябва да са в малкия багаж?

# 227
Няма проблем да носиш цигари в ръчния.
Няма проблем да носиш цигари в чекирания.

Проблем е само ако надвишаваш максималните размери и тегло, зададени от авиокомпанията.

# 228
Чекирах се онлайн. Сега реших на връщане да съм и с голям салонен багаж. Как ще докажа, че съм платила?

# 229
  • Враца
Доколкото знам, след плащане на багажа правите нов чек-ин, и разпечатвате наново.
Старият билет е невалиден, само новия, с багажа. Peace

# 230
Моля, ако някой скоро е летял до Тел Авив да ми пише на лични. Имам малко въпроси относно придвижването до летището Simple Smile

# 231
  • на последния етаж
Да се присъединя към новата тема.

# 232
  • * Under the stars *
Здравейте! По стечение на обстоятелствата няма да си използвам билета от София до Лондон ( Лутън ) . Доколкото съм запозната пари не се връщат ..  newsm78 Чувала съм за хора,които си продават билета на друг ? Възможно ли е ? Според мен шанса е 1:1000000 , ама да си питам ..  Mr. Green Като цяло съм ги отписала парите , но ако имате някакви идеи ...  Whistling

П.П. Сега намерих ето това : Вие можете да отмените Вашата резервация до 14 (четиринадесет) дни преди предвидения час на заминаване на Вашия полет. Имате право на възстановяване на Общата цена след приспадане на Таксата за анулиране.
 Къде мога да видя таксите за анулиране ?

Последна редакция: пн, 27 апр 2015, 21:07 от slynchice

# 233
Здравейте,

Взех си два билети за 16ти май към Ларнака, но най-вероятно няма да можем да заминем, въпросът ми е има ли някаква опция в wizz, да откажа билетите и да ми върнат някаква част от парите, а те да си продават пак билетите? Все пак има над 2 седмици до полета. Не намерих информация в интернет и затова реших да попитам всезнаещия ( с най-добри чувства Simple Smile ) форум. Благодаря Ви предварително за отговорите и приятна вечер.

# 234
Здравейте! По стечение на обстоятелствата няма да си използвам билета от София до Лондон ( Лутън ) . Доколкото съм запозната пари не се връщат ..  newsm78 Чувала съм за хора,които си продават билета на друг ? Възможно ли е ? Според мен шанса е 1:1000000 , ама да си питам ..  Mr. Green Като цяло съм ги отписала парите , но ако имате някакви идеи ...  Whistling

П.П. Сега намерих ето това : Вие можете да отмените Вашата резервация до 14 (четиринадесет) дни преди предвидения час на заминаване на Вашия полет. Имате право на възстановяване на Общата цена след приспадане на Таксата за анулиране.
 Къде мога да видя таксите за анулиране ?

Често таксата за смяна на името е по-скъпа от билета, много е малко вероятно да имаш късмет по тази линия. Simple Smile Моето питане от горния пост е общо взето останалата част от твоето... Simple Smile

# 235
  • * Under the stars *
Здравейте,

Взех си два билети за 16ти май към Ларнака, но най-вероятно няма да можем да заминем, въпросът ми е има ли някаква опция в wizz, да откажа билетите и да ми върнат някаква част от парите, а те да си продават пак билетите? Все пак има над 2 седмици до полета. Не намерих информация в интернет и затова реших да попитам всезнаещия ( с най-добри чувства Simple Smile ) форум. Благодаря Ви предварително за отговорите и приятна вечер.

И аз имам същия въпрос , виж какво намерих  : Вие можете да отмените Вашата резервация до 14 (четиринадесет) дни преди предвидения час на заминаване на Вашия полет. Имате право на възстановяване на Общата цена след приспадане на Таксата за анулиране.  
Не знам само къде можем да намерим таксата за анулиране колко е . Ще потърся и ако намеря нещо ще пиша . Ако не да се надяваме,че ще ни помогнат тук .  Simple Smile

# 236
  • York
https://wizzair.com/bg-BG/useful_information/service_fees

Такса за отмяна
   На полет, на пътник   117,00 lv

# 237
  • * Under the stars *
https://wizzair.com/bg-BG/useful_information/service_fees

Такса за отмяна
   На полет, на пътник   117,00 lv

Златна си , мерси   bouquet А как се възстановява останалата сума ? Трябва ли да имаш дебитна карта или може по банков път да ти изпратят парите ?

# 238
  • York
Нямам отговор на въпросът ти. Някой по - компетентен да се включи Simple Smile

# 239
Ако си закупил билети и не ги използваш по 137лв на полет ли трябва да заплатиш? Crazy

Такса изпуснато заминаване

Пътниците трябва да се явят на летището не по-късно от 30 минути след часа на заминаване по разписание
   На полет, на пътник   137,00 lv

Общи условия

Активация на акаунт