Препоръчайте ми книга като ...

• 155 993
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте!

Препоръчайте ми книги подобни на "Винету", "Оцеола" или "Конникът без глава". Да има индианци, трапери, каубои. Чете ми се нещо подобно.
Общо взето вероятно повечето на Майн Рид и Карл Май биха ти свършили работа.

# 226
  • Den Haag
Препоръчайте ми книги свързани с Холандия  Praynig. Много ми е интересна тази страна и самите холандци. Искам да науча повече за тях и тяхната страна.
Благодаря предварително   bouquet

# 227
Препоръчайте ми книги свързани с Холандия  Praynig. Много ми е интересна тази страна и самите холандци. Искам да науча повече за тях и тяхната страна.
Да не би да си чела скоро "Миниатюристът"?

# 228
  • София
Бих ти препоръчала Херман Кох. Чела съм "Вечерята" - книгата засяга съвременни семейни и обществени въпроси, мисля си, че може да ти допадне.

# 229
  • Den Haag
lafka не съм я чела Simple Smile, благодаря!
Вени*** благодаря ти, ще си я сваля  Peace

# 230
Херман Кох има и друга книга, издадена на български - Вила с басейн.

# 231
Здравейте, препоръчайте ми някоя книга или поредица подобна на "Здрач" Mr. Green Чете ми се нещо любовно, може и да не е фантастика. Peace
Ще се радвам и на препоръка от фантастичния жанр.Поредица от типа на Игра на тронове... Simple Smile
и аз чакам тази препоръка
Позволявам си да се цитирам GrinningНа нещо подобно на "Да убиеш присмехулник", също бих се зарадвала. Simple Smile

# 232
  • Ямбол
...На нещо подобно на "Да убиеш присмехулник", също бих се зарадвала. Simple Smile
"Време да убиваш" - Джон Гришам. За мен даже е по-добра от присмехулника.

# 233
Привет от мен! Горещо препоръчвам Ловецът на хвърчила на Халед Хосейни. Изключително завладяваща и съвременна книга. Прочетох я на един дъх.   Simple Smile

# 234
...На нещо подобно на "Да убиеш присмехулник", също бих се зарадвала. Simple Smile
"Време да убиваш" - Джон Гришам. За мен даже е по-добра от присмехулника.
Благодаря. Simple Smile

# 235
  • София
Препоръчайте:

1. Книги, които дават идеи/вдъхновение за приложение в живота /наука и технологии/.
Тъй като на бг няма книги за бионика, биомиметика... препоръчайте нещо близко относно: поведение, организация, механизми, еволюционни пробиви, грешки, връзки, странни явления, ефекти... и неврология ако щете Simple Smile

Засега "Окото на съзнанието" ми вдъхва надежда за нещо такова, "150 неразгадани тайни на безкрайността", "Да паднеш в черна дупка" /но не съм ги прочел/ и наскоро излязлото от библ. Красив ум: "Как да създадем ум" Рей Кърцуайл
Илюстрирам и с два груби примери по-долу.

Мравките имат също "фейсбук"

Koлективното съзнание на сперматозоидите

2. Книги/а за успели хора (наука, технологии)

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 17:54 от Starrydream

# 236
  • София
Препоръчайте ми книги като Господин Ибрахим и Оскар и розовата дама. Кратки, събрали в себе си много мъдрост.

# 237
  • Belgium
Препоръчайте ми книги като Господин Ибрахим и Оскар и розовата дама. Кратки, събрали в себе си много мъдрост.

Прочети и другите книги от същата поредица на Шмит: "Синът на Ной" "Десетте деца, които г-жа Мин никога не беше имала".

# 238
Здравейте , препоръчайте ми  книга подобна на "Дар" на Даниел Стийл.

# 239
 малката лисичка - погледнах в ГР - книгата е в няколко листа - https://www.goodreads.com/list/book/59836 Simple Smile виж кое най-много ти е харесало и търси подобно.

Общи условия

Активация на акаунт