Какво повече НЯМА да КУПЯ - тема 7

• 143 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
съгласна съм, тази хартия е меко казано ужасна
Скрит текст:
наистина ли преброихте късовете?   Crazy

# 31
  • оттам, откъдето започва България
Вземи си от Лидълската Frotto 8 бр. за 3 и нещо, не помня точно цената, и ще останеш много доволна. Откакто я открих въобще не експериментирам. Преди и аз вземах, която е на промоция, но вече предпочитам качеството.

# 32
съгласна съм, тази хартия е меко казано ужасна
Скрит текст:
наистина ли преброихте късовете?   Crazy

Преди време помагах на приятелка в една детска градина и трябваше да накъсам няколко ролки с ТХ и ми направи впечатление, че различните марки имат различна дължина на единичните късове. Тази на СИСИ беше най-дълга. Трябваше да са подредени на редове - 6бр  по 50къса. Затова ми направи впечатление че има липса от близо 1/3.   

# 33
  • Пловдив
Никога вече боя за яйца на капсули на фирма "Пет"
Скрит текст:

Объркаха ми се плановете, та пратих ММ инцидентно, за да ми купи боя на капсули - донесе тази... Въпреки че боядисвах бели яйца и ги държах по 20 минути, цветовете станаха много бледи, да не говорим как боядисва при беленето Tired #Cussing out
Спазвах написаното на опаковката, даже водата беше на 1/2 от тази, която пишеше и резултата отново беше ужасен Sad

# 34
  • София
Тоалетна хартия "Сиси"
Скрит текст:
  -  просто отвратителна. Остава на дребни масурчета /топчици/  #Cussing out , да не говорим че не е 35м а само около 31 или 32м. Пише,че съдържа 320бр късове, а когато се налага да ги сгъвам установих че са само 182бр - т.е 138бр  липсват.

Тази хартия е рециклирана. с по-ниско качество - затова така се получава.

# 35
  • Sunshine state
Е, как най-дълга, пък липсват късове?  newsm78
Иначе наистина е с ниско качество, но е и евтина.

# 36
В Лидл има на 0,99 и е в пъти по -добра от Сиси. / Най- ми харесва тази с овцата Grinning /

# 37
  • Sunshine state
Да, днес взехме от нея и наистина е много по-хубава.  Peace

# 38
Вчера купих охладена скумрия от ХИТ  - още щом се прибрах започнах да я чистя. Направи ми впечатление, че костите се отделят от месото /значи е развалена/. Изпекох я и на вкус беше отвратително кисела. Сутринта изхвърлих всичко в кофата. Съжалявам, че не бях запазила бележката, иначе щях да им я върна.

# 39
  • София
Преди няколко месеца, исках да си купя от риба от същия магазин.
Докато обяснявах на продавачката какво искам, тя започна да ходи от единия край на щанда, до другия, за да изглежда заета, а през това време ме гледаше с "бялото на окото" и без да си движи устните ми каза:
"Не взимайте тази гадна риба, ако не искате да се отровите"
Никога няма да заравя този жест. Стори ми се много мил. Hug

# 40
Няма да купя захар Захира.Рядко ползвам захар ,ама сега заради Великден ми се наложи- не е  сладка и вкуса определено не е като на другата захар
И от мен отрицателен глас за захар Захира  Naughty

# 41
Старопрамен от Кауфланд литър - няма нищо общо с Старопрамен. Кафе Давидоф си заслужава, дано не го прецакат и него. Много го харесвам.

# 42
Ох, тази Захира. А аз си мислех, че нещо бъркам рецептата за сладкиша.

# 43
Ох, тази Захира. А аз си мислех, че нещо бъркам рецептата за сладкиша.

И аз мислех, че все грешни рецепти си избирам напоследък.
На всичкото отгоре днес взех още един пакет, за да не остана без захар. Mr. Green

# 44
  • София
Аз пък  от доста време, повече от година почти само захира ползвам, чудесна си ми е захарта, сладка си е , ок си е и със сладкиши нямам проблеми...

Общи условия

Активация на акаунт