Препоръчайте ми книга като ...

• 155 983
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Точно за Сиси Баварска става дума. "Сиси-мечта за любов".
Мария-Антоанета на Стефан Цвайг е страхотна наистина. Сега чета "Харем". Добра е, но очаквах повече. "Роксолана" май ми хареса повече.
Знаете ли на Стефан Цвайг книгите две ли са специално за Мария-Антоанета? Аз съм чела 2-та "Портрет на един посредствен характер"...или нещо от сорта.
Има и за Мария-Стюарт, предполагам, че и тя ще е добра.

# 182
# 183
Някой знае ли къде може да се намери книгата "Живот в скалите" на Мария Лалева?..Никъде не мога да я открия..

# 184
# 185
# 186
  • Ямбол
Арчър последно има някаква трилогия или четирилогия. Тя пак е в този кръг, като "Търговецът" или "Каин и Авел". Гришам има подобни книги също. Кейт Мортън също е добра.

# 187
Арчър последно има някаква трилогия или четирилогия. Тя пак е в този кръг, като "Търговецът" или "Каин и Авел". Гришам има подобни книги също. Кейт Мортън също е добра.
За жалост все още липсва в електронен вариант. SadДругите две съм ги чела.
Препоръчайте ми подобни , може да не са от Арчър ..

# 188
  • на североизток от Рая
 Дойде ред и аз да се включа тук.

Бихте ли ми препоръчали книга, сходна по съдържание и душевност със

Великолепна книга!

# 189
Здравейте, препоръчайте ми някоя книга или поредица подобна на "Здрач" Mr. Green Чете ми се нещо любовно, може и да не е фантастика. Peace
Ще се радвам и на препоръка от фантастичния жанр.Поредица от типа на Игра на тронове... Simple Smile

# 190
Здравейте, препоръчайте ми някоя книга или поредица подобна на "Здрач" Mr. Green Чете ми се нещо любовно, може и да не е фантастика. Peace
Ще се радвам и на препоръка от фантастичния жанр.Поредица от типа на Игра на тронове... Simple Smile
и аз чакам тази препоръка

# 191
aniram* Ако не си чела "Аз,вещицата", ти я препоръчвам. Подобна е на "Здрач"  Simple Smile

# 192
  • Ямбол
Има тема за фантастичния жанр. Тук идеята е друга. Ние откъде да знаем какво сте чели и какво не и каква точно фантастика харесвате.
На мен например ми харесва "Селцето" на Буличов, но не ми допадна Зелазни. Харесвам също антиутопии - Пътят, Трифидите, Слепота.

# 193
Точно по темата ми е питането. Написала съм две заглавия,на които търся подобни.Ако на теб нищо не ти говорят,просто не се включвай.  Peace

# 194
Точно по темата ми е питането. Написала съм две заглавия,на които търся подобни.Ако на теб нищо не ти говорят,просто не се включвай.  Peace
Няма нищо общо с теб, Лиляна видя мен и се набра, както винаги. По нейната логика, темата не трябва да я има Wink

Общи условия

Активация на акаунт