Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-22

• 114 809
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
При мен ВВ на Герлен Lingerie се държеше добре, само че цветът розовееше. СС на Шанел беше катастрофа върху смесената ми кожа и пак си взех накрая ФДТ на Шисейдо с 30 фактор, който не веднъж съм хвалила тук. Чак като го купих, се сетих, че бях искала да пробвам и ВВ на Шисейдо, но остава за другото лято:) Сега взех и един нов ВВ на Виши с 50 фактор без да имам нужда, но имаше някаква акция и ми се изпречи пред погледа на касата в аптеката:) Като за начало добре се държи.

# 466
Sheki, според теб добре ли ще се държи този ФДТ Shiseido на  суха кожа.Имам предвид трайност и покритие.

# 467
Не рискувай без проба, доста е матиращ, може да ти изсушава доста. Като покритие и издържливост няма грешка при мен.

# 468
Благодаря,Sheki! bouquetПопитах, защото в Дъглас една консултантка ми предлагаше точно но Шисейдо, но не обърнах внимание от кой вид.Търся такъв, който да не е матиращ, а да дава по-точно сияен и сочен вид на кожата.

# 469
Дами, интересува ме мнение за този продукт:

# 470
А аз искам да попитам дали някой от вас е ползвал COVER FX Total Cover Cream Foundation компактен ФДТ.

http://www.sephora.com/total-cover-cream-foundation-P376285?coun … itch=&lang=en

Има много добри ревюта за него - отлично покритие, добра формула, SPF 30, може да се ползва и под очите.
Това, което мен ме притеснява е дали подчертава порите. Дори и с добра база, порите са ми голям проблем.

# 471
Някой използвал ли е този фон дьо тен на Smashbox?
http://bg.strawberrynet.com/makeup/smashbox/high-definition-heal … ion/66902/#DETAIL

# 472
Много съм доволна от този на Авен, изключително подходящ за чувствителна кожа, покривен е също така доста.Освен всичко, е и много икономичен,напълно си заслужава парите

# 473
  • Бургас
Много съм доволна от този на Авен, изключително подходящ за чувствителна кожа, покривен е също така доста.Освен всичко, е и много икономичен,напълно си заслужава парите

От ВВ с фактор 50 ли си доволна? Попива ли добре?

# 474
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте бихте ли ми препоръчали коректор за под очи.  Благодаря

# 475

Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream Colour Correction - в момента го ползвам и трябва да кажа, че съм изключително доволна  Heart Eyes

Скрит текст:

# 476
Не е ББ, fluid foundation е, Авен нямат ББ.Този е от раздел COUVRANCE на Авен. За мен и моята чувствителна кожа няма по- добър Simple Smile

# 477
# 478
  • София
Минавам да похваля тониран крем на Eucerin с фактор 50.
Отначало оранжевее, но като се нанесе, се адаптира към цвета на лицето.
Ако се нанесе малко, седи като тониран крем, малко повече - както ББ крем, още малко - и може да мине и за ФДТ.
http://cdn1.feelunique.com/img/products/52137/Eucerin_Sun_Face_C … ml_1410424169.png

# 479
  • Щастлива мама на 3 слънца

Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream Colour Correction - в момента го ползвам и трябва да кажа, че съм изключително доволна  Heart Eyes

Скрит текст:
Благодаря много

Общи условия

Активация на акаунт