Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 803
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Аз искам да похваля ББ крема на Биодерма,светлия цвят,подходящ е за чувствителна кожа,отначало стои леко като фдт,но после попива,много е приятен и има 30 СПФ,аз го определям като леко оцветен крем за лице.

# 481
Аз искам да похваля ББ крема на Биодерма,светлия цвят,подходящ е за чувствителна кожа,отначало стои леко като фдт,но после попива,много е приятен и има 30 СПФ,аз го определям като леко оцветен крем за лице.

Аз не останах особено впечатлена от него  Crossing Arms
Нищо особено, крем като крем, не ми остава приятно усещане след като го нанеса, а едно такова лепкаво .. ако не беше заради високия фактор, до сега да го бях метнала в коша

# 482
Някой ползвал ли е база/праймър с изглаждащ ефект, без да слага ФДТ отгоре? Чудя се как би изглеждало подобно нещо, искам поизгладени пори, без да имам нещо цапащо по лицето... Мнения? newsm78

# 483
  • Щастлива мама на 3 слънца

Аз не останах особено впечатлена от него  Crossing Arms
Нищо особено, крем като крем, не ми остава приятно усещане след като го нанеса, а едно такова лепкаво .. ако не беше заради високия фактор, до сега да го бях метнала в коша
И аз не го харесвам

# 484
Ако по-малко се намаже не е непоносим....леля ми също е доста доволна от този ББ крем,защото от други даже се е зачервявала,тя е с доста чувствителна кожа.Биодерма като марка не я харесвам,но този ББ  крем ми се стори добър,идеален е за дни,в които не ми се носи ФДТ,а нещо по-лекичко.

# 485
  • София
Някой ползвал ли е база/праймър с изглаждащ ефект, без да слага ФДТ отгоре? Чудя се как би изглеждало подобно нещо, искам поизгладени пори, без да имам нещо цапащо по лицето... Мнения? newsm78

Аз писах назад, че го правя. Добре изглежда.

# 486
Аз съм горе-долу доволна от блър крема на Лореал, този в червената тубичка. Но сега в жегите е неносим, аз слагам само крем и фдт, пестеливо, че се получава натрупване и имам чувството, че кожата не може да диша. Така или иначе тези бази са със силикон и ежедневно не ми се струва ок да се прекалява с продукти Peace

# 487

Чак толкова назад не бях стигала Laughing Таа може ли да кажеш каква ти е кожата, и тази база, която ползваш, съдържа ли силикони?

# 488
  • София

Чак толкова назад не бях стигала Laughing Таа може ли да кажеш каква ти е кожата, и тази база, която ползваш, съдържа ли силикони?

Смесена ми е кожата.
Да, съдържа силикони. На Делия базата ползвам.

# 489
Здравейте,их искала да попитам някои ползвал ли е ФДТ на Deborah.... и какви са му впечатленията...?  bouquet  bouquet

# 490
Ще ми препоръчали ли хубава база за чувствителна кожа

# 491
  • Бургас/Пз
Аз съм доволна от ББ на Ла рош, много повече отколкото на Биодерма.

Препоръчвам базата на Малинка  Peace

# 492
Аз съм доволна от ББ на Ла рош, много повече отколкото на Биодерма.

Препоръчвам базата на Малинка  Peace
Благодаря много. Ако някой знае във Варна къде може да се намери.

# 493
  • София
Здравейте бихте ли ми препоръчали коректор за под очи.  Благодаря

Препоръчвам с две ръце  Heart Eyes

# 494
Здравейте бихте ли ми препоръчали коректор за под очи.  Благодаря

Препоръчвам с две ръце  Heart Eyes
Благодаря много

Общи условия

Активация на акаунт